QUOTE(Vvarliokas @ 2012 10 16, 13:34)
Na ka mamukai - patapau bedarbe
Nueinu pas darbdavi - o tas ir sako - atleidimas saliu sutarimu + 1 men iseitine... tavo darbo vieta jau uzimta... i ja tu negrisi... Jei nesutinki - tai padarysim kokias darbo salygas ir toki klimata darbe, kad iseisi savu noru, bet jokiu iseitiniu...
Apsisukau ir pas advokata nulekiau - tas viska nuziurejo ir sako - neirodysi koks tas "klimatas" darbe... cia be iseities.. o jei del iseitines - tai ja mes maximaliai galetume issireikalausti 2 men darbo uzmokescio bet ne daugiau (mat pries nestuma neilgai tedirbau, o ten tam tikro stazo reikia)
Zodziu patarimas buvo - arba nepasiduoti spaudimui ir eiti i katorga - GAL IR PAVYKS KURI LAIKA ISSILAIKYTI... arba priimti sitas salygas ir be pykciu iseiti
Sako renkiesi pati........
O velnias........ visa apsizliumbus skambinu vyrui - sako nafik cia pergyveni - reikalauk 2 men iseitines ir siusk juos velniop
Taip ir padariau - sutiko... nuo vakar esu darbo birzos kliente
Na ka nieko cia labai baisaus... Mano gyvenimas kaip buvo neblogas, toks ir isliks... Darbas niekad nebuvo mano prioritetu sarase aukstose vietose... bet jauciuosi bjauriai apgauta
Jei jie apie sitai butu perspeje, pasake is anksto, kazkaip graziai pranese - butu kitaip... bet toks "atsisveikinimas" - nu negaliu
ir dar - jei nesutiksi.. bla bla bla... kas as jum??? oi.....
Mes mokam gyventi ir is mazu pinigeliu... kiek ju turim su tiek ir susiverciam... Esu per daug isradingas zmogus kad mane sitai suzlugdytu, bet va supykde labai
Tik va - uzsiregistravau i darbo birza... o sistemos cia iki siol nepagaunu... nuejau - uzpildziau pora anketu ir vsio... nei ka dabar daryti, nei kas cia mane konsultuos, nei del pasalpos skaiciavimo ir mokejimo tvarkos niekas nieko nepaaiskino... sako va data - ateisi - tada gal daugiau suzinosi
Kaip cia taip yra????
Tai nei informacijos - kada cia ateidinet reikes? kas kiek laiko? Is viso kaip del tu pokalbiu del darbo ir pan???? 

Na ka nieko cia labai baisaus... Mano gyvenimas kaip buvo neblogas, toks ir isliks... Darbas niekad nebuvo mano prioritetu sarase aukstose vietose... bet jauciuosi bjauriai apgauta

Mes mokam gyventi ir is mazu pinigeliu... kiek ju turim su tiek ir susiverciam... Esu per daug isradingas zmogus kad mane sitai suzlugdytu, bet va supykde labai

Tik va - uzsiregistravau i darbo birza... o sistemos cia iki siol nepagaunu... nuejau - uzpildziau pora anketu ir vsio... nei ka dabar daryti, nei kas cia mane konsultuos, nei del pasalpos skaiciavimo ir mokejimo tvarkos niekas nieko nepaaiskino... sako va data - ateisi - tada gal daugiau suzinosi

As tai su tavo stazu kazko nesuprantu Vistiek 1metus turejai isdirbti iki dekreto kitaip negautum jo + 2 metai su Simu + dabar bent jau metus turejai isbuti vaiko prieziuros atostogose tai minimum stazas turejo buti 36 menesiai o tai jau visi 3 menesiai iseitine + turi ispeti pries 4 menesius o tai jau net 7 menesiai o kai darbdavys suinteresotas atleisti tai jis suinteresotas ir deretis aisku gal uz 7 ir neisreikalautum bet uz kokius 4-5 tai visai realu. Atleisti kol vaikui nera 3metu negali o grazinti turi arba i ta pacia vieta arba i panasia su tokiom pat salygom ir tokiu pat atliginimu.
Cia apie staza.
konsultaciju-archyvas/76-darbo-teis/436-iseitine-kompensacija.html