Įkraunama...
Įkraunama...

Greitpuodis - 2 d.

Per kiek laiko išverda šaltiena greitpuodyje? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reserved: 17 sausio 2013 - 12:52
QUOTE(reserved @ 2013 01 17, 12:52)
Per kiek laiko išverda šaltiena greitpuodyje?  blush2.gif
Temos puslapių nedaug, galima perverst ir pasižiūrėt, buvau įkėlus lentelę. biggrin.gif

QUOTE(klopedija @ 2012 10 28, 22:57)
user posted image

Instrukcijoje labai smulkus šriftas, todėl kopijos kokybė neypatinga. Bet manau, kad orientuotis padės.  ax.gif

Atsakyti
QUOTE(reserved @ 2013 01 17, 13:52)
Per kiek laiko išverda šaltiena greitpuodyje?  blush2.gif

Man mesa pilnai isverda per 20-25 min, tai saltiena virciau gal kokias 35 min 4u.gif dar niekada neviriau, vis kaupiuosi bandymui biggrin.gif
dar perverskite sita tema, joje merginos man atrodo diskutavo apie saltiena 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DaivaVe: 17 sausio 2013 - 13:29
Ačiū labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, patarkit, prašau, kokį pirkti greitpuodį blaškausi tarp čia populiaraus Fagor FUTURE IN ir Magefesa iš e-puodai.lt, tie Magefesa greitpuodžiai mane paperka savo penkiomis saugos sistemomis blush2.gif Kaip galvojat? Gal kažkas turi tą Magefesa? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Heeeeey, greitpuodžių žinovės, kur jūs? Atsiliepkit 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE((li)julija(li) @ 2013 02 02, 19:33)
Merginos, patarkit, prašau, kokį pirkti greitpuodį blaškausi tarp čia populiaraus Fagor FUTURE IN ir Magefesa iš e-puodai.lt, tie Magefesa greitpuodžiai mane paperka savo penkiomis saugos sistemomis  blush2.gif  Kaip galvojat? Gal kažkas turi tą Magefesa? Ačiū  4u.gif

Mane irgi sudomino Magefesa greitpuodis. Būtu įdomu išgirsti atsiliepimus. O kaip ten su tuo Fagor? Kazkurios mamytes rašė, kad ten kažkur laša vanduo per rankeną.
Gal kitos turinčios Fagor galėtų parašyti ar pas jas nėra tos pačios problemos?
Ačiukas
Atsakyti
QUOTE(Aušraa @ 2013 02 16, 21:15)
O kaip ten su tuo Fagor? Kazkurios mamytes rašė, kad ten kažkur laša vanduo per rankeną.
Nelaša, tik kartais truputį purškia, kol susidaro slėgis. Man tik kartą taip pasitaikė. Rankenoj yra toks mygtukas, kuris praleidžia garą. Kai susidaro slėgis, jis užsisandarina. (Slėgio indikatorius lyg vadinasi. Sunku paaiškit doh.gif )

Aš Fagor rinkausi dėl rankenos, neužima vietos. hihihi.gif
user posted image
Ir dėl kainos per akciją.
Atsakyti
QUOTE(Aušraa @ 2013 02 16, 23:15)
Mane irgi sudomino Magefesa greitpuodis. Būtu įdomu išgirsti atsiliepimus. O kaip ten su tuo Fagor? Kazkurios mamytes rašė, kad ten kažkur laša vanduo per rankeną.
Gal kitos turinčios Fagor galėtų parašyti ar pas jas nėra tos pačios problemos?
Ačiukas

Apie 40-50 % taip nutinka "pakūrus" pirmą kartą. Laša gana stiprokai. Bet paskui - viskas būna gerai thumbup.gif
Atsakyti
Greitpuodyje dažnai karką verdu. Ji per 40min išverda. Dar išjungus truputį palieku pastovėti ir viskas čiki. Užvakar viriau burokus marinavimui. Vandens per sprindį, burokų iki rankenų-30min ir dideli burokai buvo minkšti.
Mano puodas lenkiškas, 10l talpos. Mokėjau Gariūnuose gal 120Lt, bet esu labai patenkinta. Yra 2 dangčiai. Kai reikia virti cepelinus - naudoju stiklinį, kai verdu greitpuodyje, dengiu greitpuodžiui skirtu.
Vasarą jame viriau uogienes, rudeniop lietuvišką Uncle beans variantą - super.
Šaltiena kaip ir karka per 40min nuo užvirimo išverda.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2013 02 17, 17:43)
Greitpuodyje dažnai karką verdu. Ji per 40min išverda. Dar išjungus truputį palieku pastovėti ir viskas čiki. Užvakar viriau burokus marinavimui. Vandens per sprindį, burokų iki rankenų-30min ir dideli burokai buvo minkšti.
Mano puodas lenkiškas, 10l talpos. Mokėjau Gariūnuose gal 120Lt, bet esu labai patenkinta. Yra 2 dangčiai. Kai reikia virti cepelinus - naudoju stiklinį, kai verdu greitpuodyje, dengiu greitpuodžiui skirtu.
Vasarą jame viriau uogienes, rudeniop lietuvišką Uncle beans variantą - super.
Šaltiena kaip ir karka per 40min nuo užvirimo išverda.

Sorry uz of topc. bet gal galima butu lietuvisko Uncle beans recepta i az?
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2013 02 17, 19:28)
Sorry uz of topc. bet gal galima butu lietuvisko Uncle beans recepta i az?

Man irgi blush2.gif
Atsakyti