Mano pipiras be galo meilus, tai jau nei neskaičiuoju visų per dieną pasakytų myliu ir panašių, bet kai pasako "ooo kokia graži mano mergytė", tai mamai džiaugsmo visai dienai

Papasakosiu ir as savo mažės šposus:
Tai va ateinu į jos kambarį pasigirti su naujais kabančiais iki pečių auskarais. Mano penkiamete apžiūrėjo ir sako -o tu dar paaugsi mamyt? (nes jai pasirode kad auskarai per ilgi), o paskui lyg atsiminus - tiesa tu juk jau nebeaugi o sensti
Bet tai buvo taip nuosirdu, kad net apsikabinom abi
Tai va ateinu į jos kambarį pasigirti su naujais kabančiais iki pečių auskarais. Mano penkiamete apžiūrėjo ir sako -o tu dar paaugsi mamyt? (nes jai pasirode kad auskarai per ilgi), o paskui lyg atsiminus - tiesa tu juk jau nebeaugi o sensti

Bet tai buvo taip nuosirdu, kad net apsikabinom abi

Mano sūnus mane vadina "mano mergina". Na truputį nejauku būna, kai jis ant visos grupės, kai ateinu pasiimti, taip užrinka. Bet iš esmės, tai ji pasako labai labai nuoširdžiai. O frazę "Aš tave myliu, mamule" jis pasako daugyyyyyyyyyyybę kartų per dieną, man jau net pabosta, imu raminti, kad nesikartotų taip dažnai.
Dar sutirpstu, kai jis ima glostyti man galva
ir kartoti, kad aš pati geriausia

Dar sutirpstu, kai jis ima glostyti man galva

mano sūnas posakiai;
"Mamyte, tu mums verdi ir verdi valgyt. Tu tikra valgykla.."
"Mamyte, bet gerai kad tu du vaikus pagimdei- tave mes su sese dar labiau mylesim, nei aš vienas"....
"Mamyte, aš būsiu visada tavo pumpulis"....
(nes aš jį kartais pumpuliu pavadindavau)
"Mamyte, aš tau nupirksiu pežo, o sau motociklą ir mes važiuosim... Aš tau viską nupirksiu kai užaugsiu." (beje pežo man nepatinka...
, o Mb labai norėjo jį įsiūlyti, net sūnui užsifiksavo jo pagyrimai šiai mašinai )

"Mamyte, bet gerai kad tu du vaikus pagimdei- tave mes su sese dar labiau mylesim, nei aš vienas"....

"Mamyte, aš tau nupirksiu pežo, o sau motociklą ir mes važiuosim... Aš tau viską nupirksiu kai užaugsiu." (beje pežo man nepatinka...

QUOTE(dije @ 2007 11 11, 00:00)
mano sūnas posakiai;
(nes aš jį kartais pumpuliu pavadindavau)
, o Mb labai norėjo jį įsiūlyti, net sūnui užsifiksavo jo pagyrimai šiai mašinai )

Oi juokiausi iš tokių kompilentų. Tiksliau kvatojau

o manoji karta suskele "anti-komplimeta".
nusivedziau as ja kartu su savimi i kirpykla tvarkytis antakiu.. isdaze man tuos antakius, sedziu as ismaliavota, o dukriukas atsisuka ir visu balsu nuskamba per visa kirpykla: "Mama, kaip tu baisiai atrodai". spekit. kokia buvo visu darbuotoju ir klientu rekacija.. kaip lengvai ir netiketai galima su jais atsidurti demesio centre.. nors prasmek
nusivedziau as ja kartu su savimi i kirpykla tvarkytis antakiu.. isdaze man tuos antakius, sedziu as ismaliavota, o dukriukas atsisuka ir visu balsu nuskamba per visa kirpykla: "Mama, kaip tu baisiai atrodai". spekit. kokia buvo visu darbuotoju ir klientu rekacija.. kaip lengvai ir netiketai galima su jais atsidurti demesio centre.. nors prasmek

Mano sųnus dar prieš kokius 1.5 metų mėgdavo pasakyti visiems girdint, kad mama, kokie gražūs tavo papuliai
Patikėkit, jų jam niekada nedemonstravau. Tiesiog, kartą įsirovė į vonią, nes tada durų nebuvo, kabėjo paklodė vietoj jų ir nuskenavo mane nuogą. Oi kentėjau aš vėliau po tokių jam užsifiksavusių vaizdų

Mano mažius, kaip koks murkliukas prieis, prisiglaus ir : "mama, aš tave myliu"
Ir tirpstu..

Ir tirpstu..

Maniskis pradeda mane buciuoti ir man tiek ir reikia,kad istirpciau.dar pasako,kad pasiilgau taves ir myliu labai labai.Viskas-mamos nera

QUOTE(ARUAL @ 2007 10 12, 09:16)
Mano pipiras be galo meilus, tai jau nei neskaičiuoju visų per dieną pasakytų myliu ir panašių, bet kai pasako "ooo kokia graži mano mergytė", tai mamai džiaugsmo visai dienai 

Vakar sėdi mano vaikas vonioje ir komentuoja: "Mama, taip skaniai pavalgiau, kad tuoj sprogsiu. Ir neliks nei šonkaulių, nei skrandžio"