Įkraunama...
Įkraunama...

Greitpuodis - 2 d.

QUOTE(Katiniena @ 2016 06 17, 01:02)
Keliu temą smile.gif gal kam aktualu irgi.
Niekaip nenusprendžiu ar naudosiu dažnai tą daiktą. Jei pirkt iš turgaus, tai ar nebus paskui "skūpas moka du kartus".. o jei pirkt brangų, tai bus gaila, jei nepasiteisins biggrin.gif

Aš pirkau Gariūnuose.Turiu du-mažą 3 l ir didelį 10 l.Esu labai patenkinta.Verdu uogienes,plovą,troškinius. Naudoju kažkur 5 ar 6 metus.Nieko keisti nereikėjo.Bet yra įdėtos atsarginės gumos ir stiklinis dangtis. Mokėjau už didįjį 100 lt.Gerokai pigiau nei parduotuvėse.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2016 06 17, 12:32)
Aš pirkau Gariūnuose.Turiu du-mažą 3 l ir didelį 10 l.Esu labai patenkinta.Verdu uogienes,plovą,troškinius. Naudoju kažkur 5 ar 6 metus.Nieko keisti nereikėjo.Bet yra įdėtos atsarginės gumos ir stiklinis dangtis. Mokėjau už didįjį 100 lt.Gerokai pigiau nei parduotuvėse.

Ačiū, reikės nulėkti pažiūrėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2016 02 20, 18:15)
Kaip manot ar ne per mazas 4l greitpuodis triju asmenu seimai?  :hm Is maisto kulto nedarom, valgom vidutiniskas porcijas.
Ir gal kuri turite si greitpuodi  „MONTE ROSA“ (ZANUSSI) ?

user posted image

Kaip jūsų puodas veikia, ar viskas gerai?
Kaip tik užmačiau kad Senukuose Zannusi greitpuodžiai su gera nuoladia dabar, tai gundausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vabalauskiene @ 2016 10 24, 14:30)
Kaip jūsų puodas veikia, ar viskas gerai?
Kaip tik užmačiau kad Senukuose Zannusi greitpuodžiai su gera nuoladia dabar, tai gundausi smile.gif

Aš šian susigundziau šita akcija. Atiliepimų irgi apie jį nematau daug čia, ką gi, išbandysiu, bus matyt.
Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2016 11 19, 19:01)
Aš šian susigundziau  šita akcija. Atiliepimų irgi apie jį nematau daug čia, ką gi, išbandysiu, bus matyt.

ar geras? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2016 11 29, 21:30)

Neturiu su kuo palygint, nes tai pirmas mano greitpuodis. biggrin.gif
Viskas su juo kaip ir gerai ko kas man.
Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2016 11 29, 22:02)
Neturiu su kuo palygint, nes tai pirmas mano greitpuodis.  biggrin.gif
Viskas su juo kaip ir gerai ko kas man.

Šitą Zanussi puodą jau prisijaukinau. Tikrai patinka. smile.gif
Kaina po mano pirkimo buvo pakilusi, bet matau, kad nuo šian -e-senukai paskelbė dar didesnę - 50proc. nuolaidą. Maziuko 4 litų puodo kaina dabar 36 eur, 6 litrų - 45 eur. Kam rūpi - paskubėkite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emila: 09 gruodžio 2016 - 19:40
Laba!

Ieškau ir aš patikimo bei pirmo greitpuodžio. Galbūt galėtumėte parekomenduoti įvarių variantų iki 60 EUR? Ar bent jau kokius pačios/patys naudojote ir ar patikimai tarnavo? Kadangi esame tik dviese, manau 4-5 L talpos greitpuodžio užtektų. smile.gif
Atsakyti
https://www.pinteres...okbook/?lp=true
Atsakyti