Nerandu sau vietos - labai nuliūdino tie čiudai su nuotraukom - SM reportažai vienintelė vieta, kur, nepataisomai sugedus kompo kietajam diskui, yra išlikusios mano nuotraukos
Negi dabar ir jų neteksiu
Kai pradėjau rašyt pirmą reportažą, labai nervino nuolatinis nuotraukų nerodymas, tai pasidariau, kad Photobucketas pats man kiekvieną mėn. nusiskaičiuotų nuo kr.kortelės po tuos kelis litus ir buvo ramu
Pernai, rugpjūčio pabaigoj gavau iš Photobucketo laišką, kad man pusmetį nebenuskaičiuos pinigų atseit laimėjau jų įsteigtą prizą (tik nežinau už kokius nuopelnus - jokioj loterijoj tikrai niekada nedalyvavau
)
Va, dabar, vasario 28 d. kaip tik tas pusmetis ir pasibaigė - įtariu, kad nuo tos dienos ir pradėjo visų nuotraukų neberodyt
Tik keista, kodėl vienas rodo, o kitų ne - juk seniau, išnaudojus 10 GB limitą, visų neberodydavo, o dabar neaišku pagal kokius kriterijus atsirenka ką rodyt, o ko ne - limitas šiandien ryte, prieš sumokant, buvo viršytas daugiau nei keturis kartus
Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2013 03 03, 12:19)
Tavo vietoj parašyčiau jiems ir paklausčiau, kas darosi ir kodėl nerodo nuotraukų. Jei sumokėjai, turėtų nuo tos dienos vėl rodyti. Nebent dar nepatvirtintas mokėjimas
Jurzole, tas ir keisčiausia - mokėjimas patvirtintas - gavau iš jų laišką
Seniau, tik sumokėjus įmoką, iškart visos nuotraukos atsirasdavo, o dabar jau kelios valandos praėjo, bet niekas nesikeičia
Kažkokia mistika tas naujasis Photobucketas... Jei iki vakaro nuotraukos neatsiras, būtinai parašysiu jiems laišką
...Keliaudami galite susibadyti spygliais, bet stovėdami vietoje nepamatysite rožių...