Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Tauragėje 3

na matyt pataikė ne ant nuotaikos deja, 4u.gif
p.s. sveikinu visas naujas mamytes su lialiukais thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Isia @ 2013 05 14, 20:51)
bendravau su dvejomis mamomis, kurios gimdė Tauragėj prie Narbutienės, ir abi pasibaisėjusios liko...  unsure.gif  nesilankė per nėštumą pas ją, gal todėl..ir sakė, bloga buvo,nes nedavė pinigėlių... tai ko tos mamos kaltos.. :?

smile.gif bendravau...tuom viskas ir pasakyta. Kai pagimdysit pas minima gydytoja pati, tuomet ir lauksim jusu objektyvaus atsiliepimo apie sia gydytoja. As bendravau su ne viena gimdziusia pas sia gydytoja, visos patenkintos... smile.gif bet atsiliepimus rasau ne pagal ju pasakojimus, o pagal savo patirti smile.gif, kitu atveju tai tiesiog pliotku skleidimas arba kitaip sakant VBS.

Alinute5 - aciu uz sveikinimus 4u.gif O del nenuotaikos, tai gal ant gimdyviu nenuotaikos papuole minima gydytoja.. tuomet viskas ka bedarytu gydytoja buvo priimama priesiskai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2013 05 21, 17:13)
smile.gif bendravau...tuom viskas ir pasakyta. Kai pagimdysit pas minima gydytoja pati, tuomet ir lauksim jusu objektyvaus atsiliepimo apie sia gydytoja. As bendravau su ne viena gimdziusia pas sia gydytoja, visos patenkintos... smile.gif bet atsiliepimus rasau ne pagal ju pasakojimus, o pagal savo patirti smile.gif, kitu atveju tai tiesiog pliotku skleidimas arba kitaip sakant VBS.

Alinute5 - aciu uz sveikinimus  4u.gif O del nenuotaikos, tai gal ant gimdyviu nenuotaikos papuole minima gydytoja.. tuomet viskas ka bedarytu gydytoja buvo priimama priesiskai smile.gif

Visiškai sutinku drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Kažkaip per 7 metus, kaip lankausi pas gyd. I. Narbutienę, dar nei karto neteko ant jos blogos nuotaikos papulti drinks_cheers.gif Visada ji su šypsena ir maloniai bendrauja. O per gimdymą ir po jo elgėsi kaip mama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vj @ 2013 05 21, 20:22)
Visiškai sutinku  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  Kažkaip per 7 metus, kaip lankausi pas gyd. I. Narbutienę, dar nei karto neteko ant jos blogos nuotaikos papulti  drinks_cheers.gif Visada ji su šypsena ir maloniai bendrauja. O per gimdymą ir po jo elgėsi kaip mama  smile.gif

4u.gif na va pasirodo yra su nemaza patirtimi ir patenkintu smile.gif Mano stazas pas sia gydytoja...skaiciuoju mazdaug 18m, gal kiek daugiau. Lankiausi ir kai dirbo moteru konsultacijoje, ir kai PSPC, ir privaciai po to kai prisiregistravau klinikoje, kur dirba kitos ginekologes, o man nesinorejo jos i kita keisti smile.gif Kysiu nenesiojau, o priekaistu del "nenuotaikos" vistiek neturiu, tai gal problema ne gydytoje, o pacientese kai kuriais atvejais ax.gif ...yra gera patarle "kaip sauksi, taip ir atsilieps..." smile.gif
Mano nestumai visi prie sitos gydytojos prieziuros buvo, tiek valdiskai, tiek privatus (kai valdiski del sveikatos sistemos politikos tapo neimanomi) be jokiu nusiskundimu, kaip ir gimdymas...ir prieziura po jo.
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2013 05 21, 17:13)
smile.gif bendravau...tuom viskas ir pasakyta. Kai pagimdysit pas minima gydytoja pati, tuomet ir lauksim jusu objektyvaus atsiliepimo apie sia gydytoja.

nėra galimybių ten papulti blush2.gif ...tai va,aš daugiau apie ją gerų atsiliepimu girdėjau,nei pastarųjų dviejų mamų neigiamus. Vienai kilo stipri komplikacija.
Pati gimdžiau prie daktaro, apie kuri blogai visos atsiliepia, o aš tik gera galiu pasakyt...matyt,ir šiuo atveju bus taip. Visi mes su skirtingu požiuriu...
Atsakyti
QUOTE(Isia @ 2013 05 25, 21:44)
nėra galimybių ten papulti  blush2.gif ...tai va,aš daugiau apie ją gerų atsiliepimu girdėjau,nei pastarųjų dviejų mamų neigiamus. Vienai kilo stipri komplikacija.
Pati gimdžiau prie daktaro, apie kuri blogai visos atsiliepia, o aš tik gera galiu pasakyt...matyt,ir šiuo atveju bus taip. Visi mes su skirtingu požiuriu...

