Nezinau ar toki pat bet panasu greitpuodi ciupinejau parduotuveje. Nepatiko. Plastames nekokybiska. be tarpines, be jokio garo nuleidimo. Ta rankena reikia perlenkti i kita puse tuomet dangtis sandariai uzsidaro. Ne zinau kaip istikruju bet man pasirode net nevertas to 120lt.
Man jis tiesiog subjektyviai nepatinka.
Aš pirkau Fagor iš "grupinių" tokį http://www.fagor.lt/...w/201/future-in Jau nepamenu kainos, regis, 269 Lt. Elektromarkt-e vien tas 4 l 299 Lt kainavo. (Jau rašiau apie tai čia.) Labai patenkinta.
QUOTE(Tučka @ 2013 01 14, 08:58)
Gariunuose pirktam buvo tarpine papildoma, tai manau ir brangiuosiuose turi buti
Panašiai tokį turim, buvo pirktas turguje už per pus mažesnę sumą, tai naudojam jau gal kokius 8 metus, dirba be jokių priekaištų . Dabar įsigijom Fagor mažesnį, tai pasakyti, kad jis ten žymiai geresnis už senuką turginį, tai tikrai negaliu...
Panašiai tokį turim, buvo pirktas turguje už per pus mažesnę sumą, tai naudojam jau gal kokius 8 metus, dirba be jokių priekaištų . Dabar įsigijom Fagor mažesnį, tai pasakyti, kad jis ten žymiai geresnis už senuką turginį, tai tikrai negaliu...
Galai žino... Gal prieš tuos 8 metus ir prekes kokybiškesnes veždavo?.. Aš n metų naudojau tą "tarybinį". Taip pat buvau patenkinta, kol visiškai "nesudrožiau ". Esu pirkus iš baltarusių plieninį duonriekį kokių 35 cm, parankesnio už jį neturiu.
Prisiskaičiau čia pas jus, kaip dabar noriu aš to puodo, eina sau turiu 2 mažus vaikučius, tai kartais tą sriubą ar bulves išvirt visa amžinybė gaunasi.... tas kur dabar betoj su akcija, tai ten man atrodo nei jokių tų vožtuvų, nei garų nuleidimų nėra, bent iš vaizdo taip atrodo, toks paprastutis, bet atrodo neblogai
.... tas kur dabar betoj su akcija, tai ten man atrodo nei jokių tų vožtuvų, nei garų nuleidimų nėra, bent iš vaizdo taip atrodo, toks paprastutis, bet atrodo neblogai
Yra ir vožtuvai, ir garams nuleidimas, tik nuotraukoje gal gerai nesimato...