Įkraunama...
Įkraunama...

Greitpuodis - 2 d.

QUOTE(AGFA @ 2013 01 14, 08:03)
....o sakykit.....būna pas juos komplekte atsarginių tarpinių ?

Gariunuose pirktam buvo tarpine papildoma, tai manau ir brangiuosiuose turi buti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2013 01 12, 12:20)
Štai vėl akcija. Kažin kaip jo kokybė?

Nezinau ar toki pat bet panasu greitpuodi ciupinejau parduotuveje. Nepatiko. Plastames nekokybiska. be tarpines, be jokio garo nuleidimo. Ta rankena reikia perlenkti i kita puse tuomet dangtis sandariai uzsidaro. Ne zinau kaip istikruju bet man pasirode net nevertas to 120lt. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2013 01 12, 11:20)
Man jis tiesiog subjektyviai nepatinka. schmoll.gif
Aš pirkau Fagor iš "grupinių" tokį http://www.fagor.lt/...w/201/future-in Jau nepamenu kainos, regis, 269 Lt. Elektromarkt-e vien tas 4 l 299 Lt kainavo. (Jau rašiau apie tai čia.) Labai patenkinta. thumbup.gif

QUOTE(Tučka @ 2013 01 14, 08:58)
Gariunuose pirktam buvo tarpine papildoma, tai manau ir brangiuosiuose turi buti  4u.gif
Nebuvo. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2013 01 14, 18:47)

Nebuvo.  schmoll.gif

Tai tada jau geriau gariunuose pirkt biggrin.gif
Atsakyti
Kaip kam. Nebuvau ten ir neketinu.
Atsakyti
ČIA geras varijantas

nuolaidos

BANQUET
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AGFA: 15 sausio 2013 - 09:43
QUOTE(AGFA @ 2013 01 12, 11:20)

Panašiai tokį turim, buvo pirktas turguje už per pus mažesnę sumą, tai naudojam jau gal kokius 8 metus, dirba be jokių priekaištų smile.gif. Dabar įsigijom Fagor mažesnį, tai pasakyti, kad jis ten žymiai geresnis už senuką turginį, tai tikrai negaliu...
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2013 01 15, 09:33)
ČIA geras varijantas
Tikrai geras. drinks_cheers.gif

QUOTE(Ragainė @ 2013 01 15, 15:24)
Panašiai tokį turim, buvo pirktas turguje už per pus mažesnę sumą, tai naudojam jau gal kokius 8 metus, dirba be jokių priekaištų smile.gif. Dabar įsigijom Fagor mažesnį, tai pasakyti, kad jis ten žymiai geresnis už senuką turginį, tai tikrai negaliu...
Galai žino... g.gif Gal prieš tuos 8 metus ir prekes kokybiškesnes veždavo?.. Aš n metų naudojau tą "tarybinį". Taip pat buvau patenkinta, kol visiškai "nesudrožiau ". biggrin.gif
Esu pirkus iš baltarusių plieninį duonriekį kokių 35 cm, parankesnio už jį neturiu. biggrin.gif
Atsakyti
o Fagor greitpuodis indukcinems tinka?
Atsakyti
QUOTE(mikis @ 2013 01 15, 17:37)
o Fagor greitpuodis indukcinems tinka?
Taip.
http://www.fagor.co....p-10001315.html
Atsakyti
Prisiskaičiau čia pas jus, kaip dabar noriu aš to puodo, eina sau doh.gif turiu 2 mažus vaikučius, tai kartais tą sriubą ar bulves išvirt visa amžinybė gaunasi.... doh.gif tas kur dabar betoj su akcija, tai ten man atrodo nei jokių tų vožtuvų, nei garų nuleidimų nėra, bent iš vaizdo taip atrodo, toks paprastutis, bet atrodo neblogai ax.gif
Atsakyti
QUOTE((li)julija(li) @ 2013 01 15, 19:01)
.... tas kur dabar betoj su akcija, tai ten man atrodo nei jokių tų vožtuvų, nei garų nuleidimų nėra, bent iš vaizdo taip atrodo, toks paprastutis, bet atrodo neblogai ax.gif

Yra ir vožtuvai, ir garams nuleidimas, tik nuotraukoje gal gerai nesimato... wink.gif
Atsakyti