QUOTE(~Artemidė ~ @ 2012 10 02, 13:16)
Planinis CP nebūna "mūsų noru". Jis būna dėl tam tikrų indikacijų, dėl kurių gimdyvė negali gimdyti natūraliai. "Mūsų noru" CP kol kas nėra įteisintas Lietuvoje (ar aš klystu?), todėl tariantis dėl tokio dalyko nereikėtų jo ir viešinti Bet tiek to...Tai kiek duoti anesteziologui? Ir kam dar "kitiems" reikia duoti
Jei yra planinis CP ir norit kad jį atliktų konkretus gydytojas, tai paklausiat GN kaininko ir žiūrit kiek kainuoja tokia paslauga, kaip gydytojo pasirinkimas. Ta suma yra mokama į ligonių kasas ir iš jos skiriama dalis (oficialiai) gydytojui.
Jei yra planinis CP ir norit kad jį atliktų konkretus gydytojas, tai paklausiat GN kaininko ir žiūrit kiek kainuoja tokia paslauga, kaip gydytojo pasirinkimas. Ta suma yra mokama į ligonių kasas ir iš jos skiriama dalis (oficialiai) gydytojui.
yra netgi toks CP, kai atvažiuoji į GN ir rėki, aš noriu CP, aš negimdysiu ir privalo daryti o dėl savo cp, jau rašiau kodėl kas ir kaip
o kaip suprantu trg gn kaininką tik ten vietoje ir galima ratsi, nes mūsų plačiajame internete neradau. Kaune gydytojo pasirinkimas 578. tai įdomu skiriasi čia ar ne.