Sveiki,
Pagaliau šiaip ne taip prisiverčiau atsiversti šį savo reportažą, o čia tiek gražių žodžių man ir mano šeimai išsakyta

Iš visos širdies dėkoju Jums visiems

Ir labai džiaugiuos,kad manęs nepamiršot... Nors, kad nepamiršot, jau seniai jaučiau - ir draugai sakė, ir photobucketas kas mėnesį šaukė, kad peržiūrų limitas senka. Sumokėdavau, kad galėtumėte matyti nuotraukas, bet niekaip negalėjau perlipti per save ir atsiversti SM puslapio

Tas vos ne metus užtrukęs reportažo rašymas tikrai buvo sunkus psichologinis išbandymas man - lig šiol nesuprantu, kodėl taip susiklostė, kad keliauti, nors ir su ne pačiais maloniausiais nuotykiais, šįkart man buvo daug paprasčiau nei dalintis įspūdžiais
Šįryt nepatingėjau, perskaičiau viską, ką prirašiau, ir pati gerokai nustebau jau buvau primiršus kokią iš tikro nuostabią kelionę teko patirti

Skaičiau ir galvoj sukos suvokimas kaip buvo Rumunija, Bulgarija ir Turkija mūsų svajonių šalimis, taip ir liko

Nors, kita vertus, nereiktų labai stebėtis - juk tik po mažytį lašelį tos savo svajonės pavyko pamatyti. Būtinai kada nors ten dar sugrįšim
------------------------------------
Dar šiek tiek apie kelionę

Kažkada buvau žadėjus įmesti kelionės žemėlapį, bet, pagalvojau, kad tas žemėlapis toks visiškai neinformatyvus gautųsi - google mapse tiesiog neužtenka pozicijų vienam žemėlapy viską sužymėti

Manau, protingiausia būtų, reportažo pradžioje įkeltą maršrutą tiesiog papildyti lankytinomis vietomis
Taigi:
Kelionės maršrutas: Lietuva- Lenkija Slovakija Vengrija Rumunija Bulgarija Turkija - Graikija Bulgarija - Serbija Vengrija Slovakija Lenkija Lietuva
Lankytinos vietos:Vengrija: Tokaj;
Rumunija: Girda de Sus Turda Targu Mures - Sighisoara - Transfagarasano kelias Balea ežeras Vidaru ežeras ir užtvanka Campulung Rucar Brano perėja Branas - Brasovas - Peles pils Pelisor pilis ir Jupiter miestelis prie Juodosios jūros;
Bulgarija: Kaliakros iškyšulys, Nesebaras, kempingas šalia Kiten'o miestelio, grįžtant Rilos vienuolynas;
Turkija: per Stambulą, Bursą ir Ankarą į Kapadokiją (Goreme ir t.t.) Adana Tasucu Manavgat Sidė Koprulu kanjonas Žaliasis kanjonas Göynük kanjonas Beldibi - Düdeno kriokliai Antalija Tahtali - Chimeros kalnas (Yanartas) Cirali puplūdimys Myra - Kašas Kaputas paplūdimys Kalkanas - Fetija - OluDenizas Saklikento tarpeklis Pamukalė - Aidynas -Canakkale.
Kelionės laikas: 2012 06 29 2012 07 26 (28 dienos), kelionės metu įveikta beveik 9700 km.
Kelionės išlaidos: konkrečiai kiek kas kainavo neskaičiavau, bet šiai kelionei, kaip ir visoms kitoms kelionėms po Balkanus (keliaujant su palapine), laisvai galima taikyti formulę 1 km = 1 Lt.
-----------
Na, dabar tai jau tikrai nuridenau akmenį nuo širdies ir jaučiuos padoriai pabaigus reportažą

Dar kartelį dėkoju visiems kartu su manim virtualiai keliavusiems

Kelionių fanams linkiu svajoti ir bandyti savo svajonių keliones paversti realybe - juk, jei labai labai nori, nieko gyvenime nėra neįmanomo

Tik vienas dalykas gali svajonę padaryti neįgyvendinamą: tai baimė, kad nepasiseks. Nereikia nieko bijoti mažos nesėkmės tik užgrūdina

Taigi, sėkmės visiems ir teneapleidžia mūsų Kelionės Angelai
...Keliaudami galite susibadyti spygliais, bet stovėdami vietoje nepamatysite rožių...