Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų komplimentai

O mano dukryte,tai aisku myliu tai cia kas be ko,vadina pacia graziausia,ir visada pagiria rytais.Na pas mus gal tokia mada yra ryte apsirengiam ir viena kita giriam kaip gerai atrodom blush2.gif lotuliukas.gif O kaip buvo dar mazute,bet jau kalbejo tai visada gaudavau komplimentus del plauku,nes pas ja buvo palyginus mazai tai vis sakydavo:"Kokie gazus tavo paukai" biggrin.gif
Atsakyti
Manoji del graziu plauku mane irgi giria lotuliukas.gif
Atsakyti
"Nu mama tu ir princesė" wub.gif Arba beskaitant knygutę apsikabina "Aš tave myliu, mamyte" wub.gif
Atsakyti
Mamyte, tu esi supermamytė mano.
Atsakyti
Mano 3 metuku dukryte sako MYLIU TAVE ZUIKI 4u.gif
Atsakyti
mano dukryte 3 metu dukryte sako MAMYTE AS TAVE LABIAUSI IS VISU MYLIU,TU ESI PATI GRAZIAUSI IR PATI GERIAUSI MAMYTE.. 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kai aš dažausi prieš veidrodį, mano mažė atėjus sako "grazuole tu mano" biggrin.gif wub.gif
Ir šiaip labai dažnai kartoja, kad myli labai labai wub.gif
Atsakyti
Maniškis dažnai sako aš tave myliu,pupute. Dar sako: ateik atsisėsk pas mane ant kelių, aš tave pamyluosiu wub.gif Dar yra sakęs: mamyte tu gera; mamyte tu graži. Ir man labai keista, kad jis jau būdamas 2 m., o gal gerai pagalvojus jau ir nuo anksčiau, visada pastebi, kad aš apsirengusi naują drabužį. vėliau pradėjo sakyti kokia tu graži (čia kai su nauju rūbu pamatydavo) wub.gif Vyras tokio dėmesio nerodo mano naujiems drabužiams ir man su jais apsirengus ne visada pastebi, o vat sūnus... wub.gif
Atsakyti
Kiekvieną rytą būtinai turi pasakyti kad aš tave be galo myliu. Tai taip gerai nuteikia naujai dienai thumbup.gif
Atsakyti
Maniškiai,(prisižiūrėję reklamų),sako,kad aš supermama.O neseniai mano 3metų vyrukas prajuokino,kai pasakė pliaže:"mama,tu seksualumas" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fiona35 @ 2007 09 29, 14:46)
Maniškiai,(prisižiūrėję reklamų),sako,kad aš supermama.O neseniai mano 3metų vyrukas prajuokino,kai pasakė pliaže:"mama,tu seksualumas" lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O mano dukrytė 3.5metuku dažnai pasako " tu gera" kai aš ją gydau arba sugalvoju koki įdomu užsiėmima. Tada taip gera darosi. Arba kai apsirengiu gražiau, tai visada pasako " kokia tu graži". wub.gif
Atsakyti