Gal kas galetu parekomenduoti kas galetu pagaminti spinta ir spinta knygoms is masyvo
Man asmeniskai labai patiko UAB Olidėja ( Kaunas) gaminami baldai. Pradejom virtuviniu ir baigiam apsistatyi visais likusiais baldais tik is ju Kiek zinau, jie dirba visoje Lietuvoje.
Gal kas turite patirties su AKAI
QUOTE(Mupi @ 2013 03 24, 20:20)
Gal kas turite patirties su AKAI
Rudenį pas juos gaminomės miegamojo baldus (lovą, komodą, spinteles prie lovos). Kai atėjo pagal sutartį numatytas baldų pristatymo laikas, paskambinau į saloną. Pažadėjo pasiteirauti "gamybos" ir paskambinti. Neskambino. Ir taip dar du kartus. Tada internete susiradau tą paslaptingąjį "gamybos" telefoną ir pati viską išsiaiškinau. Žodžiu, su pristatymu vėlavo daugiau nei mėnesį, kontaktų su pirkėju "0", kokybei priekaištų po 3 naudojimo mėnesių dar neturim (spjaunu tris kartus per petį). Per juos užsakinėjom surinkimą. Atvažiavo labai punktualiai, surinko tvarkingai. Taigi, tokia mano patirtis. Sėkmės
QUOTE(robertele22 @ 2013 03 26, 08:57)
Sveikos, gal galite rekomenduoti klaipedoje baldininkus, kurie galetu pagaminti dvi komodeles ir viena didesne komoda miegamajame. labai noriu "veidrodiniu", t.y. karkasas medinis ir jis apklijuotas veidrodziu. gal kazka galite rekomenduoti??
Sveiki, dėl kokybės galiu rekomenduoti http://www.medisinte...iu-baldu-gamyba, dėl viso kito jau bijau ką sakyti kaip jau susitarsit
QUOTE(dovmoo @ 2013 03 26, 08:56)
Sveiki, dėl kokybės galiu rekomenduoti http://www.medisinte...iu-baldu-gamyba, dėl viso kito jau bijau ką sakyti kaip jau susitarsit
aciu labai, pabandysiu uzklausti.
Gal kas gaminote baldus baldaiva.lt (Aivaras)?
Domintų atsiliepimai.
Domintų atsiliepimai.
QUOTE(Nikutė @ 2013 02 09, 00:50)
siaip baldo nepagaminsi tiks su plaktuku ir pjukliuku
jai taip zinot,tai turetumen zinoti,kad plokstes su pjausto,kantuoja,frezuoja ir tikrai paprastam garaze ju nepagamis.
dauguma baldininku dirba ir firmoj ir po darbo savo darbus,tik kad ju po darbo be mokesciu todel ir pigiau,bet kokybe tokia pati,kaip ir per firma perkant
ir zmogus gerbentis savo darba,pasiraso sutarti ir suteikia garantini
jai taip zinot,tai turetumen zinoti,kad plokstes su pjausto,kantuoja,frezuoja ir tikrai paprastam garaze ju nepagamis.
dauguma baldininku dirba ir firmoj ir po darbo savo darbus,tik kad ju po darbo be mokesciu todel ir pigiau,bet kokybe tokia pati,kaip ir per firma perkant
ir zmogus gerbentis savo darba,pasiraso sutarti ir suteikia garantini
Palaikau sia nuomone
QUOTE(nateledo @ 2013 04 11, 16:50)
Palaikau sia nuomone
niu as nepalaikau visada perku parduotuvese, net jei turgui ir pigiau. Kiekvienam savo
Gal zinot kas galetu pagaminti man komoda su mano sugalvotu ornamentu? bus kazkas panasaus i sita varianta: