QUOTE(mama24/7 @ 2013 02 08, 19:29)
Šį Jūsų pasakojimą apie įspūdžius Turkijoje, galima pavadinti- Turkija kitaip. Tiesiog taip, kaip mes neįpratę ją matyt Teko joje pabūt, tačiau nors ir nebuvo vien tik pasyvus poilsis, tačiau pasakėm, kad daugiau į ją negrįšim. Aišku po kiek laiko, atslūgus emocijoms ir pasilikus tik geriems prisiminimams, dar pasižadėjau sau sugrįžti pažiūrėti Kapadokijos grožio... Bet paskaičius Jūsų pasakojimą, tiesiog norisi lėkt, kad ir dabar, bet ne į viešbutinę, o į tą tikrąją Turkiją
Esu didžiausia Jūsų gerbėja ir su nekantrumu lauksiu reportažo tęsinio
O jau nuotraukų grožis, tiesiog super
pradėjau dairytis tokios pat muilinukės, tik nežinia ar čia muilinės nuopelnai, ar fotografės
QUOTE(mama24/7 @ 2013 02 09, 17:05)
Na taip viešbutis, gal ir netrukdo važinėt po ekskursijas, aišku jei tik tam noro yra, bet
miegojimas kempinguose ir savarankiškas laiko leidimo planavimas yra visai kas kita... Būtent tą aš ir turėjau omeny sakydama, kad norėtųsi pamatyt ne viešbutinę Turkiją
Mama24/7 dėkui dėkui dėkui
Manau, galbūt net pagrindinis šio reportažo tikslas ir buvo ne parodyt visiems ir taip žinomas lankytinas vietas, o tai, kad automobiliu po Turkiją, apsistojant kempinguose, lygiai taip pat galima keliaut kaip po bet kurią kitą Europos šalį
Kažkaip visiškai nieko nestebina, kad, pvz. po Ispaniją ar Portugaliją (paminėjau būtent šias šalis dėlto, kad atstumas iki jų daugmaž toks pat kaip iki mūsų Turkijoj aplankytų vietų
), galima pakeliaut automobiliais su savo palapinėm, o Turkija šiuo klausimu kažkoks visiškas tabu atrodo
Kuo ji kitokia
Niekuo - tik apie mano pavyzdžiu paimtas šalis galima krūvą reportažų, būtent apie tokiu būdu keliavusius, rast, o apie Turkiją visiškai nieko
Nesu mėgėja kempinguos fotkint, bet šįkart specialiai ne tik fotografavau, bet ir visas vizitines korteles susirinkau, kad ko neužmirščiau ir galėčiau visiems kempingų fanatams parodyt būtent tą kitą -
kempinginę Turkiją
Beje, net ambasadoj mums minėjo, kad lietuviai su savo transporto priemonėm, geriausiu atveju tik iki Stambulo atvažiuoja, o toliau nelabai net neaišku, ko bijo
Mūsų planai nusigaut net už Adanos kažkas neįtikėtino pasirodė visiems ten sutiktiems žmonėms
Tiesa, visgi gavom patarimą, nejuokaut ir toliau Adanos nevažiuot kaip tik neramumai Sirijos pasieny buvo prasidėję
Paklausėm...
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2013 02 08, 20:42)
...Aidlukos kelioniu paslaptis, kad ji moka noreti, moka norus igyvendinti ir moka tais igyvendintais norais dziaugtis...
Cobryt, nu jau kaip gražiai čia apie mane parašei
QUOTE(Cobre @ 2013 02 08, 20:42)
... Aidluka su seimyna tiesiog fiziskai nesugebejo apkeliauti ne tik, kad salies, bet ir visko, kas buvo pakeliui, tam reiktu gerokai daugiau laiko. Taip, kad jums tikrai dar bus ka pamatyti naujo
...Dėl neaplankytų vietelių nepilk druskos ant žaizdos realiai beprasmiškai praradau net penkias Turkijai skirtas dieneles
Net silpna daros pagalvojus, kiek daug visko dar būtume pamatę, jei viskas būtų susiklostę taip kaip planavau
Papildyta:
Tiesa, vakar visą dieną vieną po kito skaičiau bendruosius Turkijos reportažus... ir net gėda pasidarė
Ziulyt, visai buvau pamiršus tau padėkot juk būtent tavo reportažas ir buvo viena iš vinių, kuri apčiuopiamai parodė, kad tikrai įmanoma po Turkiją pakeliaut automobiliu
...Keliaudami galite susibadyti spygliais, bet stovėdami vietoje nepamatysite rožių...