Įkraunama...
Įkraunama...

Greitpuodis - 2 d.

QUOTE(mikis @ 2013 04 04, 14:45)
merginos, ieskau Fagor greitpuodzio 6 l. jei uzmatysit gera akcija, duokit zinia. aciu

...noriu paklausti, kodėl 6 l? Aš Fagorą turiu 8 litrų, šeima 3 asmenys ir labai jis man ne per didelis...Patarčiau 8 litrų...Tai tiek...
Atsakyti
Turiu 4 ir 6 l, dažniausiai naudoju 4 l. Neįsivaizduoju, ką veikčiau su 8 l puodu. (Taip pat 3 asmenų šeima.) biggrin.gif
Atsakyti
taip pat turiu 4 ir 6 l fagorus. dazniausiai naudoju 6 l (dar vieno ieskau dovanai). manau, 6 l - optimaliausias variantas (na, pavyzdziui, kosems 8 l tikrai per didelis, o 4 l kokiai saltienai ar sriubai - per mazas)
Atsakyti
QUOTE(Aušraa @ 2013 02 16, 22:15)
O kaip ten su tuo Fagor? Kazkurios mamytes rašė, kad ten kažkur laša vanduo per rankeną.
Gal kitos turinčios Fagor galėtų parašyti ar pas jas nėra tos pačios problemos?
Ačiukas

QUOTE(klopedija @ 2013 02 16, 22:40)
Nelaša, tik kartais truputį purškia, kol susidaro slėgis. Man tik kartą taip pasitaikė. Rankenoj yra toks mygtukas, kuris praleidžia garą. Kai susidaro slėgis, jis užsisandarina. (Slėgio indikatorius lyg vadinasi. Sunku paaiškit  doh.gif )

Nu, man labai keista..... Tikrai... Turiu dvi pažįstamas, kurios turi Fagor. Ir abi dalinosi patirtim, kad visada joms laša skystis per FAGOR greitpuodžio rankenėlę.... ot, nemalonus sutapimas smile.gif

QUOTE(klopedija @ 2013 04 04, 16:26)
Turiu 4 ir 6 l, dažniausiai naudoju 4 l. Neįsivaizduoju, ką veikčiau su 8 l puodu. (Taip pat 3 asmenų šeima.)  biggrin.gif

O aš neįsivaizduoju, ką veikčiau su mažesniu, nei 7,5l greitpuodžiu mirksiukas.gif Taip, kad čia visoms šeimoms skirtingai mirksiukas.gif Būnu be galo laiminga, jei kas dieną nereikia vakare prie puodų stovėti. blush2.gif Stengiuosi padaryti dviems vakarams. Tai, kai įvertini, kad į puodą nepridėsi daugiau kaip 2/3 turinio, tai man turimas tūris super duper. Visada gali rinktis ir mažiau to maisto, esant reikalui, pagaminti. Turėčiau mažesnio tūrio, man jau būtų blogai smile.gif
Aš labai patenkinta saviškiu greitpuodžiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2013 02 26, 10:24)
fagor...pigiau niekur nėr.
Ir Akcija čia

klystat, tikrai yra pigiau, bet aišku pigiau labai sąlyginis biggrin.gif pati pirkau iš čia: Fagor
kadangi aš iš Kauno, tai ir pristatymas nekainavo, gavos visai palanki kaina. iš pradžių norėjau 6 l pirkti vieną puodą tiesiog, bet paskui pagalvojau, kad rinkinukas labiau pravers.
Atsakyti
Laba diena, kai rasot apie savo puodus ir minit litrus,tai rasot ne darbini turi, o bendra litraza?

kaip jums sie puodai? nezinau ar gundytis ar ne..
cia neraso, kad butu garu isleidejas, nei keiciama tarpine. sios funkcijos yra butinos?
http://kartu.lt/akci...r-devyniu-litru
Atsakyti
QUOTE(~VEGA~ @ 2013 05 01, 17:08)
Laba diena, kai rasot apie savo puodus ir minit litrus,tai rasot ne darbini turi, o bendra litraza?

kaip jums sie puodai? nezinau ar gundytis ar ne..
cia neraso, kad butu garu isleidejas, nei keiciama tarpine. sios funkcijos yra butinos?
http://kartu.lt/akci...r-devyniu-litru

Laba diena,
truputis skaiciu, nerudijancio plieno(zaliavos) kaina apie 20lt.kg, Jusu greitpuodzio svoris apie 2kg. Sio greitpuodzio uzpirkimo is gamintojo kaina apie 20- 25lt. Pabandykit isivaizduot ka Jus norit pirkti. Siuo atveju apie medziagu ir gaminio kokybe net kalbeti neverta. Zinoma kiti pilieciai ir desreles po 3,99lt uz. kg perka. Nejaugi nesuprantat kad per masinio apsipirkimo portalus daugeliu atveju parduodamos siuksles. Pasiziurekite internete WMF,Silit.Fissler, Rosle, galu gale tas pats Fagor. Tikrai rasite uz 60-100eur ir tai bus itin kokybiskas tikras daiktas, kuris Jums tarnaus tikrai labai ilgai. Uz dyka buna tik suris spastuose ir tai 1 karta.
Mes naudojam Silit firmos greitpuodi jau 10m, keitem tik tarpine. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimo @ 2013 05 01, 21:37)
Laba diena,
truputis skaiciu, nerudijancio plieno(zaliavos) kaina apie 20lt.kg, Jusu greitpuodzio svoris apie 2kg. Sio greitpuodzio uzpirkimo is gamintojo kaina apie 20- 25lt. Pabandykit isivaizduot ka Jus norit pirkti. Siuo atveju apie medziagu ir gaminio kokybe net kalbeti neverta. ....

Nelabai suprantu ko čia prirašėte, bet jei noėčiau nusipirkti 2 kg. metalo į puodų parduotuvę neičiau tikrai lotuliukas.gif
O apie gaminio kokybę verta kalbėti visada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 05 02, 06:52)
Nelabai suprantu ko čia prirašėte, bet jei noėčiau nusipirkti 2 kg. metalo į puodų parduotuvę neičiau tikrai  lotuliukas.gif
O apie gaminio kokybę verta kalbėti visada  biggrin.gif

Neapdirbto metalo gabalas kainuoja daugiau ne kaip tas "greitpuodis" kyla klausimas
tai is kokio s.......o ir kaip ji padare. Tokio "daigto" ir uz dyka i namus nestis negalima , ne tai kad pirkti. Senai zinoma tiesa kad kinieciai is 1kg rusisko metalo pagamina 5Kg "itin" "kokybisko" kinietisko s....metalio. Ir kas Jums gali atsakyti i klausima, koki bruda Jus valgysite maista gamindami sitam "super aukstos kokybes greitpuodyje"
"Šis greitpuodis pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, todėl ilgaamžiškumas............"Solidus pasiūlymas visiems, vertinantiems kokybę ir gerą stilių........." griuk is juoko. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
http://beta.lt/visa-...walda@gmail.com

o kaip sitas pasiulymas?ar jau vertesnis demesio?
Atsakyti
http://uogos.lt/pasirinkti/3211/
Atsakyti
QUOTE(kvarta @ 2013 05 09, 12:38)

blink.gif
Puikus pasirinkimas: kažkoks puodas už kažkokią kainą lotuliukas.gif
Atsakyti