...Nors šiaip nesu suvenyrų megėja dažniausiai kelionėse perku tik magnetukus, šįkart pasidaviau pagundai...prisipirkau lėkštučių ir kitokių grožybių ne tik sau, bet ir artimiesiems lauktuvėms
Aišku, ne už tą kainą, kuri buvo nurodyta etiketėse, o net... 70 - 80 proc. pigiau
Aišku, dirbtuvių šeimininkas nebuvo labai patenkintas, kad kažkokia blondinė iš Litvanijos neblogai išmano rinkos kainas (vakar, vienam turgely, jau išniukštinėjau kiek kas maždaug gali kainuot
)
Smagūs, su pirkiniais rankose, einam lauk - akis užkliūna už vežimaičio
...Pasirodo šalia, uoloj, ir Cavusin'o bažnyčia
...Super
Nešu savo pirkinius į mašiną, juos saugiai supakuoju, vyrukus prigrąsau, kad saugotų ir ko nors ant jų neužkrautų
O dabar einam apžiūrėt Cavusin'o bažnyčios
Tiesa, pamiršau paminėt liepos mėn. keičiant valiutą banke už 1TL mokėjom maždaug 1,60 Lt
Perkam bilietus į bažnyčią sumokam po 8 TL (už vaiką mokėt nereikėjo) labai įdomu ką pamatysim
Lipam į viršų, o ten mane ištinka šokas... pasirodo... fotikas liko mašinoj
Panika didžiausia, na kaipgi aš šitaip galėjau apsižioplint
Mano vyrukai juokauja galėsi nors kartą aplinką ne pro objektyvą stebėt... Jiems juokinga, o man tiesiog pikta
Kaip gražu ten buvo
Na, bet ką padarysi pati parodyt neturiu ko, tai bent rastą mini fotoreporatažą iš tos bažnyčios keliu...
http://www.captivati...ave-your-money/
...Keliaudami galite susibadyti spygliais, bet stovėdami vietoje nepamatysite rožių...