Įkraunama...
Įkraunama...

Greitpuodis - 2 d.

QUOTE(klopedija @ 2012 11 13, 14:05)
Manau, Indija nuo Kinijos labai skiriasi  biggrin.gif .

Mano supratimu - nelabai.
Papildyta:
Bet abi gamina tiek pigų šlamštą, tiek geros kokybės prekes.

Tą sužinosite tik nusipirkę ir panaudoję g.gif
Papildyta:
Siūlyčiau atkreipti dėmesį, kad gamintojas duoda 10 m. garantiją. Tai gal ir neblogi puodai.  g.gif

O kas tą garantiją Lietuvoje aptarnauja doh.gif Ar tikite, kad jie 10 metų išsilaikys mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 13 lapkričio 2012 - 12:32
QUOTE(speedy @ 2012 11 13, 13:31)
Mano supratimu - nelabai.
Papildyta:

Tą sužinosite tik nusipirkę ir panaudoję  g.gif
Papildyta:

O kas tą garantiją Lietuvoje aptarnauja  doh.gif  Ar tikite, kad jie 10 metų išsilaikys  mirksiukas.gif

Su viskuo sutinku ax.gif
Atsakyti
Speedy, Navi, turit konkrečios kritikos tiems puodams? Jei taip, laukiam. mirksiukas.gif

Neketinu veltis į tuščias diskusijas, nes galiu garantuot tik už save. O kartais ir negaliu. lotuliukas.gif

Ką domina tie "HAWKINS", turėtų pasidomėti, gal parduodami Lietuvos parduotuvėse ir pačiupinėti. (Taip aš pirkau "Fagor" ir esu labai patenkinta.)

Ir apskritai, prieš perkant daiktą, kuris turėtų tarnauti ilgai, reikia apeit ne vieną parduoduvę, iškamantinėti konsultantus, kad susidarytumėt nuomonę, kokie yra kokybiškos prekės duomenys, o paskui lygint su pateikiamu prekės aprašymu. Atsiimant prekę taip pat reikia apžiūrėti ir palyginti, ar aprašymai atitinka realų vaizdą.

Šitie "Hawkins" pagal aprašą turėtų būti kokybiški.
Toks puodas amazon.com http://www.amazon.co...r/dp/B000GT5FKK
Atsakyti
9 l GREITPUODIS, atrodo patikimai, nors labai nesigilinau. blush2.gif
Atsakyti
gal kas uzmatys kur gera akcija greitpuodziams - buciau dekinga, jei parasytumete cia ar i az.
Atsakyti
QUOTE(mikis @ 2013 01 03, 23:16)
gal kas uzmatys kur gera akcija greitpuodziams - buciau dekinga, jei parasytumete cia ar i az.

akcija

akcija
Atsakyti
...tai gi nužiūrėjau kur yra pigiau mano akiai neblogų greitpuodžių. 6 l. kainuoja 150 lt ..o 4 l. apie 140 lt. O gi THOMAS PHILIPPS-e... thumbup.gif Ir ten prekės tik vokiškos. smile.gif
Atsakyti
Tikrai neverta pirkti brangaus greitpuodzio vien del firmos ar jo dizaino. schmoll.gif Musiskis pirktas gariunuose 9 ltr. kuo puikiausiai tarnauja jau 3 metus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(glinglingas @ 2012 10 16, 16:31)
jeigu grazus apsimoka siustis is tokiu kaip amazon parduotuviu /man gavosi 3 litru 280 lt jeigu gerai atsimenu/ . nes pas mus jeigu tik grazesnis kaina kosmine   doh.gif
mano toks http://www.qrs.in/im...PPLERED_LRG.gif
labiausiai megstu greit gaminama -kulseles, bulves, morkos (pakepintos), prieskoniai dar kartais soru arba ryziu imetu . sudejai ir po to tik valgyt telieka  biggrin.gif

Tikrai grazus greitpuodis drinks_cheers.gif O rinkotes del grozio daugiau ji ar kazkuom geresnis uz LT parduodamus ?
Sakykite o paprastas sriubas galima virti juose blush2.gif Nesuktistu darzoves labai, nepavirstu viskas i kosę?
Atsakyti
Štai vėl akcija. Kažin kaip jo kokybė?
Atsakyti
Uz 3 ltr. greitpuodi 280 lt. doh.gif lotuliukas.gif Ka jame gamint g.gif

Papildyta:
QUOTE(AGFA @ 2013 01 12, 11:20)
Štai vėl akcija. Kažin kaip jo kokybė?

Atrodo visai neblogai smile.gif Tik idomu ar nebus labai plono metalo g.gif
Atsakyti
....o sakykit.....būna pas juos komplekte atsarginių tarpinių ?
Atsakyti