Įkraunama...
Įkraunama...

...Druska ir karčiais pipirais „pagardinta“ pasaka

Super reportažas. Ir labai džiaugiuosi, kad pasidalinai pipirais, geriau mokytis iš kitų klaidų, bet ištikus tokiai pat bėdai, nors jau bus informacijos kas, kur ir kaip.Ačiū. Ir sėkmės kitose kelionėse.
Atsakyti
QUOTE(Nikune @ 2014 11 20, 10:58)
Super reportažas. Ir labai džiaugiuosi, kad pasidalinai pipirais, geriau mokytis iš kitų klaidų, bet ištikus tokiai pat bėdai, nors jau bus informacijos kas, kur ir kaip.Ačiū. Ir sėkmės kitose kelionėse.

Nikune, dėkui – smagu, kad patiko mūsų kelionė 4u.gif O pipirai... Atrodo, kaip gerai, kad galima pasimokyti iš kitų klaidų, bet realybėj dažnai atsitinka taip, kad ir savos klaidos pamirštamos ax.gif Pamenat, daug diskutavom apie asmens dokumentų kopijas – puikią idėją pasiūlė linolė el.pašte turėti skanuotų dokumentų kopijas thumbup.gif Nepatikėsit, nors po šios kelionės jau triskart buvom išvykę pakeliauti, bet tuo, tikrai labai naudingu, patarimu nė karto taip ir nepasinaudojom blush2.gif Vis pagalvoju, kad vėl kada per savo neatsakingumą kokią bėdą prisišauksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidluka @ 2013 01 09, 22:04)
...O tie keliukai, žinok, visai nebaisūs – tiesiog čia ne keliukas, o visas kelias drinks_cheers.gif  Juo net didžiulis džipas kiekvieną dieną po kelis kartus pravažiuoja smile.gif Ryte veža darbuotojus į darbą, o dieną....rusus, tinginčius pajudinti savo užpakalius, beveik iki pat gražiausios kanjono vietos atveža ...belieka tik patiems „praplaukti“ tą, jokiu kitu būdu nepasiekiamą, kanjono vietelę blink.gif


Aidluka, labas ir vel 4u.gif

Kadangi teko ir man laime kanjonu prasilekti iki pat jo galo, tai dabar jau galiu ikisti trigrasi biggrin.gif tavo vyrukai gal taves pagailejo, pasakodami apie stacias, virvemis pasiekiamas vietas, kad labai neliudetum nepamaciusi. Bet as busiu negailestinga biggrin.gif. Yra ten staciu, bet ne aukstu vietu, kurias tikrai sunku iveikti vienam ar dviem. Bet jus trise tikrai butumete iveike. As virviu net nemaciau ten, gal nutraukaliojo i sezono pabaiga biggrin.gif g.gif Tiesiog tose vietose kazkas kazka kilsteli, kazkas kazka patempia, pakelia - taip ir keliauji tolyn smile.gif Maciau, kaip kokiu 8 metu mergiote ten keliavo, tai jai lengviausia gal net budavo, labai jau paprasta uzmesti toki spuoga ant kokios uolos, kuri riogso skersai kelio.

Dzipu ir as naudojausi. Ir siulau visiems ta daryti. Nes man tai labai gaila veltui laika ir jegas eikvoti. O ir visai pramoga su dzipu prasilekti tais keliukais, as is bailiuju, tai man smagiai plaukai siausesi, vis masciau, ar nenugarmesim ir raminau save, kad tas dzipas ten daug kart dienoj lekia ir nieko iki siol neivyko. Tai vat, sutaupai laiko, jegu, apturi pramoga- toks super mini dzipu safaris kanjonu . O atgal vistiek tik savom kojelem grizineti reikia iki iejimo, bent jau mums tai kitos galimybes nebuvo. tai kokio bieso ta pati du kartus patirti einant pirmyn ir griztant atgal?

Galvoju parasysiu cia, gal kas kada sumastys pasinaudoti tavo marsrutu visu ar dalimis, tai gal bus naudos is mano pastabu. mirksiukas.gif 4u.gif

Atsakyti
kelias valandas mėgavaus neprilygstamais vaizdais ir potyriais biggrin.gif ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif jūs nerealūs!!!!
jei nesunku, paaiškinkite man - kodėl išimtinai tik kempingai? (turiu omeny užknisantį kasdieninį palapinės surinkimą - pastatymą - man jau po savaitės tokios gimnastikos stogas važiuoja....., o kur dar karštis, kartais triukšmas ir kiti nepatogumai, lyginant su pigiausiu nameliu ar hosteliu... žinia, visi mes skirtingi, todėl ir klausiu - kodėl?
ir dar klausimas - kokia ilgiausia( laiko atžvilgiu) jūsų kelionė? ir - nebūna visko"per daug", kai jau ketvirta kelionės savaitė?
Ir dar -ačiū už pamokymus,kaip "pipirų" kelionėse saugotis mirksiukas.gif
Sėkmės!!!!
Atsakyti
Ačiū. Tikrai nuostabus pasakojimas wub.gif!Pirmą kartą galiu drąsiai teigti, kad labai reikalingas toks nuotraukų kiekis thumbup.gif ,net jei jos kartojasi- lengviau susigaudyti,aiškiau. Manau jums nepamaišytų plačiakampis objektyvas arba "Fish eye", kai tiek ir įdomiai keliaujate ir fotografuojate smile.gif.
Porą dienų keliavau kartu su jumis, nes negalėjau atsitraukti 4u.gif . Nuostabi šeima!! Iš jūsų pasakojimo dvelkia šiluma. Labai labai patiko- lauksiu naujų reportažų blush2.gif ir sėkmės jums !!!
Atsakyti
Labai ačiū už informaciją - šiemet pagaliau pavyko pasiekti Rumuniją, apie kurią svajojau keletą metų. Planuojant kelionę labai pravertė nuorodos, puiki idėja turėti el. pašte pasų kopijas (laimė, kad neprireikė). Mes keliavome savaitę po šalį, aplankėm daug gražių vietų. Didžioji mano svajonė -Transfagarašanas - atsiskleidė visu grožiu nes oras buvo puikus, vaikai pasimaudė Juodojoje jūroje thumbup.gif Labai smagu buvo akimis pamatyti tai, ką mačiau Aidlukos fotoreportaže. AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
Mano sesė labai ilgai svaigo, kad nori į Turkiją - o aš ne. O dabar ir aš noriu, bet keliaučiau panašiai kaip jūs. wub.gif
Atsakyti