Įkraunama...
Įkraunama...

Greitpuodis - 2 d.

na va isigijau ir as greitpuodi.Vis del to issirinkau sita http://e-puodai.lt/g.../30-amelia.html . Tikiuos geras bus pasirinkimas smile.gif
konsultantas dar siule ir sita : http://e-puodai.lt/g...is/33-easy.html , bet mane kazkaip nevilioja ta ilga rankena, nors pats puodas labai fainas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 26 vasario 2013 - 09:51
QUOTE(AGFA @ 2013 02 26, 10:24)
fagor...pigiau niekur nėr.
Ir Akcija čia

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mike5: 26 vasario 2013 - 15:26
QUOTE(kutvela @ 2013 02 26, 09:48)
na va isigijau ir as greitpuodi.
Sveikinu. 4u.gif
Prašysim atsiliepimų. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mike5 @ 2013 02 26, 15:26)
Aciu labai  4u.gif

...nėr už ką. smile.gif Aš tai už Fagorą....2 už vieno kainą....super kaina sakyčiau. Ir jų kokybė gera. smile.gif
Atsakyti
Gal kas turite tokį greitpuodį? http://www.ikea.com/...ducts/10191476/
Gundausi, nes kaina nedidelė....
user posted image
user posted image
Atsakyti

Sveikos,

Dar norėjau paklausti ar verdant greitpuodyje reikalingas dugnelis , kad neprisviltų?
Vienuose puoduose jie būna, o kituose ne. PVZ Fagor to dugnelio nėra, o yra tik tas daiktas virimui ant garų ir jis vienodo dydzio 4,6,8L puoduose, as noriu pirkti 8L greitpuodi tai tas daiktas atrodo ryskiai per mazas tam puodui. Gal kas nors turi tą variantą?

Fagor vidinėje pusėje nėra sužymėta kiek vandens reikia pilti, ar čia nereikalingas dalykas? smile.gif

Tiek tu keistų klausimų smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Aušraa @ 2013 04 02, 13:44)
Fagor to dugnelio nėra,  o yra tik tas daiktas virimui ant garų ir jis vienodo dydzio 4,6,8L  puoduose, as noriu pirkti 8L greitpuodi tai tas daiktas atrodo ryskiai per mazas tam puodui.
Fagor vidinėje pusėje nėra sužymėta kiek vandens reikia pilti, ar čia nereikalingas dalykas? smile.gif
Mano Fagor 4 ir 6 l, nenaudojau to daikto, niekas kol kas neprisvilo. biggrin.gif
Visus greitpuodžius galima užpildyti maždaug iki 2/3. Galima ir mažiau. Užpildžius daugiau susidaro per didelis slėgis.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2013 04 02, 13:08)
Mano Fagor 4 ir 6 l, nenaudojau to daikto, niekas kol kas neprisvilo.  biggrin.gif
Visus greitpuodžius galima užpildyti maždaug iki 2/3. Galima ir mažiau. Užpildžius daugiau susidaro per didelis slėgis.

Jeigu greitpuodis nepalaiko pastovaus slegio jo vieta siuksliu dezeje. Ar Jus ipilsit 100gr ar 3 litrus , slegis turi buti toks pats. G.puodzio slegi reguliuojantis voztuvas yira sureguliuotas tam tikram slegiui , didesnis slegis negalimas, jeigu yra kitaip tai daiktas arba sugedes arba is prigimties s.......s. Naudojam Silit firmos g.puodi jau 10metu.,viskas ciki jokiu problemu.
Atsakyti
Na, tai kaip ir aišku. Žinau, kam reikalingas vožtuvas. hihihi.gif
O kiek rekomenduojama pilti į silit greitpuodį? Pripilt pilną ir žiūrėt š ar ne š? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2013 04 02, 17:20)
Na, tai kaip ir aišku. Žinau, kam reikalingas vožtuvas. hihihi.gif
O kiek rekomenduojama pilti į silit greitpuodį? Pripilt pilną ir žiūrėt š ar ne š?  biggrin.gif

Matyt nezinote "..........Užpildžius daugiau susidaro per didelis slėgis".Pasikartosiu jeigu nesupratote, rekomenduojamas kiekis ne del slegio kilimo o del produktu brinkimo, putu susidarymo ir t.t . Slegis bet kuriuo atveju turi islikti toks pat.
Bet kam aisku kad pilname inde gaminti neprotinga ir nepatogu, kokiu dar cia rekomendacioju reikia. Nuo skyscio kiekio priklausys tik laikas per kuri susidarys reikiamas slegis o ne jo dydis. Taip ir padarykit, pripilkit pilna, uzkaiskit ir ziurekit ,ziurekit, ziurekit ir kai tik gausit koki rezultata parasykit ,ir mes cia visi aptarsim Jusu bandyma. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimo @ 2013 04 02, 21:33)
Man pasisekė, turiu kur išsilieti. Todėl nesivelsiu į tuščius ginčus. Man ir taip aišku, ką ir kodėl pasakiau. biggrin.gif
Atsakyti
merginos, ieskau Fagor greitpuodzio 6 l. jei uzmatysit gera akcija, duokit zinia. aciu
Atsakyti