Labai gaila kad praziopsojau visas akcijas Jei dar uzmatysit parsykit i temele
Is anksto dekoju!!!
Aš esu Gariūnuose lenkišką greitpuodį 10l talpos pirkusi. Labai fainas, nes jame labai greitai išverda. Karka per pusvalandį. Juk puode arti 2val virtum. Burokėlius marinavimui irgi panašiai. Tik vandens pyliau tik ant dugno per kokius 4pirštus. Išvirė, nusilupo kaip rankovė. Obuolienė irgi tik iki užvirė, nei maišyt, nei ką. Užvirus pradeda pliupsėt, įpilu cukrų, išmaišau ir viskas.
Kai reikia cepelinus virti nereikia kito puodo..bet jau kaip greitpuodžio jiems nenaudoju. Ten būna pora dangčių, kada kokio reikia. Jau karka tai tikrai super..pirmiausia su ja ir išbandžiau.
Kai reikia cepelinus virti nereikia kito puodo..bet jau kaip greitpuodžio jiems nenaudoju. Ten būna pora dangčių, kada kokio reikia. Jau karka tai tikrai super..pirmiausia su ja ir išbandžiau.
Gal kas zinot kur galima butu gauti gumine tarpine tarybiniu laiku greitpuodziui?
Va tokiam
Va tokiam
Turiu tokį puodą, ieškojau tarpinės, beviltiškai...
Todėl pirkau naują puodą. Na, gal ne visai dėl tarpinės , neveikė jau ir "ventiliacijos" sistema.
Šiaip reiktų teirautis turguose, kas prekiauja rusiškomis, baltarusiškomis prekėmis, gal pavyks. (Man tai nepadėjo. )
Todėl pirkau naują puodą. Na, gal ne visai dėl tarpinės , neveikė jau ir "ventiliacijos" sistema.
Šiaip reiktų teirautis turguose, kas prekiauja rusiškomis, baltarusiškomis prekėmis, gal pavyks. (Man tai nepadėjo. )
As irgi noriu pasidziaugti savo Fagor greitpuodziu, kur per akcija (4+6ltr) 265lt kainavo! Prigriebiau sau ir mamai dar!
O ten tas nedidelis garas per rankena eina, tik iki to laiko kol normalus slegis puode susidaro, tada jau viskas uzsisandarina ir garas tik per virsu eina As pirmam bandymui bulves lupenose viriau prie silkes. Fantastika, isvire per 10 min.
O ten tas nedidelis garas per rankena eina, tik iki to laiko kol normalus slegis puode susidaro, tada jau viskas uzsisandarina ir garas tik per virsu eina As pirmam bandymui bulves lupenose viriau prie silkes. Fantastika, isvire per 10 min.
QUOTE(fuzzyy @ 2012 11 07, 10:32)
As irgi noriu pasidziaugti savo Fagor greitpuodziu, kur per akcija (4+6ltr) 265lt kainavo! Prigriebiau sau ir mamai dar!
Pabandykite bulves virti 5 min ir palikite kol slegis iseis, turetu buti isvire, manau 10 min perdaug bulvems
QUOTE(segtukas @ 2012 09 29, 00:21)
Kad prie dugno netrauktų, įsigykite sietelį. Liuks ir maistas išvirs kiek garuose ir puodas nepasirodys per didelis. O ką kalbėti, kai reikia žiemai daržoves konservuoti. Iškart nemažas kiekis. Jei kauliukus virsite, tai į mažą netilptų. Begaminant rasite privalumų.
Man kazkaip netraukia prie dugno nieko. Traukia tuo atveju, jei nepakankamai greit susidaro spaudimas, kol "verda".
Nors papildomus indelius irgi naudoju pvz darzoviu garinimui, bulviu, mazesniu patiekalu ir tt.
Jau virs metu naudoju
Kuhn Rikon Duromatic
ir sita :
http://www.amazon.co...cooker magefesa
naudoju juos kasdien, garinu darzoves, verdu sriubas, troskinius ir tt. Risotto koks gaunasi skanus
Viriau galų gale šaltieną savo Fagor-e. Šaltiena iš ausų, norėjau, kad kremzlės gerai suvirtų. Buvau numačius virti 1 val., bet paskui po 55 min. išjungiau. Paaiškėjo, kad tikrai perilgai, būtų užtekę ir 45 min.
O šiaip labai tvarkingai išvirė.
O šiaip labai tvarkingai išvirė.
QUOTE(AGFA @ 2012 11 13, 10:01)
http://www.hawkinsco....0.contact.html
Kažin Indija nuo Kinijos labai skiriasi
QUOTE(AGFA @ 2012 11 13, 08:01)
Dar viena akcija: http://kartu.lt/akci...KINS-greitpuodi Tokie patys puodai:
"betoj" 155 Lt už 310 Lt vertės 5 litrų talpos Hawkins" greitpuodį iš CLASSIC linijos
"kartu" 145 Lt už 290 Lt vertės greitpuodį HAWKINS Classic 5L (5 litrų talpos)
10 Lt, aišku, ne esminis skirtumas, bet...
Manau, Indija nuo Kinijos labai skiriasi . Bet abi gamina tiek pigų šlamštą, tiek geros kokybės prekes. Siūlyčiau atkreipti dėmesį, kad gamintojas duoda 10 m. garantiją. Tai gal ir neblogi puodai.