...Patenkinta grįžtu į krantą - ledinis vanduo labai maloniai atgaivino

Draugelis atneša karštos arbatos

Noriu sumokėt - jokiu būdu nesutinka priimti pinigų

Jam labiau rūpi sužinot, kaip mes iš Lietuvos su mašina tokį kelią sugebėjom atvažiuot

Papasakoju, nors iš tikro ką čia pasakot juk tiesiog važiavom, važiavom ir atvažiavom

`
...Pagaliau grįžta mano vyrukai

Nors ir nusikalę, nors ir sušalę, bet laimingi laimingi

Sūnelis puola man ant kaklo ir padėkoja už nuostabiausią gimtadienio dovaną... apsižliumbiu... iš laimės

Lekiu pas savo draugelį arbatos sušąlusiems savo vyrukams (šiaip ne taip įsiūlau pinigus bent už juos) ir tiesiog pasineriu į jų pasakojimą

Įspūdžių tiek, kad neužsičiaupdami vienas per kitą pasakoja savo nuotykius... Gaila tik, kad "vaizdiškai", savom nuotraukom, negaliu pailiustruot to, ką mano brangiausieji išvydo

Šįkart į pagalbą pasitelkim visagalį internetą ir pasigėrėkim keletu vaizdų iš šios vietelės
http://www.panoramio.../photo/14059901...Gal dar reiktų keletą žodžių parašyti apie patį plaukimą

Manau, abejoti - plaukti ar neplaukti net neverta

Neišbandžius šios superinės pramogos, Göynük kanjonas tikrai praranda nemažą dalį savo žavesio

Mano vyrukų patarimas plauksiantiems - jokiu būdu neplaukit po vieną tikrai yra vietų kur reikalinga kito žmogaus pagalba

Juk tikrai būdų gaila, įveikus tik pusę kelio, nepamatyt pačios kulminacijos ir apsisukus grįžti atgal

Maniškiai nuo tokio likimo išgelbėjo vieną rusą, tai tas toks dėkingas buvo, kad, kiek kartų sutikom jo šeimyną, tiek kartų maniškiams dėkojo už ištiestą pagalbos ranką

Dar mane kankino klausimas, o gal vis dėlto aš be reikalo neplaukiau, gal mano nemokėjimas plaukti būtų nepagadinęs plaukimo

Deja, išgirdau griežtą ne... Nemokėjimas plaukti tikrai ne bėda juk nuo paskendimo gelbėja liemenės, bet trąsoj yra labai stačių vietų, kurios įveikiamos tik virvės pagalba... o taip kilti į viršų aš tikrai bijočiau

Na, išgirdus atsakymus, nudžiugau - nors tiek gerai nereiks graužtis dėl to, kad vėl kažko nepadariau
Papildyta:...Na, viskas, atsisveikinu su savo draugu, mano vyrukai eina persirengti

...Keliaudami galite susibadyti spygliais, bet stovėdami vietoje nepamatysite rožių...