laba diena,
QUOTE(veiducka @ 2012 10 17, 20:20)
tai nusprendet kelt sparnus? na tikekimes kad bent vaikams geriau bus, tetis visada bus salia
taip,apsisprendem galutinai kai buvau dabar isvaziavus pas vyra.nebegalim toliau taip gyventi,nes prasideda visokios nesamones,santykiu aiskinimasis ir tt.man sie metai paskutiniai universitete ir krausim lagaminus ir vaziuosim.
QUOTE(Ramunka:) @ 2012 10 17, 20:44)
O ka LT neigalumo pazyma jiems netinka?mano Zygis cia automatiskai buvo ivestas i sistema neigaliu

tik jie niekaip nesupranta apie pratesima kas 2-3 metus

cia maniskis gauna kompensacija uz mokykla,manau bus ir jums kazkokia jau vien del jusu pajamu. ir keista kam nustatinet negalia is naujo jei ji aiskiai parasyta ant neigalumo pazymos?

nebent jus norit norvegisko neigalumo pripazinimo ir atsisakysit lietuvisko?
as vykdama pas vyra pasiemiau visus sunaus dokumentus,rengenus ir tt.daktarai perziurejo ir buvo labai nustebinti kodel neskiriama negalia del rankos.tai vat jie nori apziureti,taip pat jei skiria negalia dar ir del rankos,mum kas 3men skiriamas apsilankymas pas ortopeda-meistra,kad padaryti nauja itvara.dabar LT darau itvara,kas 3men ir moku po beveik 200lt.
del to pratesinejimo tai jiem irgi buvo neaisku kas cia per nesamone,nes mes kelis metus kasmet turejom vel viska eiti is naujo.dar dideli klausima ir diskusija sukele viena sunaus sirdies yda.man daktarai pasake,kad pagal mano atvezta ligos istorija,visas nuotraukas tiek rengeno,tiek paprastas jie kategoriskai nesutinka su LT isvadom.kitas dalykas,ten planuojam sunui operuoti ausyte,tai irgi turesim praeiti spec daktarus.ir kaip atvykeliai kas pusmeti turesim tirtis del tuberkuliozes.o del LT neigalumo atsisakymo,tai mes jau apie tai mastom.siaip dar turim laiko tai apmastysim viska kas ir kaip.