Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių kampelis

as megstu pavaiksciot kapinese,bet kai pamatai kiek ten mazu angeleliu verysad.gif kaip skaudu,atrodo sirdis islips lauk,nera baisiau kaip tevam laidot savo vaika.uzjauciu mamytes su netektim.nors metai bega bet tas skausmas lieka sirdy.tie prisiminimai sirdy...
turiu dukryte su negalia,atrode viskas gerai ir t..t..visa nestuma net nezinojau ir niekas nepasake kad kaskas gali but.o ji jau buvo nuo nestumo pradzios genetiskai kitoke.veliau jei gimus prasidejo visas malonumas ligonines ir ligonines.veliau renimaciniai,turbut sunkiausias metas kai nezinai kaip tavo mazyle ar givens ar ne o tu negali jos paliest tik takus mini salia duru nes niekas neileidzia,prisigalvoji aibe visko.aciu dievui sende viskas aprimo,bet tie 4metai kaip kokie 8metai.ir nezinai kas ateity dar laukia ar patemsi.

dziugu kai ateina nauja gyvybe smile.gif sveikinu.aukit sveiki ir laimyngi 4u.gif
mano pusesere turi gimdyt sausi pirmagimi,ji irgi turi problemu nes jos grupe minus o vyro pliusas,leidzia tuos antikunius bet vistiek neramu.tikimes kad viskas gerai bus
Atsakyti
Laba,

QUOTE(veiducka @ 2012 11 29, 19:49)

veiducka, 29 Lap 2012 - 19:49, para�ė:

veiducka, 29 Lap 2012 - 19:49, para�ė:

na as su dziugesnem naujienom, siandien tapau teta.

Sveikinimai tetule wub.gif
Atsakyti
Veiducka, sveikinu tapus teta 4u.gif
Svarbu, kad maziukas augtu sveikas ir stiprus smile.gif

O as va vakar kazkaip netycia uztikau puslapiuka www.rugute.lt
Tai ir asara nubraukiau skaitydamas apie mazos kovotojos trumpa gyvenimeli. Is kur tokia mamos stiprybe. Atrodo, kad as to negaleciau istverti. verysad.gif O ten tiek isejusiu vaikuciu istoriju. Kokie jie visi grazus, kokei protingi ir mieli. Ziaurus tas gyvenimas. Uz ka tokiems maziems tokios kancios, uz ka ju tevmas toks gyvenimo kryzius...
Atsakyti
QUOTE(Lenusikas @ 2012 11 29, 22:46)

Lenusikas, 29 Lap 2012 - 22:46, para�ė:

Lenusikas, 29 Lap 2012 - 22:46, para�ė:

Oj kokios fainos zinios wub.gif  thumbup.gif . Sveikinu tapus teta 4u.gif  4u.gif  4u.gif . Daug sveikatos maziliuj 4u.gif  4u.gif . As irgi ant kaledu laukiu nuo seses dovanelio nestuke.gif  wub.gif

Oj kokios fainos zinios wub.gif  thumbup.gif . Sveikinu tapus teta 4u.gif  4u.gif  4u.gif . Daug sveikatos maziliuj 4u.gif  4u.gif . As irgi ant kaledu laukiu nuo seses dovanelio nestuke.gif  wub.gif

nu net nezinau kas pasidare, bet tiek dziaugsmo sirdy lyg pati buciau susilaukus biggrin.gif kai pasake kad laukias apsiverkiau, pamenu smile.gif , kai susituoke baznycioj irgi verkiau biggrin.gif primezgiau galybe kojinyciu, batukus, dabar megztuka baigineju thumbup.gif
tiek ilgai jie to leliuko lauke, o dabar toookie laimingi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Fera82 @ 2012 11 30, 08:21)

Fera82, 30 Lap 2012 - 08:21, para�ė:

Veiducka, sveikinu tapus teta  4u.gif
Svarbu, kad maziukas augtu sveikas ir stiprus  smile.gif

Tai ir asara nubraukiau skaitydamas apie mazos kovotojos trumpa gyvenimeli. Is kur tokia mamos stiprybe. Atrodo, kad as to negaleciau istverti.  verysad.gif O ten tiek isejusiu vaikuciu istoriju. Kokie jie visi grazus, kokei protingi ir mieli. Ziaurus tas gyvenimas. Uz ka tokiems maziems tokios kancios, uz ka ju tevmas toks gyvenimo kryzius...

