Dėkui mergaitės labai smagu, kad skaitot mano rašliavas
Ką galėčiau pasakyt dėl fotografavimo
Nepyksta maniškiai - kai vyrui labai pabosta stoviniuot ant kiekvieno kampo ar posūkio, tai ir nestoja liepia per langą fotkint
, kai nenori laukt, kol aš vieną ar kitą man patikusią vietelę visais rakursais nufotkinsiu, ir nelaukia abu eina ieškot sau linksmesnių pramogų
Šiaip, manau, kad reportažų rašymas mano vyrukams išėjo į naudą abu džiaugias, kad bent juos esu palikus ramybėj
Seniau pasitaikydavo akimirkų, kai iki ašarų susipykdavom dėl jų nenoro papozuot, dabar dažniau patys paprašo, kad ir jų nepamirščiau
-----------------------------------------
23 diena....Išaušta rytas
Nors dar gana anksti, jaučiu maloniai sklindantį kavos aromatą ir mintyse apibaru savo brangiausiąjį na, kodėl jis bando išvilioti mane iš palapinės ir neleidžia dar šiek tiek pamiegoti
Ech, nors ir labai tingis - keliuos... Kava garuoja, vaizdas prieš akis užburiantis na, kas gali būt mieliau ir gražiau tokį nuostabų atostogų rytą
Mano brangusis, suprasdamas, kad mūsų viešnagė Turkijoj jau beveik baigiasi (ryt jau suksim link namų), pasiūlo šiandien, aplankius Pamukalę, neskubėti išvažiuoti ir pasilikti šiam kempinge dar vienai nakčiai
Super - ši idėja man laaaabai prie širdies - savo svajonių vietelei galėsiu skirti visą dieną
...Pabunda sūnelis - pagaliau kopiam į išsvajotą medvilnės kalną
...Perkam bilietus - mokam po 20 TL, vaikui nuolaidos nėra
Prižiūrėtojas paaiškina, kad bristi į vandenį su batais yra draudžiama
Bet tai jokia bėda pasivaikščiojimas grublėtom kalkinėm nuosėdom basomis - tikrai puikus masažiukas pėdoms
Papildyta:...Kopiam aukštyn
...Žvilgsnis į Pamukalės miestelį - apačioj matos ir mūsų kempingas
...Keliaudami galite susibadyti spygliais, bet stovėdami vietoje nepamatysite rožių...