QUOTE(ingulite @ 2012 10 13, 07:55)
Oi bedos su tom gydytojom turbut daug kam. Taip noretusi sutikti gera gydytoja pasisventusi savo profesijai o ne toki kuris tik ir laukia pinigu. Manes tai musiske nieko nenustebins. pvz. nuvaziavom savaitgali i priemima nes vaikui 40,5 temp budejo musu gydytoja, ir ka ji mums pasake ko jus cia vazinejat per priemimus taigi tik ligu prisigaudot, sakau vaikui temp tokia numusti negalim sako
o ko jus tikites jus gi turit genetini sindroma 
. Del raidos tai ji niekad nieko mums nesiule nei sanatoriju nei raidos centru nieko viska pati turiu suzinoti tada daug kantribes ir einu pas ja reikalauti.

.
okazin gydytoja pati suprato ka ji pasake???

prie ko cia sindromas ir gal kokia rimta liga
Papildyta:
QUOTE(veiducka @ 2012 10 10, 20:48)
mums dare visc testa ir intelekta. mane is kabineto isprase tai visko tiksliai isvardinti negaliu ko ten jo klausinejo. paskui pasakojo psichologe jog klausinejo spalvu, tai zinojo visas. paskaiciuoti dave tai dar nemokejo. klausinejo kur kokie daiktai, tai sake viska gerai ivardijo ir parode. o paskui buvo visokiu klausimu kur jau pagalvoti reikia tai neatsake nieko.vaikas jau turi skirt laukinius gyvunus nuo naminiu, kokie gyvunai ka valgo ir daug visokiu gyvenimisku situaciju, drauge sake kad klausinejo ko tau reikia kai lyja, ka darytum jei isipjautum i pirsta...
o tau jis ir namie spalvas visas pazysta,daiktus ivardija? graziai viska pasako kur kas yra?
Papildyta:
QUOTE(Smilga* @ 2012 10 11, 17:37)
pabuvojom šiandien Vilniuje - ačiū patarusioms - užvakar paskambinau, pasakiau kad turi neigaluma - šiandien jau buvom priimti ir pakonsultuoti Žalgirio klinikoje pas odontologus, jokių eilių. Deja dantukus teks taisyti su narkoze - nes kitaip niekaip

Kad apžiūrėtų dantis, šiandien trise laikėm
manaji jauciu ir apziuret tektu su narkoze

prie jo prisiliesti tai

nesam dar buve pas stomatologo
Papildyta:
QUOTE(Smilga* @ 2012 10 12, 21:54)
gal durna aš mamka, bet šiandien vyresnysis išvarė baliukan su nakvyne - jetus kaip man neramu, nežinau nei ko
nu ir kaip vyresneliui sekesi ?
Papildyta:
QUOTE(Vvarliokas @ 2012 10 08, 15:21)
o dabar stabtelim ties atomine kosyte su imbieru... Kas cia per astuntas pasaulio stebuklas???
niu ar jau ta stebukla pasigaminot????
Papildyta:
QUOTE(veiducka @ 2012 10 10, 15:49)
maniskis spec darzeli lanko bet sitiek daug negauna
o ka gauna tad darzeli?