Laba ryta
QUOTE(veiducka @ 2012 10 02, 06:32)
veiducka, 02 Spa 2012 - 06:32, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
veiducka, 02 Spa 2012 - 06:32, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
suprantu , bet as toks zmogus kad viska pergyvenu, isgyvenu ir tada lengviau gyventi pasidaro
suprantu , bet as toks zmogus kad viska pergyvenu, isgyvenu ir tada lengviau gyventi pasidaro
17m gyvenu su saviskio negalia ir supratau viena,kad su vaiko negalia sunkiausia susitaikyti tevams ne paciam vaikui....
QUOTE(Fera82 @ 2012 10 02, 08:20)
Fera82, 02 Spa 2012 - 08:20, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Fera82, 02 Spa 2012 - 08:20, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
O man baisu del to, kad as dar kazkur sirdies kamputyje tikiu, kad su laiku mano vaikas pasivys bendraamzius, netures negalios, lankys normalia mokykla su visais vaikais. As dar vis galvoju gal cia tos operacijos, baisios komplikacijos padare itaka. Juk negali taip vienam viskas nesisekti.
O man baisu del to, kad as dar kazkur sirdies kamputyje tikiu, kad su laiku mano vaikas pasivys bendraamzius, netures negalios, lankys normalia mokykla su visais vaikais. As dar vis galvoju gal cia tos operacijos, baisios komplikacijos padare itaka. Juk negali taip vienam viskas nesisekti.
Tykejimas

tikejau savo vaiku iki kaulu smegenu ir dabar juo tikiu.viska dariau,kad tik jam butu lengviau gyvent,bet.... viena diena suvoki kad padarei viska kas nuo taves priklauso,viska sudejei maximum i ji ka galejei.nors nesustojam iki dabar toliau dirbam intensyviai,bet pries gamta nepapusi smegenu vaiko nepakeisi.sirdi taip gali pakeist medicina pazengus,bet smegenu ne.supranti,kad visa gyvenime busi salia jo, nors turejei kitu planu svajojai apie sveika vaika.bet atsitiko taip kaip atsitiko.daug metu edziau save kodel man,kodel as,kodel jam ir t.t. viena diena pasakiau stop kiek galima.turiu ne galvoti,o daryti kad mano vaikui butu kiek imanoma lengviau gyventi.LT nemaciau ateities jam,cia ji yra.tikiu juo ir tai svarbiausia.jis kasdien mane stebina savo pasiekimais.
Ir pirmiausia ka padariau nustojau ji lyginti su kitais,nes tai skaudino.kai matydavau kaip jo bendraamziai jau sededavo,o mano ne.kiti jau vaiksciojo,o mano ne.buvo dar sunkiau,todel pradejau nematyti kitu,jis pas mane vienas toks
Tikekit savo vaikais,nes kiekvienas vaikas skirtingas
QUOTE(ingulite @ 2012 10 02, 08:33)
ingulite, 02 Spa 2012 - 08:33, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
ingulite, 02 Spa 2012 - 08:33, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Atrodo jau 100 kartu rodem sakem kad arklis yra arklis valio suporatom atrodo jau bet tik viena dienma nepakartok ir ka jau nebezinom kas tas arklis ir galim paruodyti i karve.
Atrodo jau 100 kartu rodem sakem kad arklis yra arklis valio suporatom atrodo jau bet tik viena dienma nepakartok ir ka jau nebezinom kas tas arklis ir galim paruodyti i karve.
Maniskio diagnoze kita,bet darydavo lygiai taip pat.atrodo kaldavau ir kaldavau kasdien ta pati per ta pati i jo galva,atrodo jau zino kartota milijona kartu,o kai paparasydavau parodyt viskas neatsimena.net rankos nusvyrdavo... bet pasirodo galvoj likdavo,nes atejo toks momentas,kai paaugo pats viska pradejo rodyt ir pasakot.dabar turi fenomenalia atminti