Įkraunama...
Įkraunama...

Greitpuodis - 2 d.

QUOTE(Lu Lu @ 2012 10 18, 21:10)
sveikos, turiu greitpuodu Fagor future 6 l  ax.gif sakykit ka ne taip darau, nes man garai eit pradeda per rankenos sonus, ne stipriai, bet garuoja po truputi ir vanduo nuo rankenos lasa ant virykles..pirmai kai tik nupirkau pora kartu viskas ok buvo, ejo garai per pypsiuka..niekas neuzsikimse tikrai nes valau po kiekvieno karto su dantu krapstuku, viskas svaru  doh.gif tai kame problema ? ar pas visas taip lasa ant virykles ir eina garas pro rankenos plysius ??? galvoju palauksiu kol prades garas eiti pro pypsiuka, kur tau, tik stipriau eina per rankenos plysius, lasa ir viskas..patarkit prasau  4u.gif

Gal per daug idedat? galima ne daugiau 2/3 puodo turio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2012 10 18, 20:30)
Gal per daug idedat? galima ne daugiau 2/3 puodo turio  4u.gif

nea, neperdaug..kai perdaug tai pro pypsiuka net spjaudosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2012 10 18, 21:10)
sveikos, turiu greitpuodu Fagor future 6 l  ax.gif sakykit ka ne taip darau, nes man garai eit pradeda per rankenos sonus, ne stipriai, bet garuoja po truputi ir vanduo nuo rankenos lasa ant virykles..pirmai kai tik nupirkau pora kartu viskas ok buvo, ejo garai per pypsiuka..niekas neuzsikimse tikrai nes valau po kiekvieno karto su dantu krapstuku, viskas svaru  doh.gif tai kame problema ? ar pas visas taip lasa ant virykles ir eina garas pro rankenos plysius ??? galvoju palauksiu kol prades garas eiti pro pypsiuka, kur tau, tik stipriau eina per rankenos plysius, lasa ir viskas..patarkit prasau  4u.gif

Aš jau ne iš vienos merginos girdėjau, kad tokia problema su Fagor greitpuodžiu sad.gif Siūlau skambint pardavėjui, konsultuotis... Aš į savo Silampos buvau šiek tiek daugiau įkrovus nei 2/3. Na, nežymiai perkroviau, šiek tiek, bet ir tai nieks nelašėjo...
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2012 10 13, 21:38)
Susigundžiau, nusipirkau.  doh.gif  Kai gausiu, išbandysiu su šaltiena.  biggrin.gif  Parašysiu atsiliepimą.  biggrin.gif
Išbandžiau ne šaltiena, o plovu, rekomenduotu akcijoje http://kartu.lt/viln...a/greitpuodziai

Plovas greitpuodyje

Ingredientai:

500 g kiaulienos,
200 g aliejaus,
250 ml vandens,
3 svogūnai,
4 morkos,
0,5 arb. šaukšt. ciberžolių,
2 šaukšteliai prieskonių plovui arba mėgstamų
prieskonių,
2 šaukšteliai druskos,
800 g ryžių.

Gaminimas:

Mėsą supjaustykite stambiais kubeliais, svogūnus supjaustykite pusžiedžiais,morką sutarkuokite šiaudeliais. Į greitpuodį įpilkite aliejaus, pakaitinkite atidarytame puode, sudėkite mėsą, svogūnus, morkas, prieskonius plovui. Apkepkite 2 min. Tada įpilkite 1 stiklinę (250 ml) vandens, sandariai uždarykite puodą ir kaitinkite.

Vožtuvui pradėjus šnypšti, sumažinkite ugnį ir troškinkite 15 min. Tada išleiskite garus ir puodą saugiai atidarykite. Įberkite druskos ir ciberžolių. Suberkite ryžius ir užpilkite vandens, kad jis maždaug 2-2,5 cm apsemtų ryžius. Gretpuodį vėl sandariai uždarykite, užkaitinkite, sumažinkite ugnį ir virkite dar 15-20 min.

Trūkumas tik toks, kad ryžių galima dėti perpus mažiau, nei parašyta recepte hihihi.gif , nes mėsa "dingo" ryžiuose. Bet čia ne puodų problema hihihi.gif .
Naudojau 4 l puodą. Viskas labai paprasta, aišku, patogu. thumbup.gif

Taip pat galiu paliaupsint kartu.lt ir pardavėją technikajums.lt. Kuponas turėjo įsigalioti nuo penktadienio, 19 d. Trečiadienio vakarą gavau žinutę, kad puodai jau pristatyti į atsiėmimo punktą, ketvirtadienio popietę atsiėmiau. thumbup.gif
Žodžiu, esu labai patenkinta. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Navi @ 2012 10 22, 14:37)
Aš jau ne iš vienos merginos girdėjau, kad tokia problema su Fagor greitpuodžiu sad.gif Siūlau skambint pardavėjui, konsultuotis... Aš į savo Silampos buvau šiek tiek daugiau įkrovus nei 2/3. Na, nežymiai perkroviau, šiek tiek, bet ir tai nieks nelašėjo...

tikrai g.gif na reikes skambinti i parduotuve, gal brokuotas koks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2012 10 18, 22:10)

Buvo ir mums taip gal sykį ar du (naudojame vos ne kasdien). Taip ir nesupratau "kame kampas" g.gif Dažniausiai tai vos vos pagaruoja, kol sukyla slėgis, bet į tai dėmesio nekreipiu. Greičiausiai tokia konstrukcija.
Atsakyti
sveikos 4u.gif ,
prisijungsiu ir aš i greitpuodžių mylėtojų gretas. Mama turi kažkokį No name puodą,tai super thumbup.gif Dirba kas dieną. O aš nusipirkau Fagor future 6l. Ir ar galit man pasakyti - ta guma pas jus laisva ar pritvirtinta,nes pas mane ,ji tik tiek kad įdėta į dangtį. blink.gif Kaip ji turėtų būti? Nežinau ar saugu naudoti,dar nei karto su šiuo puodu negaminau. Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita K @ 2012 10 27, 01:14)
nusipirkau Fagor future 6l. Ir ar galit man pasakyti  - ta guma pas jus laisva ar pritvirtinta,nes pas mane ,ji tik tiek kad įdėta į dangtį. blink.gif  Kaip ji turėtų būti?

Laisva.
Atsakyti
Taip, laisva. Uždarius puodą susispaužia ir užsisandarina.
Labai patenkinat Fagor. biggrin.gif
Atsakyti
as irgi turiu Fagor ax.gif Gal kas turi instrukcija joje gi buna preliminariai kiek kas verda blush2.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymus 4u.gif Nuraminot mane smile.gif Bandysim gaminti,tikiuosi nenuvils Fagor smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2012 10 27, 16:24)
as irgi turiu Fagor  ax.gif Gal kas turi instrukcija joje gi buna preliminariai kiek kas verda  blush2.gif
user posted image

Instrukcijoje labai smulkus šriftas, todėl kopijos kokybė neypatinga. Bet manau, kad orientuotis padės. ax.gif
Atsakyti