QUOTE(sttropez @ 2012 10 25, 14:51)
Sveiki,
pats idomiausias is mano skaitytu pasakojimu seku karstais pedsakais
tik kazkaip buvo zadeta druska ir pipirai, kol kas skonis puikus kada bus neskanu???
pats idomiausias is mano skaitytu pasakojimu seku karstais pedsakais
tik kazkaip buvo zadeta druska ir pipirai, kol kas skonis puikus kada bus neskanu???
Sttropez, dėkui už komplimentus Labai smagu kad skaitot - džiaugiuos sudominus savo pasakojimu ...O pipirai tikrai bus ir gerokai pagadins mūsų pasakos skonį Visa laimė, kad tik "pagadins", o "nesugadins"
QUOTE(Astra777 @ 2012 10 25, 20:32)
Aidluka, tavo reportažas kaip visada :"gyvas", su puikiomis nuotraukomis ir vaizdais ...jau kažkur rašiau, kad Rumuniją gal trejetas ar ketvertas metų planuoju aplankyti, bet vis iškeičiu į kitą šalį, perskaičiusi tavojo reportažo dalį apie Rumuniją, supratau, kad manęs nuojauta dėl šios šalies neapgavo , labai norėjau dar pažvelgti į Dunojaus deltą tavosiomis akimis...gaila, kad jos nebus
Nuo šiol ir aš seku įvykius karštomis pėdomis ... gal ir Turkija sužavės (lai Cobre neužpyksta, bet ji iki šiol manęs vis dar netraukia... )
Nuo šiol ir aš seku įvykius karštomis pėdomis ... gal ir Turkija sužavės (lai Cobre neužpyksta, bet ji iki šiol manęs vis dar netraukia... )
Astrut, visų pirmiausia sveika sugrįžus gimtinėn širdis jaučia - apturėjai fantastiškas atostogas - labai lauksiu tavo įspūdžių Beje, pastebėjau, man su Ispanija lygiai taip pat, kaip tau su Rumunija... svajojam planuojam ir nuvažiuojam visai priešingon pusėn Bet juk nėr taip blogai, galėsim apsikeist informacija O dėl Dunojos deltos labai nepergyvenk, aš tiek užsikabliavau rašydama apie savąją Rumuniją, kad svaigstu kaip noriu jon sugrįžt... Negali žinot, manasis antras dublis, neaplenkiant Dunojaus deltos, gali būt anksčiau nei tu ten prisiruoši Ech, įsimylėjau aš Rumuniją nė kiek ne mažiau nei Juodkalniją
Pst. O jei dar savąja Turkija nors kažkiek sugundysiu ir į jos mylėtojų liūną įtrauksiu - tai išvis bus super... Mus ji, nors ir pipirų nepagailėjus, gerokai užkabino...