Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2012 10 19, 21:50)
O geras
tikiuosi cia ne rinkiminiai pazadai
o rimtai kiek nueme as jau net neatsimenu?

nu kad nepazadai,nes atejo laiskas,pranesa,kad nuo sausio pirmos bus mokama vel uz prieziura 360lt,o dabar buvo 306lt
Papildyta:
QUOTE(ingulite @ 2012 10 19, 22:45)
As tai dar girdejau kad turi ir pinigeliu skirtuma sumokieti uz ta laikotarpi kol buvo sumazinta 

o sito negirdejau,butu tikrai nerealu

Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2012 10 19, 21:50)
Oj cia uzjauciu man remontai tai kazkoks kosmaras

Papildyta:
QUOTE(dinana @ 2012 10 19, 16:45)
laba diena,
taip,apsisprendem galutinai kai buvau dabar isvaziavus pas vyra.nebegalim toliau taip gyventi,nes prasideda visokios nesamones,santykiu aiskinimasis ir tt.man sie metai paskutiniai universitete ir krausim lagaminus ir vaziuosim.
taip,apsisprendem galutinai kai buvau dabar isvaziavus pas vyra.nebegalim toliau taip gyventi,nes prasideda visokios nesamones,santykiu aiskinimasis ir tt.man sie metai paskutiniai universitete ir krausim lagaminus ir vaziuosim.

Papildyta:
QUOTE(dinana @ 2012 10 19, 22:37)
mes negalia turim del sirdeles,ausytes ir galvos.del rankos mums jau nebeduoda,nes sako kad ranka SVEIKA-kad truksta pirsto cia nieko blogo nera.
manasis turejo perdaug pirstu

Papildyta:
QUOTE(dinana @ 2012 10 19, 16:45)
as vykdama pas vyra pasiemiau visus sunaus dokumentus,rengenus ir tt.daktarai perziurejo ir buvo labai nustebinti kodel neskiriama negalia del rankos.tai vat jie nori apziureti,taip pat jei skiria negalia dar ir del rankos,mum kas 3men skiriamas apsilankymas pas ortopeda-meistra,kad padaryti nauja itvara.dabar LT darau itvara,kas 3men ir moku po beveik 200lt.
ir nekompensuoja tu itvariu visiskai cia lt?kad ir turi negalia?o kdl taip daznai reikia keisti?