Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių kampelis

Labas dienas 4u.gif

QUOTE(Vvarliokas @ 2012 10 18, 09:02)

Saunuole mamyte ir visa seimyna wub.gif daugiau tokiu ikvepianciu laidu thumbup.gif

QUOTE(Vvarliokas @ 2012 10 18, 09:43)
matai kaip verta dziaugtis - viskuo ka duoda gyvenimas 

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2012 10 19, 13:40)
Labas dienas  4u.gif
Saunuole mamyte ir visa seimyna  wub.gif daugiau tokiu ikvepianciu laidu  thumbup.gif
drinks_cheers.gif

pritariu thumbup.gif

senai buvau uzsukusi blush2.gif tikiuosi prisimenat dar blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Vvarliokas @ 2012 10 16, 19:02)

Gavos nei darbo, nei pasalpu, nei garantiju, nei iseitiniu... Buvau visur, kalbejau ne su vienu zmogum (net su pora advokatu) - buvo paaiskinta kad galiu koliotis iki negalejimo - sitoj situacijoj tai nepades!

uzjauciu del tokios situacijos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2012 10 19, 14:29)
senai buvau uzsukusi blush2.gif tikiuosi prisimenat dar

Zinoma prisimenam trude wub.gif bent jau as tai tikrai smile.gif kaip jus gyvenat pasakok?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunka:): 19 spalio 2012 - 14:53
QUOTE(Vvarliokas @ 2012 10 18, 10:02)

4u.gif
Kokia sauni seimyna wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Pagarba 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Vvarliokas @ 2012 10 18, 10:43)
kaip verta dziaugtis - viskuo ka duoda gyvenimas[SIZE=14]  mirksiukas.gif 

Gal jau girdejot kad nuo sausio 1d grazins prieziuros lt, kur buvo mokamai pries krizini laikotarpi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(veiducka @ 2012 10 16, 16:36)
tai kad dabar jau vieno karto atsisakyti uztenka ir isbraukia is sarasu

auginant neigalu vaika,kitaip ziurima,as jau kiek metu ten stoviu,kdl nzn g.gif bet dar neismesta lauk smile.gif siaip vis norejau kokius kursus palankyti,bet kadangi turiu diplomu,tokiai net nesiulo,o dabar sako skiria kursus,bet turi tureti darbdavi iskarto g.gif

Laba diena blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikma: 19 spalio 2012 - 15:31
laba diena,
QUOTE(veiducka @ 2012 10 17, 20:20)
tai nusprendet kelt sparnus? na tikekimes kad bent vaikams geriau bus, tetis visada bus salia

taip,apsisprendem galutinai kai buvau dabar isvaziavus pas vyra.nebegalim toliau taip gyventi,nes prasideda visokios nesamones,santykiu aiskinimasis ir tt.man sie metai paskutiniai universitete ir krausim lagaminus ir vaziuosim.

QUOTE(Ramunka:) @ 2012 10 17, 20:44)
O ka LT neigalumo pazyma jiems netinka?mano Zygis cia automatiskai buvo ivestas i sistema neigaliu  g.gif tik jie niekaip nesupranta apie pratesima kas 2-3 metus  doh.gif cia maniskis gauna kompensacija uz mokykla,manau bus ir jums kazkokia jau vien del jusu pajamu. ir keista kam nustatinet negalia is naujo jei ji aiskiai parasyta ant neigalumo pazymos?  g.gif nebent jus norit norvegisko neigalumo pripazinimo ir atsisakysit lietuvisko?