4u.gif taip, visos mes turime skirtinga suvokima ir ta pati dalyka galime skirtingai ivertinti: kas vienai normalu, kitai bus pasibaisetina, o treciai gal atrodys puiku wink.gif
Atsakyti
sveikos merginos,

iskilo klausimukas ar Urbonavicius daro tik echoskopus ar visa nestuma priziuri? reikia apsilankyti bet vis neissirenku pas ka nes noriu kad priziuretu visa nestuma ir priimtu gimdyma..

patarkit 4u.gif
Atsakyti
dar karteli as.

sakykit kas gimdete pas Urbanaviciu,lanketes ir nestumo metu;/ir kaip pas ji papulti,nes siandien paskambinau uzsiregistruoti,tai gavau suvi toki kad jis priima tik echoskopui...
Atsakyti
QUOTE(Delfinaa @ 2013 06 05, 18:58)
dar karteli as.

sakykit kas gimdete pas Urbanaviciu,lanketes ir nestumo metu;/ir kaip pas ji papulti,nes siandien paskambinau uzsiregistruoti,tai gavau suvi toki kad jis priima tik echoskopui...

Šis daktaras nėštumo eigos neprižiūri. Su juo galima tartis tik dėl gimdymo, likus panašiai mėnesiui iki gimdymo termino datos smile.gif
Atsakyti
VISISKAI SUTINKU GYDYTOJA NARBUTIENE PATI SAUNIAUSIA AS PAS JA DU KARTUS GIMDZIAU SAVO MERGAITES LABAI RUPINOSI JOKIU NUSISKUNDIMU SILTAS GERAS ZMOGUS TIKRAI KAIP MAMA IR TAURAGES GIMDYMO KOLEKTYVAS LABAI SAUNUS MAN TEN LABAI PATIKO NEREIKIA NEI KITU MIESTU mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2013 05 21, 16:13)
smile.gif bendravau...tuom viskas ir pasakyta.

na ir man nepaliko gero ispudzio daktare si... gimdziau pas Babiliu, bet gimda letai atsidarinejo tai susikviete daugiau gyd tarp ju ir Narbutiene, kuri man saremiu metu plete gimdos kakleli rankom, skausmas laabai malonus biggrin.gif tai mane apsauke kad ko cia dejuoju,juk gimdyt atvaziavau, ne pramogaut. nei zodzio pries nesakiau jai, nei kazka nemalonaus ar nemandagaus kad butu ponia supykus.. sad.gif operacijos metu pasaipiai ir pakeltu tonu uzreke ar rukai, kokia gimda baisiai zalia! nei rukau nei ka. tik pacia paskutine diena isvykstant apziurejo,ir maloniai bendrvo, matyt nuotaikoj tadien buvo. gal reikejo pinigu iskart pakist but kitaip bendravus, bet tikrai nusivyliau ja, tuo lab pirmas gimdymas, nieko nezinanti, issigandus visa, o cia dar kriokia ant taves nors nei zodzio nepratariau..

o gyd Babilius tai man labai patiko, labai maloniai po gimdymo pabendravom kai atejo i palata, labai malonus, rupestingas ir svelnus gydytojas. kiek zinau jo nebera jau g.gif
akusere,priziurintis personalas tai tikrai puikus thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vanesa9 @ 2013 07 26, 14:32)
na ir man nepaliko gero ispudzio daktare si... gimdziau pas Babiliu, bet gimda letai atsidarinejo tai susikviete daugiau gyd tarp ju ir Narbutiene, kuri man saremiu metu plete gimdos kakleli rankom, skausmas laabai malonus biggrin.gif tai mane apsauke kad ko cia dejuoju,juk gimdyt atvaziavau, ne pramogaut. nei zodzio pries nesakiau jai, nei kazka nemalonaus ar nemandagaus kad butu ponia supykus.. sad.gif operacijos metu pasaipiai ir pakeltu tonu uzreke ar rukai, kokia gimda baisiai zalia! nei rukau nei ka. tik pacia paskutine diena isvykstant apziurejo,ir maloniai bendrvo, matyt nuotaikoj tadien buvo. gal reikejo pinigu iskart pakist but kitaip bendravus, bet tikrai nusivyliau ja, tuo lab pirmas gimdymas, nieko nezinanti, issigandus visa, o cia dar kriokia ant taves nors nei zodzio nepratariau..

o gyd Babilius tai man labai patiko, labai maloniai po gimdymo pabendravom kai atejo i palata, labai malonus, rupestingas ir svelnus gydytojas. kiek zinau jo nebera jau  g.gif
akusere,priziurintis personalas tai tikrai puikus  thumbup.gif  wub.gif

Vaje vaje, kai paskaitai tokiu komentaru, kazkaip baisoka ir nejauku darosi doh.gif Tikrai uzjauciu, pirmo vaikucio gimimas tikrai manau, kad didele nezinomybe, o dar kai nesulauki palaikymo is gydytojo, tai isvis apmaudu g.gif verysad.gif
Atsakyti