18 diena....Pabundam
Jaučiam maloniai nuo jūros dvelkiantį vėjelį
Vaikas dar miega, o mudu su vyru verdam kavą ir lekiam pasimaudyt... Papasakoju savo brangiausiam kokiu būdu noriu nustebinti mūsų sūnelį... Mano idėja jam irgi labai patinka
Tai ką, žadinam vaiką, atsisveikinam su kempingo šeimininke ir išvažiuojam... Šiandien mūsų laukia... Göynük kanjonas... ir svarbiausia jo dalis...body raftingas
Vaikas negali patikėt tuo ką šiandien turėtų patirti
Matyt tiek nebepasitiki manim, kad nutaria džiaugtis pradėt tik tada, kai bus apsirengęs tuo plaukimui reikalingu hidrokostiumu
Na, o aš pasižadu, kad ir kas benutiktų, tikrai jokiu būdu nekeisiu šiandienos planų
...Smagiai beplepėdami pasiekiam Antaliją, ją apvažiuojam ir sukam link Kemero
Visai šalia Beldibi miestelio matom posūkį į mūsų išsvajotąjį Göynük kanjoną
Sukam, kelis kilometrus pavažiuojam palei išdžiūvusią upę, po to pasukam į žvyrkelį ir neužilgo atsimušam į Göynük kanjono vartus
Pavėsiuky statom mašiną, imam kuprinę su užkandžiais ir vandeniu
Perkam bilietus mokam po 5 TL (vaikui pusė kainos), dar po 15 TL sumokam už body raftingo kostiumus mano vyrukams
Va dabar, rankoj laikydamas bilietus, vaikas jau patiki šiandien įvyksiančiu stebuklu
...Na, ką - visi trys su pačia puikiausia nuotaika jau esam pasiruošę žygiui į kalnus
Matom rodyklę - rimtesni kopinėtojai gali pasirinkti net 19 km maršrutą
Mums, aišku, pakaks ir trumpojo - nėra jau taip paprasta ir tuos 3 km įveikti
Papildyta:...Prieinam ežeriuką - čia galima bus grįžtant išsimaudyti
Papildyta:...O dabar vaizdinga pėsčiųjų trąsa, kalnų tarpekliu, keliaujam toliau
...Keliaudami galite susibadyti spygliais, bet stovėdami vietoje nepamatysite rožių...