Veiducka, sveikinu tapus teta  4u.gif
Svarbu, kad maziukas augtu sveikas ir stiprus  smile.gif

Tai ir asara nubraukiau skaitydamas apie mazos kovotojos trumpa gyvenimeli. Is kur tokia mamos stiprybe. Atrodo, kad as to negaleciau istverti.  verysad.gif O ten tiek isejusiu vaikuciu istoriju. Kokie jie visi grazus, kokei protingi ir mieli. Ziaurus tas gyvenimas. Uz ka tokiems maziems tokios kancios, uz ka ju tevmas toks gyvenimo kryzius...

as gal ir savanaude bet neskaitau tokiu istoriju, negaliu.iskart apima bloga nuotaika, pradedu galvot kad mano mazius niekad nepasveiks. stengiuos daugiau pozityvo pasiimt is pasaulio nei slogiu minciu. suprantu kad ir kitiems skaudu, kad reikia palaikymo, bet taip sedet ir apie isejusius anapilin mazulius negaliu skaityt, nes tada verkiu ir verkiu, visu man labai gaila.
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2012 11 30, 10:44)

veiducka, 30 Lap 2012 - 10:44, para�ė:

veiducka, 30 Lap 2012 - 10:44, para�ė:

as gal ir savanaude bet neskaitau tokiu istoriju, negaliu.iskart apima bloga nuotaika, pradedu galvot kad mano mazius niekad nepasveiks. stengiuos daugiau pozityvo pasiimt is pasaulio nei slogiu minciu. suprantu kad ir kitiems skaudu, kad reikia palaikymo, bet taip sedet ir apie isejusius anapilin mazulius negaliu skaityt, nes tada verkiu ir verkiu, visu man labai gaila.

O as va kai paskaitau tokias istorijas irgi graudinuosi labai. Bet tada pagalvoju, kad kaip gerai, kad mano mazius isgyveno, kaip gerai, kad jis neserga jokiomis mirtinomis ligomis, kad baigesi tos visoso operacios. Na tada pagalvoju, kad gal nera man taip blogai. Juk turbut baisiausias dalykas kai tevai laidoja vaikus.
Atsakyti
as stengiuos isvenkt tokiu dalyku,skaudu ziuret i ta vaikuti kai matai jy kitoki.aisku tenka susidurt daznai ypac sanatorijose bet tada mintyse tave guodzia tai kad kitiem dar sunkiau ir baisiau.taip palieka truputi lengviau ir nebegalvoji kodel man kodel taip ir anaip...kad mum geriau nei kitiem.jog galejo but dar blogiau ir sunkiau
Atsakyti
Laba vakara 4u.gif

Merguciai pagaliau mes jo suuuuuulauuuukemmmmmm yahoo.gif siandien dziaugemes su Zygiu kaip mazi vaikai lotuliukas.gif

user posted image

O sitas lakste kaip isprotejas sniega esdamas doh.gif lotuliukas.gif
user posted image

QUOTE(veiducka @ 2012 11 30, 09:44)

veiducka, 30 Lap 2012 - 09:44, para�ė:

veiducka, 30 Lap 2012 - 09:44, para�ė:

kai pasake kad laukias apsiverkiau, pamenu , kai susituoke baznycioj irgi verkiau primezgiau galybe kojinyciu, batukus, dabar megztuka baigineju
tiek ilgai jie to leliuko lauke, o dabar toookie laimingi 

as gal ir savanaude bet neskaitau tokiu istoriju, negaliu.iskart apima bloga nuotaika. stengiuos daugiau pozityvo pasiimt is pasaulio nei slogiu minciu. suprantu kad ir kitiems skaudu, kad reikia palaikymo, bet taip sedet ir apie isejusius anapilin mazulius negaliu skaityt, nes tada verkiu ir verkiu, visu man labai gaila.

kai pasake kad laukias apsiverkiau, pamenu , kai susituoke baznycioj irgi verkiau primezgiau galybe kojinyciu, batukus, dabar megztuka baigineju
tiek ilgai jie to leliuko lauke, o dabar toookie laimingi 

as gal ir savanaude bet neskaitau tokiu istoriju, negaliu.iskart apima bloga nuotaika. stengiuos daugiau pozityvo pasiimt is pasaulio nei slogiu minciu. suprantu kad ir kitiems skaudu, kad reikia palaikymo, bet taip sedet ir apie isejusius anapilin mazulius negaliu skaityt, nes tada verkiu ir verkiu, visu man labai gaila.