as vykdama pas vyra pasiemiau visus sunaus dokumentus,rengenus ir tt.daktarai perziurejo ir buvo labai nustebinti kodel neskiriama negalia del rankos.tai vat jie nori apziureti,taip pat jei skiria negalia dar ir del rankos,mum kas 3men skiriamas apsilankymas pas ortopeda-meistra,kad padaryti nauja itvara.dabar LT darau itvara,kas 3men ir moku po beveik 200lt.
del to pratesinejimo tai jiem irgi buvo neaisku kas cia per nesamone,nes mes kelis metus kasmet turejom vel viska eiti is naujo.dar dideli klausima ir diskusija sukele viena sunaus sirdies yda.man daktarai pasake,kad pagal mano atvezta ligos istorija,visas nuotraukas tiek rengeno,tiek paprastas jie kategoriskai nesutinka su LT isvadom.kitas dalykas,ten planuojam sunui operuoti ausyte,tai irgi turesim praeiti spec daktarus.ir kaip atvykeliai kas pusmeti turesim tirtis del tuberkuliozes.o del LT neigalumo atsisakymo,tai mes jau apie tai mastom.siaip dar turim laiko tai apmastysim viska kas ir kaip.
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2012 10 19, 15:53)
Zinoma prisimenam trude  wub.gif bent jau as tai tikrai  smile.gif kaip jus gyvenat pasakok?

Nu gal visai neblogai ax.gif mazoji taip sparciai auga, kad palyginus su Gabija tai kazkoks stebuklas. wub.gif tik va zodeliu mazai unsure.gif tik pirsteliu viska rodo ir sako ce, arba ne ne ir purto galva, to siaip jau ir pati valgo laipioja ir supranta labai daug wub.gif o man tai po pirmosios paranoja, kad tik niekas neveluotu unsure.gif
O Gabija tai vis daugiau zodziu pasako, tik darzelyje labai nenori dirbti, apie namus net nekalbu schmoll.gif tik malonumai galvoj, kas bus mokykloj neisivaizduoju.
O siaip statybose paskende ir be pinigu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2012 10 19, 15:31)
Gal jau girdejot kad nuo sausio 1d grazins  prieziuros lt, kur buvo mokamai pries krizini laikotarpi

auginant neigalu vaika,kitaip ziurima,as jau kiek metu ten stoviu,kdl nzn

O geras bigsmile.gif tikiuosi cia ne rinkiminiai pazadai hihihi.gif o rimtai kiek nueme as jau net neatsimenu? biggrin.gif

drinks_cheers.gif sita irgi esu girdejus

QUOTE(dinana @ 2012 10 19, 15:45)
.nebegalim toliau taip gyventi,nes prasideda visokios nesamones,santykiu aiskinimasis ir tt.man sie metai paskutiniai universitete ir krausim lagaminus ir vaziuosim.

as vykdama pas vyra pasiemiau visus sunaus dokumentus,rengenus ir tt.daktarai perziurejo ir buvo labai nustebinti kodel neskiriama negalia del rankos.

Ir pas mus tas pats buvo drinks_cheers.gif

Tai turit neigaluma jus ar ne? g.gif jau nieko nesuprantu wacko.gif biggrin.gif

QUOTE(trude @ 2012 10 19, 16:22)
Nu gal visai neblogai ax.gif mazoji taip sparciai auga, kad palyginus su Gabija tai kazkoks stebuklas. tik va zodeliu mazai tik pirsteliu viska rodo ir sako ce, arba ne ne ir purto galva, to siaip jau ir pati valgo laipioja ir supranta labai daug o man tai po pirmosios paranoja, kad tik niekas neveluotu 
O Gabija tai vis daugiau zodziu pasako, tik darzelyje labai nenori dirbti, apie namus net nekalbu  tik malonumai galvoj, kas bus mokykloj neisivaizduoju.

