Įkraunama...
Įkraunama...

Baldų gamintojai

QUOTE(Aurore_ @ 2015 02 21, 20:00)
Kas galėtų rekomenduoti virtuvės baldų gamintoją (domina balta blizgi MDF plokštė) pagaminti 2,40 m ilgio virtuvės baldų komplektą iki 900 eur? Svarbu, kad dirbtų visoje Lietuvoje arba Alytus-Marijampolė. Ačiū  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Idomu, ar rasit uz tokia kaina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 21, 21:18)

Ziurint kokia ta virtuve bus, as esu issinagrinejusi daugeli gamintoju kainu, ir gavusi pasiulymus. Svarstem taro blizgaus dazyto MDF ir laminuotos blizgios ploktes, jei kokybiska jos kaina mazai kuo skiriasi nuo MDF, bet man asmeniskai MDF graziau atrodo. Bet taip pat, kadangi nagrinejausi ir kaip jos abi naudojasi, valosi, renkuosi blizgia plokste.

Man patiko http://vibaltpega.lt/lt pasiulymas. Kainos tikrai neperdetos, galima parasyti su pirminiais pageidavimais ir paskaiciuos kaina. Aisku viskas priklausys nuo virtuves, kokie bus mechanizmai, ar daug stalciu, kiek spinteliu ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2015 02 21, 21:31)
Bet taip pat, kadangi nagrinejausi ir kaip jos abi naudojasi, valosi, renkuosi blizgia plokste.

As irgi drinks_cheers.gif Nebent nori kazkokia faktura isgaut mandresne unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 21, 21:45)
As irgi drinks_cheers.gif Nebent nori kazkokia faktura isgaut mandresne unsure.gif

Reikia su savimi kovoti, nes man asmeniskai MDF blizgi tikrai graziau atrodo, bet cia turbut tokio pirmo ispudzio reikalas, ir kaip minejo vienas komentaras SM, kad viskas priklauso nuo dazu ir dazymo kokybes, nezinai ant ko pataikyti. Be to, turint balta virtuve norisi praktiskumo, kad geriau valytusi thumbup.gif Bet neturiu nieko blogo apie MDF ka pasakyti, todel kiekvienas rinksis asmeniskai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2015 02 21, 22:38)
Reikia su savimi kovoti, nes man asmeniskai MDF blizgi tikrai graziau atrodo, bet cia turbut tokio pirmo ispudzio reikalas, ir kaip minejo vienas komentaras SM, kad viskas priklauso nuo dazu ir dazymo kokybes, nezinai ant ko pataikyti. Be to, turint balta virtuve norisi praktiskumo, kad geriau valytusi  thumbup.gif Bet neturiu nieko blogo apie MDF ka pasakyti, todel kiekvienas rinksis asmeniskai smile.gif

Man minusas - brukstelejai su bleka per spintele (vyras sia savaite taip padare) - ir nuleke dazai. Jautri medziaga, man cia minusas.
Atsakyti
QUOTE(uogakr @ 2015 02 13, 22:39)
šiandien atveze Magrės baldus  wub.gif  visu 100 proc  wub.gif  wub.gif

Is kur uzsisakinejote?
Ar Magres baldu kainos visur vienodos ar galima pigiau gauti? Nauolaidas kokias daro ar sunkiai?
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2015 02 21, 19:00)
Kas galėtų rekomenduoti virtuvės baldų gamintoją (domina balta blizgi MDF plokštė) pagaminti 2,40 m ilgio virtuvės baldų komplektą iki 900 eur? Svarbu, kad dirbtų visoje Lietuvoje arba Alytus-Marijampolė.

Prieš 2,5 metų pagal pažįstamų rekomendacijas pasirinkom kaunietį Tomą Staškūną. Mes iš Vilniaus. Galite su juo tartis arba bent jau pasiteirauti, jeigu patinka darbai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 21, 21:18)

Gali būti kad ne vien dėl norimo fasado, nes kiek domėjausi, tas labai išbrangina baldus.
Papildyta:
QUOTE(Abuelita @ 2015 02 22, 11:11)
Prieš 2,5 metų pagal pažįstamų rekomendacijas pasirinkom kaunietį Tomą Staškūną. Mes iš Vilniaus. Galite su juo tartis arba bent jau pasiteirauti, jeigu patinka darbai 4u.gif

Labai ačiū, nusiųsiu jam savo užklausą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(taina @ 2015 02 22, 11:34)
Is kur uzsisakinejote?
Ar Magres baldu kainos visur vienodos ar galima pigiau gauti? Nauolaidas kokias daro ar sunkiai?

Labas vakaras,

mes Šiauliuose iš Magrės salono . padarė mums nuolaidą nes pirkom už tam tikrą sumą nuo kurios ją gali taikyti.
Atsakyti
Parekomenduokite baldininkus iš Klaipėdos virtuviniui/koridorio baldams?
Atsakyti
QUOTE(sun_is_shining @ 2015 02 25, 11:40)
Parekomenduokite baldininkus iš Klaipėdos virtuviniui/koridorio baldams?

sveiki, galiu parenkomenduoti savo vyra, darbo patirtis 10 metu. dirba tvarkingai, su dokumentais , suteikiama garantija fb yra jo darbu nuotraukos prasom pasizvalgyti ax.gif https://www.facebook...aldai.7?fref=ts
Atsakyti
QUOTE(she @ 2015 02 12, 12:32)
Jei konkreciai apie stalus, tai as namie turiu va toki ir galiu rekomenduoti gamintoja (kaune), parametrai pagal uzsakyma - kavos, valgomojo stalai is lengvos metalo konstrukcijos ir elegantisku azuoliniu stalvirsiu:
https://img0.etsysta...407182_3z3h.jpg

Ir aš norėčiau kontaktų bei daugiau informacijos smile.gif
Atsakyti