Turiu problema

labai labai aciu
Linutelis, 24 Rgs 2012 - 17:54, parašė:
Linutelis, 24 Rgs 2012 - 17:54, parašė: ![]()
Labukas
![]()
Turiu problema![]()
man jau 19 nestumo sav ir siandiena buvau darytis echoskopo bet gydytoja tik sugedejo pamatyti tai kad vaikiukas labai suspaustas ir labai zemai ji net negalejo pamatyti ar jis gerai vystosi nei ismatuoti jo
jos sake labai susiguzes mane nusiunte i klinikas rizikingo nestumo kab bet ten eile ir as pakliusiu tik spalio gale
![]()
![]()
o dabar einu nuo nervu is proto juk tai mano seniai svajotas ir lauktas vaikiukas as sunkiai pastojau
gal kuri yra susidurusi su tokia problema ir galetu ka nors patarti
labai labai aciu
Tefnut, 25 Rgs 2012 - 16:42, parašė:
Tefnut, 25 Rgs 2012 - 16:42, parašė: ![]()
Dar klausimas su kokio naujumo aparatūra tikrino ir kiek profesionalios gydytojos
Aš nulėkčiau į GN mokamą konsultaciją arba į privačią kliniką su tikrai gera aparatūra
Nervai ir vaikiuko ramybė svarbiau nei pinigėliai
Linutelis, 24 Rgs 2012 - 17:54, parašė:
Linutelis, 24 Rgs 2012 - 17:54, parašė: ![]()
Labukas
![]()
Turiu problema![]()
man jau 19 nestumo sav ir siandiena buvau darytis echoskopo bet gydytoja tik sugedejo pamatyti tai kad vaikiukas labai suspaustas ir labai zemai ji net negalejo pamatyti ar jis gerai vystosi nei ismatuoti jo
jos sake labai susiguzes mane nusiunte i klinikas rizikingo nestumo kab bet ten eile ir as pakliusiu tik spalio gale
![]()
![]()
o dabar einu nuo nervu is proto juk tai mano seniai svajotas ir lauktas vaikiukas as sunkiai pastojau
gal kuri yra susidurusi su tokia problema ir galetu ka nors patarti
labai labai aciu
Linutelis, 25 Rgs 2012 - 17:00, parašė:
Linutelis, 25 Rgs 2012 - 17:00, parašė: ![]()
Labukas del aparaturos ir gydytojos profesionalumo abejoniu daug yra,labai stengiuosi ramintis ir tiketis geriausio,suprantu kad pinigai dabar nera svarbiausi bet kai as viena seimoje dirbu ir dar 0,5 etato daug lemia jei buciau galejus vakar tikrai buciau nulekusi i kokia mokama ligonine
Linutelis, 25 Rgs 2012 - 16:00, parašė:
Linutelis, 25 Rgs 2012 - 16:00, parašė: ![]()
Labukas del aparaturos ir gydytojos profesionalumo abejoniu daug yra,labai stengiuosi ramintis ir tiketis geriausio,suprantu kad pinigai dabar nera svarbiausi bet kai as viena seimoje dirbu ir dar 0,5 etato daug lemia jei buciau galejus vakar tikrai buciau nulekusi i kokia mokama ligonine
Tefnut, 28 Rgs 2012 - 11:50, parašė:
Tefnut, 28 Rgs 2012 - 11:50, parašė: ![]()
Dar galimas toks variantas- eini į Gn ir sakai, kad nebejauti judesių/maudžia/įtari, kad vandenys bėga ar pan. Yra tikimybė, kad apžiūrėtų, aišku, čia šiek tiek naglumo reik
![]()
O kaip judesiukai jaučiasi?
Siges, 28 Rgs 2012 - 11:53, parašė:
Siges, 28 Rgs 2012 - 11:53, parašė: ![]()
Klinikose priima ir taip visas
Ten amziiais eiles, dalis uzsiregistravusiu, dalis taip atejusiu, ir priima VISAS ir be jokiu kysiu, tik pasedet ir palaukti reikia
Dar nei vienos nepramete, ypac jei papasakosi savo situacija, kuri gana rimtai skamba, tikrai priims
Linutelis, 28 Rgs 2012 - 21:46, parašė:
Linutelis, 28 Rgs 2012 - 21:46, parašė: ![]()
gaila bet kazkodel nejauciu judesiuku pries 10 dienu jauciau pirmus ir viskas
Papildyta:
o ten siuntimo reikia?
Nikutė, 28 Rgs 2012 - 21:37, parašė:
Nikutė, 28 Rgs 2012 - 21:37, parašė: ![]()
nu nepyk, bet tikrai taves nesuprantu, jai nejauti jedesiu, tai ko dar lauki? mauk greiciau i ligonine, kad ir nakti ir bejokiu siuntimu tave priims.
o del tu pinigu keistai skamba...
atsimenu, kaip man gine pasake, kad kažkas "gali buti"negerei mano leliui,
tai aš apie pinigus mažiausiai galvojau, tik klausimas buvo, kur važiuoti, ka daryti.
Nikutė, 28 Rgs 2012 - 22:37, parašė:
Nikutė, 28 Rgs 2012 - 22:37, parašė: ![]()
nu nepyk, bet tikrai taves nesuprantu, jai nejauti jedesiu, tai ko dar lauki? mauk greiciau i ligonine, kad ir nakti ir bejokiu siuntimu tave priims.
o del tu pinigu keistai skamba...
atsimenu, kaip man gine pasake, kad kažkas "gali buti"negerei mano leliui,
tai aš apie pinigus mažiausiai galvojau, tik klausimas buvo, kur važiuoti, ka daryti.
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė