vikma, jo ir spalvas pazysta ir skaicius, ir skaiciuot jau iki 10 moka, ir daiktus ivardija, sakiniais kalba. tik kai jo klausiu kazko reikia kad sakinys butu trumpas ir aiskus, arba uzvest ant atsakymo kelio.
darzely tik logopede gauna. dar paskui bus masazai. nu aisku ten jie piesia, sportuoja, dainuoja kaip ir visuose darzeliuose
QUOTE(Ramunka:) @ 2012 10 13, 19:51)
Mes tik pas Juskiene vaziuojam ir gydo bei burnos higiena su narkoze tik pas ja darau saviskiui
Zygis ja labai myli
Pirmas kartas visada buna pats sunkiausias
igys pasitikejimo ir sekantys kartai bus daug lengvesni

Pirmas kartas visada buna pats sunkiausias

Šiaip Juskiene man patiko, labai išsamiai viską paaiškino, atidžiai atsakė visko ko klausiau. Tik sesute labai stresuota kažko buvo, tai pašūkavo.
na kartas jau ne pirmas, bet su nakvyne pirmas, tai labai neramu del to buvo

QUOTE(vikma @ 2012 10 13, 20:28)
manaji jauciu ir apziuret tektu su narkoze
prie jo prisiliesti tai
nesam dar buve pas stomatologo 
Papildyta:
nu ir kaip vyresneliui sekesi ?

Papildyta:
nu ir kaip vyresneliui sekesi ?

žinok taip juokingai ten buvo, MB atsisedo i kede, laiko rankas, aš kojas, o sesute galva - nustojo verkt - bet dantis taip sukando, kad ne pro kur - o gydytoja sako na ir šaunuolis, nair nerodyk, ner čia ko visiems rodyt...mažius tik am ir atleido dantukus - o tada kelios sekundės ir apžiūrėjo. Pastebėjau kad jis bijo tos stipriai šviečiančios lempos - rodo pirštu ir rėkia nenoriu.

o vyresnėliui gerai sekėsi

Džiaugiuosi tuo, kad ir vaikas mumis pasitiki ir pasipasakoja viską - tai daug lengviau.
QUOTE(Smilga* @ 2012 10 13, 19:58)
Šiaip Juskiene man patiko, labai išsamiai viską paaiškino, atidžiai atsakė visko ko klausiau. Tik sesute labai stresuota kažko buvo, tai pašūkavo.
o vyresnėliui gerai sekėsi jeigu taip pavadinsim - grįžo apie pietus (iki to laiko žinutėmis susirašinėjom, nes man vistiek neramu buvo) - nuskustu smilkiniu, visas išpaišytas markeriu sakė miegantį taip panelės išgražino - atseit čia taip į kompaniją priėmė bet sakė kokį mėn. į tokį baliuką nenorės eiti
Džiaugiuosi tuo, kad ir vaikas mumis pasitiki ir pasipasakoja viską - tai daug lengviau.
o vyresnėliui gerai sekėsi jeigu taip pavadinsim - grįžo apie pietus (iki to laiko žinutėmis susirašinėjom, nes man vistiek neramu buvo) - nuskustu smilkiniu, visas išpaišytas markeriu sakė miegantį taip panelės išgražino - atseit čia taip į kompaniją priėmė bet sakė kokį mėn. į tokį baliuką nenorės eiti
Oj mes i ta sesute nekreipiam demesio niekada.jai rimtai kazkas su galva daznai buna negerai

Pilnai suprantu tave

Tai svarbiausia

labas vakaras,
tikiuos dar nelabai mus pamirsot
grizau po atostogu,pilna puikiu emociju,nauju jegu ir nerealiai pailsejus
einu skaityt kokiom nuotaikom gyvenat
labai visu pasiilgau ir tikiuos visiem viskas gerai
tikiuos dar nelabai mus pamirsot

labas rytas
Klausykit kaip jus rasot prasyma darbdaviui del papildomos laisvos dienos i menesi?
Po vaiko auginimo atostogu grizau i darba. Galvoju reik koki laisva 5dieni pasiimti.
Klausykit kaip jus rasot prasyma darbdaviui del papildomos laisvos dienos i menesi?
Po vaiko auginimo atostogu grizau i darba. Galvoju reik koki laisva 5dieni pasiimti.

QUOTE(Fera82 @ 2012 10 15, 09:09)
labas rytas

mano vyras ima ta diena, paklausiu vakare ka raso jis
QUOTE(Fera82 @ 2012 10 15, 09:09)
labas rytas

prašymas - Prašau suteikti man papildomą poilsio dieną pagal DK 214 str. 1 dalį tokio tai men. tokią dieną.
Kas mėnesį imu ir lakstau su vaiku po poliklinikas, kad darbo metu nereikėtų

Sveikos

QUOTE(Smilga* @ 2012 10 15, 21:32)
prašymas - Prašau suteikti man papildomą poilsio dieną pagal DK 214 str. 1 dalį tokio tai men. tokią dieną.
Sveikos

Sveikos

maniskis irgi ta pati raso prasyme
Labas rytas
Na tai parasiau ir as taip. Reik 5dieni Gustui kraujo tyrimus padaryt, tai ta laisva diena bus visai gerai

QUOTE(veiducka @ 2012 10 15, 20:35)
maniskis irgi ta pati raso prasyme
Na tai parasiau ir as taip. Reik 5dieni Gustui kraujo tyrimus padaryt, tai ta laisva diena bus visai gerai

Na ka mamukai - patapau bedarbe
Nueinu pas darbdavi - o tas ir sako - atleidimas saliu sutarimu + 1 men iseitine... tavo darbo vieta jau uzimta... i ja tu negrisi... Jei nesutinki - tai padarysim kokias darbo salygas ir toki klimata darbe, kad iseisi savu noru, bet jokiu iseitiniu...
Apsisukau ir pas advokata nulekiau - tas viska nuziurejo ir sako - neirodysi koks tas "klimatas" darbe... cia be iseities.. o jei del iseitines - tai ja mes maximaliai galetume issireikalausti 2 men darbo uzmokescio bet ne daugiau (mat pries nestuma neilgai tedirbau, o ten tam tikro stazo reikia)
Zodziu patarimas buvo - arba nepasiduoti spaudimui ir eiti i katorga - GAL IR PAVYKS KURI LAIKA ISSILAIKYTI... arba priimti sitas salygas ir be pykciu iseiti
Sako renkiesi pati........
O velnias........ visa apsizliumbus skambinu vyrui - sako nafik cia pergyveni - reikalauk 2 men iseitines ir siusk juos velniop
Taip ir padariau - sutiko... nuo vakar esu darbo birzos kliente
Na ka nieko cia labai baisaus... Mano gyvenimas kaip buvo neblogas, toks ir isliks... Darbas niekad nebuvo mano prioritetu sarase aukstose vietose... bet jauciuosi bjauriai apgauta
Jei jie apie sitai butu perspeje, pasake is anksto, kazkaip graziai pranese - butu kitaip... bet toks "atsisveikinimas" - nu negaliu
ir dar - jei nesutiksi.. bla bla bla... kas as jum??? oi.....
Mes mokam gyventi ir is mazu pinigeliu... kiek ju turim su tiek ir susiverciam... Esu per daug isradingas zmogus kad mane sitai suzlugdytu, bet va supykde labai
Tik va - uzsiregistravau i darbo birza... o sistemos cia iki siol nepagaunu... nuejau - uzpildziau pora anketu ir vsio... nei ka dabar daryti, nei kas cia mane konsultuos, nei del pasalpos skaiciavimo ir mokejimo tvarkos niekas nieko nepaaiskino... sako va data - ateisi - tada gal daugiau suzinosi
Kaip cia taip yra????
Tai nei informacijos - kada cia ateidinet reikes? kas kiek laiko? Is viso kaip del tu pokalbiu del darbo ir pan????

Na ka nieko cia labai baisaus... Mano gyvenimas kaip buvo neblogas, toks ir isliks... Darbas niekad nebuvo mano prioritetu sarase aukstose vietose... bet jauciuosi bjauriai apgauta

Mes mokam gyventi ir is mazu pinigeliu... kiek ju turim su tiek ir susiverciam... Esu per daug isradingas zmogus kad mane sitai suzlugdytu, bet va supykde labai

Tik va - uzsiregistravau i darbo birza... o sistemos cia iki siol nepagaunu... nuejau - uzpildziau pora anketu ir vsio... nei ka dabar daryti, nei kas cia mane konsultuos, nei del pasalpos skaiciavimo ir mokejimo tvarkos niekas nieko nepaaiskino... sako va data - ateisi - tada gal daugiau suzinosi

Sveikos 
Varliuk, o tai kaip tau su išmokom už mažėlį ? jei išeini iš darbo savo noru, tu jas prarasi. Va man pavyko su darbdaviais susitarti, kad iki 2 m palaiko mane ir tada jau aš pati išeinu, kad išmokų neprarasčiau iš sodros..o į darbo biržą daug vilčių nedėk, pati turėsi ieškotis ir dar atsiskaitinėti prieš juos kur buvai ir kodėl nepriėmė, jei jie siunčia su lapeliu, tai turės ant jo būti parašyta darbdavio, kad tu netikai, kitaip, jei tau netiko, trys kartai ir eini lauk iš biržos. Nesuinteresuoti jie žmogaus geru

Varliuk, o tai kaip tau su išmokom už mažėlį ? jei išeini iš darbo savo noru, tu jas prarasi. Va man pavyko su darbdaviais susitarti, kad iki 2 m palaiko mane ir tada jau aš pati išeinu, kad išmokų neprarasčiau iš sodros..o į darbo biržą daug vilčių nedėk, pati turėsi ieškotis ir dar atsiskaitinėti prieš juos kur buvai ir kodėl nepriėmė, jei jie siunčia su lapeliu, tai turės ant jo būti parašyta darbdavio, kad tu netikai, kitaip, jei tau netiko, trys kartai ir eini lauk iš biržos. Nesuinteresuoti jie žmogaus geru

varliokai o bent jau knygute ta bedarbio gavai? pasalpa jie apskaiciuoja tik po poros savaiciu panasiai, gi sodra skaiciuoja. ir moka jie ta bedarbio pasalpa ne nuo pirmos birzoj dienos, o po savaites berods skaiciuot pradeda. pirma karta jie siuncia i susirinkima kur susirenka bedarbiai tada isaiskina taisykles visas, o paskui paskiria kada ateit pas savo tarpininke.
Papildyta:
tai kad dabar jau vieno karto atsisakyti uztenka ir isbraukia is sarasu
Papildyta:
QUOTE(Medute28 @ 2012 10 16, 16:33)
Sveikos 

tai kad dabar jau vieno karto atsisakyti uztenka ir isbraukia is sarasu