Skaitau ir taip wub.gif

As irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2012 11 29, 21:49)

veiducka, 29 Lap 2012 - 21:49, para�ė:

na as su dziugesnem naujienom, siandien tapau teta. brolio zmona pagimde pirmagimi berniuka  smile.gif deja nepamaciau nes inkubatoriuj mazulis. gime menesiu per anksti. bet sake viskas gerai, sveikas ir grazus mazulis smile.gif

na as su dziugesnem naujienom, siandien tapau teta. brolio zmona pagimde pirmagimi berniuka  smile.gif deja nepamaciau nes inkubatoriuj mazulis. gime menesiu per anksti. bet sake viskas gerai, sveikas ir grazus mazulis smile.gif

4u.gif wub.gif
QUOTE(dofke2 @ 2012 11 29, 23:26)

dofke2, 29 Lap 2012 - 23:26, para�ė:

dofke2, 29 Lap 2012 - 23:26, para�ė:

mano pusesere turi gimdyt sausi pirmagimi,ji irgi turi problemu nes jos grupe minus o vyro pliusas,leidzia tuos antikunius bet vistiek neramu.tikimes kad viskas gerai bus

mano su vyru irgi skiriasi, mano minusas - leido vaistus abu kartus, vaikai gimė abu su +. Šiaip pažįstu šeimą, kur mammos minusas, tėčio pliusas ir 4 sveiki vaikai su +.

QUOTE(Ramunka:) @ 2012 11 30, 18:25)

Ramunka:), 30 Lap 2012 - 18:25, para�ė:

Ramunka:), 30 Lap 2012 - 18:25, para�ė:

Laba vakara  4u.gif

Merguciai pagaliau mes jo suuuuuulauuuukemmmmmm  yahoo.gif siandien dziaugemes su Zygiu kaip mazi vaikai  lotuliukas.gif

[

Laba vakara  4u.gif

Merguciai pagaliau mes jo suuuuuulauuuukemmmmmm  yahoo.gif siandien dziaugemes su Zygiu kaip mazi vaikai  lotuliukas.gif

[

noriu žiemos, jau kaip šiandien niūru lauke, tai feee...

Labas visoms,

šiandien gavou iš NNT dokumentus, pratęse vidutinį dviems metams. Nustebau šiek tiek, nes kažkaip iš visų diskusijų buvau susidariusi nuomonę, kad kai sukanka 5 metai tai butinai būna peržiūra, o mano pipirui bus kai jau bus sueje 6.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilga*: 30 lapkričio 2012 - 18:21
man irgi sake kad bus perziura 5 metuku.prigasdino kad daug visokiu tyrimu.kad ka anksciau turedavom neuzteks.nors turejom ir israsus ligoniniu,rebilitaciniu,genetiku ir taip visi magnetinei ir t.t
Atsakyti
QUOTE(dofke2 @ 2012 11 30, 21:12)

dofke2, 30 Lap 2012 - 21:12, para�ė:

dofke2, 30 Lap 2012 - 21:12, para�ė:

man irgi sake kad bus perziura 5 metuku.prigasdino kad daug visokiu tyrimu.kad ka anksciau turedavom neuzteks.nors turejom ir israsus ligoniniu,rebilitaciniu,genetiku ir taip visi magnetinei ir t.t

ar gerai supratau, nesvarbu kad mano mažiui duotas 2 metams, vistiek kai sukanka 5 metai peržiūri??? g.gif
Atsakyti
As tai nelabai suprantu ka jie ten gali perziureti? O dar to labiau jai patis isdave neigaluma o paskui po metu perziuri ar gerai isdave?
Atsakyti
laba diena,
QUOTE(veiducka @ 2012 11 29, 21:49)

dideliausi sveikinimai tetulei smile.gif 4u.gif

QUOTE(Fera82 @ 2012 11 30, 08:21)

as irgi kazkada senai uztikau si puslapi,paskaitau,paverkiu,pamastau,kaip tevam sunku,bet liudnos mintys neuzpuola,tiesiog tada net ir viduri nakties begu pasiziuret kaip miega mano maziukai,pabuciuoju ir dziaugiuosi,kad jie su manimi.

QUOTE(Smilga* @ 2012 11 30, 19:20)

Smilga*, 30 Lap 2012 - 19:20, para�ė:

Smilga*, 30 Lap 2012 - 19:20, para�ė:

mano su vyru irgi skiriasi, mano minusas - leido vaistus abu kartus, vaikai gimė abu su +. Šiaip pažįstu šeimą, kur mammos minusas, tėčio pliusas ir 4 sveiki vaikai su +.

musu su vyru irgi skirtingos kraujo grupes ir visi vaikuciai turi tetes kraujo grupe smile.gif o su tom visom nesamonem del antikuniu,kaip musu atveju tai cia matyt "sekmes" reikalas....i mus Nikitos atveju fortuna atsuko sedimaja....
Atsakyti