QUOTE(Smilga* @ 2012 10 04, 22:02)
matyt dėl suvokimo įkalė sunkią. Bet juk Jūs šaunuoliai, dėl to laipsnio pasiekimai nenukentės, tobulėsit ir toliau
taip, maniškiui dabar 4 metukai. Aš vis dažniau pamastau gal iš darbo išeidinėti, ar bent krūvį susimažinti iki 0,5 etato, kad galėčiau pati rimčiau su vaiku užsiimti, bet paskui permastau - jam gera darželyje, noriai eina, lanko bendrą grupę, gauna pagalbą, masažus, kinezeterapija, logopedo užsiėmimus. Namuose tik papildomai lavinti reikia. Vis viliuosi kad prasimuš. Bet kalba žiauriai buksuoja, o iš paskos ir suvokimas.
o kada skiriama sunki negalia, kažin mama gali dirbti - ar jau ne, turi slaugyti vaiką ir vsio
Sveikute,
Mes turim sunkia negalia,su spec nuolatine slauga. As galiu dirbt,jei leidzia galimybes. Bet as nedirbu,stazas man skaiciuojasi,bazinei pensijai. Bet po antro leliuko,planuoju eit i koki darbeli
Papildyta:
QUOTE(GREK @ 2012 10 04, 18:44)
Sveikos visos
parsirandu ir aš, kaip visada su pasiteisinimais, kaip neturėjau laiko, bla bla bla...

net nekartosiu daug kartų, kaip sukiojausi daržuose, marinavau, o dabar apsikasus darbais vaikais ir t.tt.
Pasiilgau visų

Smilga, sveikutė

pagaliau pasiryžai prisijungti, sakiau, kad čia smagu, čia pačios pačiausios mamos
Mes gyvenam gerai. Rokas labai noriai eina į daržiuką, tai man palengvėjimas. Lankėm abu masažus, labai pagėrėjo mažiui. Man masažavo ranką, rezultatas irgi neblogas. Sesė išsisukus pirštą, tai sėdi dabar sugipsuota rankele, oi kaip man dabar sunku be jos pagalbos

Net nepastebėdavau, kiek ji man daug padėdavo ankščiau

bloga aš mama jai. Mes vis dar namo rengimo darbų sūkuryje, lėtai viskas einasi, pinigėlių trūkumas, bet va daržas ir sodas atpirko viską - derlius fantastiškas, lūžta sandėlys nuo gėrybių (va dėl ko neturiu laiko

)
Tai va, tokie reikalai. Kažko retos mūsų gretos, nepaskaičiau visko, tikiuosi, kad visos sveikos ir laimingos, tik labai užsiėmę.
Gražaus visoms oro, geros nuotaikos, iki. Užsuksiu, kai galėsiu.
Sveikute.
As ir retai prisedu,dar savaitele be kompo buvau.
Mums sekasi labaii gerai,Miglei begalo patinka mokykloje. Daug veiklos,bureliu,su dziaugsmu kas diena ten eina.
Marinavau ir as visko,uztad daug gerybiu ziemai bus
O kas tavo rankai buvo?
Man reikia kazkoki tyrima pasidaryt,gavau siuntima i antakalni. Ale itaria,jog raumenis nervus spaudzia.... Man tirpsta,rankos,kojos...
Tai tiek pas mus naujienu,laikykis GREK

jei reiks pagalbos,kokios rasyk
Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2012 10 02, 10:57)
Laba ryta
17m gyvenu su saviskio negalia ir supratau viena,kad su vaiko negalia sunkiausia susitaikyti tevams ne paciam vaikui....
Tykejimas

tikejau savo vaiku iki kaulu smegenu ir dabar juo tikiu.viska dariau,kad tik jam butu lengviau gyvent,bet.... viena diena suvoki kad padarei viska kas nuo taves priklauso,viska sudejei maximum i ji ka galejei.nors nesustojam iki dabar toliau dirbam intensyviai,bet pries gamta nepapusi smegenu vaiko nepakeisi.sirdi taip gali pakeist medicina pazengus,bet smegenu ne.supranti,kad visa gyvenime busi salia jo, nors turejei kitu planu svajojai apie sveika vaika.bet atsitiko taip kaip atsitiko.daug metu edziau save kodel man,kodel as,kodel jam ir t.t. viena diena pasakiau stop kiek galima.turiu ne galvoti,o daryti kad mano vaikui butu kiek imanoma lengviau gyventi.LT nemaciau ateities jam,cia ji yra.tikiu juo ir tai svarbiausia.jis kasdien mane stebina savo pasiekimais.
Ir pirmiausia ka padariau nustojau ji lyginti su kitais,nes tai skaudino.kai matydavau kaip jo bendraamziai jau sededavo,o mano ne.kiti jau vaiksciojo,o mano ne.buvo dar sunkiau,todel pradejau nematyti kitu,jis pas mane vienas toks
Tikekit savo vaikais,nes kiekvienas vaikas skirtingas
Maniskio diagnoze kita,bet darydavo lygiai taip pat.atrodo kaldavau ir kaldavau kasdien ta pati per ta pati i jo galva,atrodo jau zino kartota milijona kartu,o kai paparasydavau parodyt viskas neatsimena.net rankos nusvyrdavo... bet pasirodo galvoj likdavo,nes atejo toks momentas,kai paaugo pats viska pradejo rodyt ir pasakot.dabar turi fenomenalia atminti
Skaitau tavo zodzius,ir viskas taip man pazystama....
Kartais susigraudinu ir dabar...,kaip matau, draugo ,brolio vaikas tiek visko moka,juokas dideliausias....
O uzeini pas save i namus,tyla... mama nevadina,neklausineja...
Tik dideles akys ziuri i mane...
Ji laiminga,ir as dziaugiuos. Ir man gera del to,net ir del maziausio bruksnelio nubrezto lape,mes dziaugiames. Juk svarbiauisa mes kartu,jei dievulis man ja dave,vadinas taip turi but.