O siaip statybose paskende ir be pinigu

Kaip smagiai jus gyvenat ir judat i prieki thumbup.gif

Oj cia uzjauciu man remontai tai kazkoks kosmaras doh.gif bet sako nori geriau pazinti savo vyra pradek remontus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2012 10 19, 21:50)
Tai turit neigaluma jus ar ne?  g.gif jau nieko nesuprantu  wacko.gif  biggrin.gif
Kaip smagiai jus gyvenat ir judat i prieki  thumbup.gif

mes negalia turim del sirdeles,ausytes ir galvos.del rankos mums jau nebeduoda,nes sako kad ranka SVEIKA-kad truksta pirsto cia nieko blogo nera.
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2012 10 19, 15:31)

Gal jau girdejot kad nuo sausio 1d grazins  prieziuros lt, kur buvo mokamai pries krizini laikotarpi ax.gif
Papildyta:

As tai dar girdejau kad turi ir pinigeliu skirtuma sumokieti uz ta laikotarpi kol buvo sumazinta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dinana @ 2012 10 19, 21:37)
mes negalia turim del sirdeles,ausytes ir galvos.del rankos mums jau nebeduoda,nes sako kad ranka SVEIKA-kad truksta pirsto cia nieko blogo nera.

blink.gif nu kas per salis doh.gif kai paskutini karta pratesinejau saviskiui neigaluma,prie kabineto eilej pries mane sedejo vyriskis neturintis rankos iki alkunes.dar isikalbejom su juo sake turi pirma grupe.isejes is kab pasake kad gavo 2gr... blink.gif del to kad turi kita ranka doh.gif po sito as jau niekuo nesistebiu doh.gif

QUOTE(ingulite @ 2012 10 19, 21:45)
As tai dar girdejau kad turi ir pinigeliu skirtuma sumokieti uz ta laikotarpi kol buvo sumazinta  ax.gif

Fantastika lotuliukas.gif mamkos kada girdejot?tikiuosi ne pries rinkimus? biggrin.gif bet jei taip butu tada thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2012 10 19, 22:48)
blink.gif nu kas per salis doh.gif kai paskutini karta pratesinejau saviskiui neigaluma,prie kabineto eilej pries mane sedejo vyriskis neturintis rankos iki alkunes.dar isikalbejom su juo sake turi pirma grupe.isejes is kab pasake kad gavo 2gr...  blink.gif del to kad turi kita ranka  doh.gif po sito as jau niekuo nesistebiu  doh.gif

Be rankos tai cia dar nieko O kai as vaziavau dokumentus priduoti tai buvo zmogus be abeju koju ir sake kad jis kas du metus isnaujo turi rinkti visus dokumentus Bet tai nesuprantu ar daktarai tikisi kad tos kojos ataugs, o gal tikisi kad jis sugebes ir be koju vaiksciuoti.
Atsakyti
laba,
QUOTE(ingulite @ 2012 10 20, 09:34)
Be rankos tai cia dar nieko O kai as vaziavau dokumentus priduoti tai buvo zmogus be abeju koju ir sake kad jis kas du metus isnaujo turi rinkti visus dokumentus Bet tai nesuprantu ar daktarai tikisi kad tos kojos ataugs, o gal tikisi kad jis sugebes ir be koju vaiksciuoti.

tai taip gaunasi,kad jie tiki pasakom ir tikis,kad BAC ir ranka ar koja ataugo.mes kaskart ateinam ir dakatro tie patys zodziai skamba "Na parodyk rankyte,gal kazka naujo pamatysim...." prie kabineto laukiau karta,tai vienas vyras dar juokavo,kad gal jie visi tiki,kad zmones kaip driezai-jiem nutrauki uodega ir atauga,gal ir pas mus tas pats....butu labai juokinga,jei nebutu taip graudu....
zinot,sunu operaves daktaras dokumentuose irase,kad vaikas yra desiniarankis,o jam pazeista desine rankyte.ir kai komisijoj man pradejo aiskint,kad kas cia tokio,kad ner pirsto,kad ranka trumpesne,kad ji kreiva,juk zmones ismoksta kojom rasyt,ar laikydami burnoj tusinuka raso....taip abydna daros,kai klausais ju ir matai ant veido kreivoka sypsenele....zodziu...
Atsakyti