laba diena,noriu paklausti,gal girdėjote kokių atsiliepimų apie Delimano Tempo Presto greitpuodį?gal kas turite?Kaina jo nemaža,ar vertas dėmesio?...
O as tik ka nusipirkau toki GREITPUODIS jau isbandziau keleta patiekalu - jautienos troskini ir kiaulienos sonkauliukus. Puikiai! Skanu ir be galo minksta super atradimas!
QUOTE(ringav @ 2013 08 27, 20:09)
laba diena,noriu paklausti,gal girdėjote kokių atsiliepimų apie Delimano Tempo Presto greitpuodį?gal kas turite?Kaina jo nemaža,ar vertas dėmesio?...
Sveikos, as penktadieni ryte gavau Delimano tempo presto puodu rinkini cia dar jo nereklamuoja, bet pirkau sluota ir man pasiule o kadangi buvau macius reklama ir mane suzavejo tas puodas ir plius, kad man puodu reikejo tai ir susigundziau, mano rinkinys 4 l ir 7 l puodai papildomas makaronu virimui, darzoviu garinimui ir dar nezinau kad toks dubenis didelis, ir vienas dangtis paprastas o kitas greitpuodzio rinkinio kaina 588 su clubo kortele.
Dar daug nieko pasakyt negaliu nes viriau viena sykia siandien gaminsiu antra syki, bet seip tai isimylejau tuos puodus, grazus labai, prabangus, vaizdas. pirmas meginimas trinta moliugu sriuba nuo uzvirimo lygiai 8 min pagal rekomendacijas ju, atidarau maniau bus zalios bulves ir morkos, bet nustebau puikiai isvire puikiai susitryne, kazkaip vis norisi gaminti dabar
Na ką. Nusipirkom šiandien Maximoje Tescoma greitpuodį su 50% nuolaida. Jei kam reikia - skubėkit. Na ką reiks išbandyt. Gal kas turit tokį? Kaip jis, normaliai? Kokį patiekalą vertėtų išbandyti pirma?
Gal kas per grupinius įsigijot Berghoff kur siūlė kitos firmos greitpuodį 10l?
Kaip patinka naudotis?
Kaip patinka naudotis?
Mano sesuo turi didelį greitpuodį. Atsiradus pas ją leliukui, nepaslaptis, pas visas laiko nebelieka, dejuodavo, kad košytes vaikui kol išverda, laiko nenutaiko, vaikas irzaliojasi. Pasiūliau naudotis turimu greitpuodžiu. Bet vėl jai negerai, kad didelis, kad tampyk jį, paskui tokį girgarą plauk.... O mano mama tiek patenkinta savo naujuoju (kažkada rašiau, atrodo, net foto buvau įkėlusi) greitpuodžiu, kad net sesuo susigundė tokį įsigyti, tik mažutį. Sakė, kad jėga, o ne puodas. Ji pirko tokį greitpuodį 3,5 litro. Pas ją kaitlentė indukcinė, tai ir tokiai be problemų tinka
Kaip apetitnai parašei Gal gali smulkiau pasidalinti?
QUOTE(klopedija @ 2013 08 14, 12:38)
Paskutinis patiekalas greitpuodyje buvo marinuotas nugarinės kepsnys kepimo rankovėj. Ketinau kepti orkaitėje, bet "susisuko", kad bus greičiau, jei išvirsiu garuose greitpuodyje. Pavyko puikiai, mėsa gražiai sušuto per kokias 30 min.
QUOTE(Navi @ 2014 03 21, 21:29)
Tai ką čia dalintis? Jau nepamenu, koks būtent tas buvo. Tiesiog mėsą pamarinuoji kaip patinka, į kepimo rankovę ir į greitpuodį. Sušunta savose sultyse, kas iš mėsos išsisunkia, sunaudoju padažui.
QUOTE(ringav @ 2013 08 27, 19:09)
Mes anytai nupirkom jį dovanų. Puikiai veikia jau metus laiko (nors ji nesaugo ir neprižiūri jo visiškai ) Mes jau netrukus kelsimės į savo namus, tai įkurtuvėms užsiprašiau tą Delimano greitpuodį
gal kam pravers mano patirtis - pirkau berghoff'a 4L. tai pirmas toks puodas mano virtuveje. is esmes daiktas geras, naudoju daznai, bet kas liecia pacio berghoffo, tai kazkodel man atrodo jog buna ir geriau... kol spaudimas pakyla buna lasa is po dangcio ir is virsaus, arba staiga ispjauna garu porcija... spjauna i sona, tai reikia visada pagalvot kaip pastatyt puoda kad nenudegintu nieko salia stovincio... buna ir taip kad spaudimas ilgai nekyla, instrukcija anglu kalba ir labai trumpa
Ar naudojat kas toki?Nelasa?
http://pigu.lt/virtu...na__?id=4827664
http://pigu.lt/virtu...na__?id=4827664
iesko patikimo ir nebrangaus greitpuodzio, patarkite koki geriau pirkti butu, aciu
Sveiki,
gal kam nors teko isigyti ODELO greitpuodi? Dekinga buciau uz atsiliepimus
gal kam nors teko isigyti ODELO greitpuodi? Dekinga buciau uz atsiliepimus