Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių kampelis

Va kokis humoras dabar doh.gif Po tokio isbandymo - kazi ar man paciai sirdis atlaikytu blink.gif

http://www.youtube.c...eature=youtu.be
Atsakyti
QUOTE(Vvarliokas @ 2012 11 27, 16:38)
Va kokis humoras dabar  doh.gif  Po tokio isbandymo - kazi ar man paciai sirdis atlaikytu  blink.gif

O siaubas blink.gif , ziauru, taipa galima ir infarkta gaut scare.gif swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Vvarliokas @ 2012 11 27, 17:38)
Va kokis humoras dabar  doh.gif  Po tokio isbandymo - kazi ar man paciai sirdis atlaikytu  blink.gif

Juokinga,kaiziuri:) bet atsidurus tame lifte,manau rekciau ne ka maziau ax.gif
Atsakyti
sveikos,
na su tuo liftu tai nezinau savo reakcijos,as ir taip turiu klaustrofobija,man liftai vienas is didziausiu siaubu gyvenime,tai speju ir nualpciau tokia "pakeleive" pamacius....

o man siandien liudnoka,nesenai grizau is kapiniu,pries 7 metus tokiu metu gimdziau savo pirmagimi...atrodo tureciau laikytis,gyventi ir dziaugtis kitais vaikuciais,bet siandien taip sirdi skauda..... cry.gif atleiskit,kad as cia su tokiom nuotaikom,bet kazkaip labai jau sunku
Atsakyti
QUOTE(dinana @ 2012 11 28, 12:34)

o man siandien liudnoka,nesenai grizau is kapiniu,pries 7 metus tokiu metu gimdziau savo pirmagimi...atrodo tureciau laikytis,gyventi ir dziaugtis kitais vaikuciais,bet siandien taip sirdi skauda.....  cry.gif atleiskit,kad as cia su tokiom nuotaikom,bet kazkaip labai jau sunku

console.gif
Man atrodo tokiu dalyku mamos sirdis niekada nepamirs. Uzjauciu, kad teko gyvenime patirti tokius skaudzius isgyvenimus. verysad.gif

Pati nezinau ka tai reiskia, bet daug maz galiu numanyti. Lygiai taip pat as pamenu ta diena, kai mano 1 menesiuko leliukas galejo mirti ir tik del to, kad sirdele jo buvo stipri jis istvere tokias baisias komplikacijas verysad.gif Ta diena pasaulis slydo is po koju, pati norejau numirti...
Atsakyti
QUOTE(dinana @ 2012 11 28, 13:34)
sveikos,
na su tuo liftu tai nezinau savo reakcijos,as ir taip turiu klaustrofobija,man liftai vienas is didziausiu siaubu gyvenime,tai speju ir nualpciau tokia "pakeleive" pamacius....
o man siandien liudnoka,nesenai grizau is kapiniu,pries 7 metus tokiu metu gimdziau savo pirmagimi...atrodo tureciau laikytis,gyventi ir dziaugtis kitais vaikuciais,bet siandien taip sirdi skauda.....  cry.gif atleiskit,kad as cia su tokiom nuotaikom,bet kazkaip labai jau sunku

tokia jau ta mamos sirdele, turbut kad ir kiek turetum vaikiuku vistiek truks to kurio jau nera verysad.gif turbut tokia diena galima ir paliudeti truputi 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

QUOTE(Vvarliokas @ 2012 11 27, 15:38)

Pas jauciu butu kapiec doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(dinana @ 2012 11 28, 11:34)
o man siandien liudnoka,nesenai grizau is kapiniu,pries 7 metus tokiu metu gimdziau savo pirmagimi...atrodo tureciau laikytis,gyventi ir dziaugtis kitais vaikuciais,bet siandien taip sirdi skauda.....  atleiskit,kad as cia su tokiom nuotaikom,bet kazkaip labai jau sunku

console.gif
Atsakyti
QUOTE(dinana @ 2012 11 28, 12:34)

liudna, verysad.gif
kazka matyt busiu praskaiciusi blush2.gif turbut nelabai butu grazu klausti, kas nutiko maziukui blush2.gif
Atsakyti
laba diena,
aciu merginos uz palaikyma,kazkaip vakar visai praskydau,bet siandien jau kazkaip lengviau,man apsilankymai kapinese labai padeda,tik vakar ta pagalba labai velavo.

Dominicele,as gimdziau jau mirusi vaikiuka,nestumo buvo virs 30sav.pas mus su vyru nesutampa kraujo rezusai,o gydytoja nesuleido reikiamu laiku vaistu,vat placenta ir istiko infarktas,kuris issauke musu berniuko mirti.del kraujyje likusiu antikuniu Nikita ir turi problemu.va tokios tokeles.
Atsakyti
QUOTE(dinana @ 2012 11 29, 15:07)
Dominicele,as gimdziau jau mirusi vaikiuka,nestumo buvo virs 30sav.pas mus su vyru nesutampa kraujo rezusai,o gydytoja nesuleido reikiamu laiku vaistu,vat placenta ir istiko infarktas,kuris issauke musu berniuko mirti.del kraujyje likusiu antikuniu Nikita ir turi problemu.va tokios tokeles.

aisku.......verysad.gif console.gif
Atsakyti
na as su dziugesnem naujienom, siandien tapau teta. brolio zmona pagimde pirmagimi berniuka smile.gif deja nepamaciau nes inkubatoriuj mazulis. gime menesiu per anksti. bet sake viskas gerai, sveikas ir grazus mazulis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2012 11 29, 20:49)
na as su dziugesnem naujienom, siandien tapau teta. brolio zmona pagimde pirmagimi berniuka  smile.gif deja nepamaciau nes inkubatoriuj mazulis. gime menesiu per anksti. bet sake viskas gerai, sveikas ir grazus mazulis smile.gif

Oj kokios fainos zinios wub.gif thumbup.gif . Sveikinu tapus teta 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Daug sveikatos maziliuj 4u.gif 4u.gif . As irgi ant kaledu laukiu nuo seses dovanelio nestuke.gif wub.gif
Atsakyti