Aš į jį dar dėjau konservuotų ananasų skardinę su skystimu. Kai kas dėjo kelis apelsinus. Papildyta: Uncle Ben's lietuviškas variantas 1 didelę cukiniją nulupam, išimam sėklas, pjaunam pusiau. Vieną dalį sutarkuojam, kitą pjaustom kubeliais, dedam į didelį puodą, užpilam 0,5L. vandens, įberiam 2stiklines cukraus ir 1 arbat. šaukštelį citrinų rūgšties. Troškinam cukiniją, kol ji taps skaidri (20-30min). Kol troškinasi, pasiruošiam daržoves. Į troškintuvą dedam: 0,5kg morkų (pjaustytų arba tarkuotų stambiai) 0,5kg svogūno (pjaustyto kubeliais) 0,5kg paprikos (aš pjaustau juostelėm ar stambiais kubeliais). Viską patroškinam apie 15min., supilam į ištroškintą cukiniją. Dar pridedam 0,5kg stambiai pjaustytų pomidorų ir 3 kubeliais supjaustytus apelsinus arba skardinę konservuotų ananasų Įdedam 1 šaukštą druskos, 1 česnako supjaustytas skilteles, 0,5l stiklainį tomato ir stiklinę aliejaus. Viską patroškinam maišydami, kad neprisviltų apie pusvalandį, išpilstom į stiklainius.
sveikos merginos renkuos greitpuodi ir niekaip neissirenku is situ: Fagor future (pliusas tas, kad turi sieteli ant garu gamint) Barazzoni silicon pro acciaio Gal patarsit kuris geriau?