Įkraunama...
Įkraunama...

Greitpuodis - 2 d.

O kaip VITESSE BRA puodai? palyginus su FAGOR RAPID XPRES? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raar @ 2013 07 22, 12:42)
O kaip VITESSE BRA puodai? palyginus su FAGOR RAPID XPRES?  4u.gif

O kas gamina tą Fagor'o kopiją g.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 07 22, 11:31)
O kas gamina tą Fagor'o kopiją  g.gif

Čia tuos kur klausiau randu:

http://kartu.lt/akci..._campaign=daily

http://beta.lt/kauna...track_type=name
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2013 07 17, 09:56)
Na, metus naudoju, nelaša man per tą rankeną, nelaša - ir nors pasiusk!  lotuliukas.gif

Tai Jums pasisekė arba mano pažįstamoms ne... Fagoro lašėjimas ne pirmus metus naudojant išlindo. Bet nesvarbu. Neturiu jokio tikslo įrodinėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raar @ 2013 07 22, 15:29)

Na tai čia visko rasti galima doh.gif
O kas gamina, nejaugi jie patys g.gif
Atsakyti
Laba d, jau turiu FAGOR RAPID XPRES,
dar neisbandziau, tik klausimas, ar ir Fagor Future metalas toks, kad uzdedi pirsta ir lieka atspaudas?
del to tai biski nusivyliau:)))
Atsakyti
QUOTE(Navi @ 2013 07 22, 15:48)
Tai Jums pasisekė arba mano pažįstamoms ne... Fagoro lašėjimas ne pirmus metus naudojant išlindo. Bet nesvarbu. Neturiu jokio tikslo įrodinėti  4u.gif
Rankenoje yra slėgio indikatorius, iki tol, kol susidaro slėgis, daugiau ar mažiau purškia. Paskui tas mygtukas iššoka ir užsisandarina. Bet tai ne lašėjimas per rankeną ir ne kažkoks defektas, o tokia technologija.
Beje, nesiginčiju, tik geranoriškai diskutuoju. 4u.gif

QUOTE(~VEGA~ @ 2013 07 27, 09:43)
ar ir Fagor Future metalas toks, kad uzdedi pirsta ir lieka atspaudas?
del to tai biski nusivyliau:)))
Tai gi blizgus paviršius. Ant bet kokio blizgaus paviršiaus (stiklo, baldų, sidabro ir t.t.) lieka atspaudai. Nusiplauna ir nusivalo. mirksiukas.gif
Atsakyti
Skaičiau skaičiau temą ir užsimaniau greitpuodžio, pirkau ČIA, puiki kokybė ir pigiau ne Dalimano.
Atsakyti
sveikos, 4u.gif paskaiciau foruma, kad labai populiarus fagor firmos, as labai susidomejau silit silargan greitpuodiziais ir wmf (jie abu vokiski ir kaina tikrai didele) galvoju ar verta tiek moket ar vis gi rinktis pigesni varianta...hm.. va cia didziausias galvos skausmas

gal butu kas gali patarti, ypac tos kurios jau naudojat situ firmu greitpuodzius ne pirma diena blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(white_angel @ 2013 08 13, 20:43)
susidomejau silit silargan greitpuodiziais ir wmf (jie abu vokiski ir kaina tikrai didele)
Aš tokių Lietuvos parduotuvėse nė nemačius. Jei jie tikrai vokiški, kokybė turi būti gera. mirksiukas.gif Vokiška produkcija apskritai man kelia pasitikėjimą, tik kad kišenė neišneša.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2013 08 13, 20:19)
Aš tokių Lietuvos parduotuvėse nė nemačius. Jei jie tikrai vokiški, kokybė turi būti gera.  mirksiukas.gif  Vokiška produkcija apskritai man kelia pasitikėjimą, tik kad kišenė neišneša.

renkantis tarp dvieju vokisku wmf ir silit silargan, kaina nesiskiria, skiriasi medziaga is kokios jie pagaminti, pvz wmf bus 18/10 plieno misinys o silit jau eina silargan medziaga kazkokia, nelabai zinau tiksliai, bet ten gaunasi kaip keramikinis kazkoks dangalas, kuris turi antibakteriniu savybiu ir neduoda maistui salycio su metalu. dizainas man abieju super, bet ieskojau silit tu tarpiniu ir kitu daliu, butent tam modeliui neradau, o wmf man pasiulo nusipirkt ir papildomu detaliu g.gif tai ir vienas ir kitas turi pliusu, tik kaina bisky baugina, o jei negaminsiu tiek daznai as jame? unsure.gif tai gautusi ismesta pinigu i ora daug ar cia visos gaminant ne nuolat tokiam puode? blush2.gif apsvieskit mane nesusipratele biggrin.gif

aplamai as labai megstu viska ieskot internetu,turint maza vaika man lakstymas po pardes tolygus kazkokiam saves kankinimui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(white_angel @ 2013 08 14, 11:26)
ar cia visos gaminant ne nuolat tokiam puode? 
Aš ne nuolat naudoju, nes nėra poreikio. Labiausiai tinka šaltienai, mėsos vyniotiniams virti. Galima viską troškinti garuose, jei yra tam skirtas sietelis. Viskas labai greitai išverda.
Turiu 4 ir 6 l greitpuodžius (toks yra komplektas), dažniau naudoju 4 l. Kitos sako, kad naudoja didesnius, bet čia nuo šeimynos dydžio priklauso.

Paskutinis patiekalas greitpuodyje buvo marinuotas nugarinės kepsnys kepimo rankovėj. Ketinau kepti orkaitėje, bet "susisuko", kad bus greičiau, jei išvirsiu garuose greitpuodyje. Pavyko puikiai, mėsa gražiai sušuto per kokias 30 min.

Kažkur SM buvau radus temą apie patiekalus greiptuodyje, buvo įvairiausių receptų. mirksiukas.gif
Atsakyti