Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų komplimentai

Sveiki.
Siandien su sunumi (6m.) buvau parke. Vaikas nupyne (kaip jau jam isejo) man pieniu vainika. Uzdejo ant galvos ir sako: "Tu mamyte atrodai kaip Angeliukas!" smile.gif
Taip ir sutirpau......
Atsakyti
QUOTE(Elizabeht @ 2006 05 05, 15:39)
Sveiki.
Siandien su sunumi (6m.) buvau parke. Vaikas nupyne (kaip jau jam isejo) man pieniu vainika. Uzdejo ant galvos ir sako: "Tu mamyte atrodai kaip Angeliukas!"  smile.gif
Taip ir sutirpau......

jooo, super thumbup.gif aš irgi žinok tirpstu nuo savo keturmečio sūnaus pareiškimų, nors konkrečiai komplimentų nesako, greičiau kritikuoja, apžiūri nuodugniai ir sako: čia tau kas, spuogelis? biggrin.gif Bet kiekvieną vakarą girdžiu vat ką:
"you are my love", "you are my sweet", "I love you"!!!
Atsakyti
Man pasako "Tu mano mylimiausia" arba "Tu mano pupa" wub.gif
Atsakyti
Aš vat jau kelintas rytas iš eilės iš sūnaus girdžiu "mama, kokia tu graži" biggrin.gif nors bunu ką tik atsikėlus, pasišiaušus ir užsimiegojus... taigi, ne geriausioj būklėj ax.gif doh.gif bet malonu nerealiai... o "mama, aš tave myliu", girdžiu po keliolika kartų per dieną, bet reikšmės šie žodžiai tikrai neprarado dėl to... wub.gif
Atsakyti
Maniškė sako: Ai, ai, nu labai graži tu panelė... biggrin.gif
Atsakyti
Dovydas man sako "Tu mano pats geriausias draugas" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxs @ 2006 05 08, 15:39)
Dovydas man sako "Tu mano pats geriausias draugas"  lotuliukas.gif

Labas 4u.gif vyrėsnioji tai labai dažnai priėina ir apkabina o paskui sako,mamytė tu mano gražuolę ir aš tave labai miliu,ir tai atsirado kai aš maitinau mažilę ir bučiavau į rankitę i žanduką,tai gal iš pavydo bet pirma kart pabučiavo ir apkabino vyresnioji,o dabar iš paskos atbega ir mažile ir apkabina už kakalo stipriai ir sako miliu ir bučioja,buna net iki ašaru mane davėda,aš labai bijau kad greitai viskas baigsis nes mano drauges dukrelė jau nuo 3 metuku labai gedinasi pabučiot mamyte arba apkabint schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(LARISA 74 @ 2006 05 09, 08:10)
Labas 4u.gif vyrėsnioji tai labai dažnai priėina ir apkabina o paskui sako,mamytė tu mano gražuolę ir aš tave labai miliu,ir tai atsirado kai aš maitinau mažilę ir bučiavau į rankitę i žanduką,tai gal iš pavydo bet pirma kart pabučiavo ir apkabino vyresnioji,o dabar iš paskos atbega ir mažile ir apkabina už kakalo stipriai ir sako miliu ir bučioja,buna net iki ašaru mane davėda,aš labai bijau kad greitai viskas baigsis nes mano drauges dukrelė jau nuo 3 metuku labai gedinasi pabučiot mamyte arba apkabint schmoll.gif

Manau, kad "tai" greitai nepraeina. smile.gif Tai priklauso nuo vaiko, kaip tu ji auklesi. Mano dukra jau 10 metu , o sunus 6 metu, bet vis tiek glaudziasi, daznai sako kad labai mane myli, kai eina miegoti, visada duoda "pa". Ir negaliu sakyti kad berniukai yra santuresni, bent mano sunus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elizabeht: 09 gegužės 2006 - 11:16
Mano dičkis tai vis apsikabina ir sako- mama, kokia tu graži wub.gif . o viduriniukas (3 metai), dar sunkokai kalba, bet vis kur buvęs kur nebuvęs apie kelius apsiveja ir - tu mao mama (tu mano mama) wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeht @ 2006 05 09, 11:15)
Manau, kad "tai" greitai nepraeina.  smile.gif Tai priklauso nuo vaiko, kaip tu ji auklesi. Mano dukra jau 10 metu , o sunus 6 metu, bet vis tiek glaudziasi, daznai sako kad labai mane myli, kai eina miegoti, visada duoda "pa". Ir negaliu sakyti kad berniukai yra santuresni, bent mano sunus.

pastebėjau, kad vaikai iš dalies modeliuoja tavo elgesį ir atsiliepia į tavo "myliu", nors įneša ir savo naujovių, aš tai lietuviškai jam sakau, o jis lietuviškai ir angliškai lotuliukas.gif Kaži kiek ilgai tas atsiliepimas į mamos jausmus trunka? norėtųsi kad amžinai biggrin.gif blush2.gif Įdomu įdomu, nes pvz. iš savo vyro aš tiek negaunu švelnumo cool.gif tik iš vaiko ir katytės lotuliukas.gif
prisiskaičiau gražių laiškų ir vos neapsiašarojau, ypač Neglaitės wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 09 gegužės 2006 - 11:42
mano sūnelis 3,5m sako man "tu mano graziausias kačiukas" wub.gif wub.gif wub.gif labai dažnai pribėga,apsikabina ir sako kad myli.
Atsakyti
Maniskis, kai syki iejo i vonia ir rado mane pusnuoge ranksluosciu prisidengusia, paziurejo tokiu vertinanciu zvilgsniu ir konstatavo:
-Mama, tai gi tu princese! blush2.gif
Dar atsigules vakare buna sako, as pradedu taves pasiilgti wub.gif
Atsakyti