Įkraunama...
Įkraunama...

Baldų gamintojai

QUOTE(Laukutis @ 2015 01 15, 13:05)
Aš kadangi pats gaminu baldus, tai visada domiuosi, kokie norai, pageidavimai pas žmones ir pan... Ir taip pat labai įdomu, kokie motyvai verčia žmones mokėti pinigus už norimą prekę...

Konkrečiai šiuo atveju galiu pasakyti, kad norint sutaupyti (ir nesvarbu kiek), reikia prisiimti kažkiek rizikos ir sau pačiam. Juk niekada negalima aklai pasitikėti vienu ar kitu gamintoju, nes:
- gaminio kaina priklauso nuo daugelio faktorių ir miestas (Lietuvos mastu) turi nelabai didelę reikšmę,
- kokybė gali labai skirtis tarp gamintojų,
- aptarnavimo kokybė irgi labai skirtinga,
- garantinis aptarnavimas irgi labai skirtingas,
- labai svarbus ir asmens/įmonės patikimumas,
- ir dar daug visokių smulkių niuansų...

Taip kad rekomenduojame gerai apgalvoti visus smulkius punktus, kurie neleistų ateityje Jums liūdėti bei patirti papildomų finansinių išlaidų dėl Jūsų pasirinktų baldų...

teoriškai viskas puikiai pasakyta, bet praktškai juk užsakovas iš dalies perka katę maiše. Atvežus baldus, ir jei kas neptinka, gamintojai tada pradeda rodyti savo nagus ir dantis.
Papildyta:
QUOTE(Liepa B. @ 2015 01 15, 12:42)
Gamina,atveza,bet uz atvezima keli simtai prisideda.  Jei nori pigiau,tai tenka laukti,kol ves kitam uzsakovui esanciam pakeliui mirksiukas.gif

na skambinau į Vilnių vieniem, kitiem, negamina Kaune.
Atsakyti
Sveiki, ar teko kam užsakinėt baldus iš Lova.lt? Kažin kaip kokybė, aptarnavimas... Nerandu jokių atsiliepimų apie juos. Norim lovos miegamajam. O gal ką galit rekomenduot? Norime ne medinės, minkštos, trauktos gobelenu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2015 01 16, 13:41)
Sveiki, ar teko kam užsakinėt baldus iš Lova.lt? Kažin kaip kokybė, aptarnavimas... Nerandu jokių atsiliepimų apie juos. Norim lovos miegamajam. O gal ką galit rekomenduot? Norime ne medinės, minkštos, trauktos gobelenu... 4u.gif

Magres baldai nr1 minkstu baldu gamyboje tik tiek jog kainos aukstesnes nei kitur kokybe aukstumoj
Atsakyti
QUOTE(Baldininkas @ 2015 01 16, 13:19)
Magres baldai  nr1  minkstu baldu gamyboje tik tiek jog kainos aukstesnes nei kitur  kokybe aukstumoj

Magrės baldų kampą pirkom, tikrai thumbup.gif

Teka, miegamojo lovą pirkom iš http://www.sofaforma.lt/ Niekur miegamojo lovos neradom, kad būtų kaip ir čia - dugnas mdf. Galima dėt viską ir atsistot dar viduj, niekas nelūžta. biggrin.gif Plius patiko, kad pakėlimo mechanizmai geri. gali kelt kartu su čiužiniu ir puikiai laikosi. Tik gaila, kad negalėjo pagamint būtent tokią, kokios norėjom. Užtenka parodyt paveiksliuką smile.gif
Atsakyti
Noriu gamintis i kolidoriu spinta stumdomom durim,gal kas parekomenduotu meistra Kaune?
Atsakyti
QUOTE(ddijana @ 2015 01 16, 15:17)
Noriu gamintis i kolidoriu spinta stumdomom durim,gal kas parekomenduotu meistra Kaune?

koridorius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baldininkas @ 2015 01 16, 13:19)
Magres baldai  nr1  minkstu baldu gamyboje tik tiek jog kainos aukstesnes nei kitur  kokybe aukstumoj

QUOTE(Mistica @ 2015 01 16, 13:35)
Magrės baldų kampą pirkom, tikrai  thumbup.gif
Teka, miegamojo lovą pirkom iš http://www.sofaforma.lt/ Niekur miegamojo lovos neradom, kad būtų kaip ir čia - dugnas mdf. Galima dėt viską ir atsistot dar viduj, niekas nelūžta.  biggrin.gif Plius patiko, kad pakėlimo mechanizmai geri. gali kelt kartu su čiužiniu ir puikiai laikosi. Tik gaila, kad negalėjo pagamint būtent tokią, kokios norėjom. Užtenka parodyt paveiksliuką smile.gif

magrė sakot. na aš ir žiūrinėjau ją, bet jie gamina tik su tais pakėlimais, kur po lova tipo patalynei susidėt, o aš nenoriu jo, nes, manau, kad tie mechanizmai su laiku išklera, o ir be jų man rodos lova stabilesnė. ar aš visai nusišneku? bet man visgi labiau norėtųsi be tų visų pakėlimų.

o kaip toj sofaforma kainos?
Atsakyti
Sveiki, gal kas rekomenduotų virtuvės baldų nebrangininkus gamintojus apie Vilnių? Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2015 01 16, 17:03)
magrė sakot. na aš ir žiūrinėjau ją, bet jie gamina tik su tais pakėlimais, kur po lova tipo patalynei susidėt, o aš nenoriu jo, nes, manau, kad tie mechanizmai su laiku išklera, o ir be jų man rodos lova stabilesnė. ar aš visai nusišneku? bet man visgi labiau norėtųsi be tų visų pakėlimų.

o kaip toj sofaforma kainos?

magrės baldų kampai, nevisi turi patalynės dėžę. mirksiukas.gif

sofaformoj už miegamojo lovą 180x200 mokėjom 1900lt. kitur brangiau panašios buvo su prastais mechanizmais ir kartonu po patalynės dėže. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2015 01 16, 12:41)

Mes sakemes pernai metais. Buvo toks vadybininkas Donatas, bent kaune. Tai lovos laukem vos ne du men. Pasirodo jis ten makles sukdavo kažkokias, paima pinigus, o užsakymo nepateikia gamybai.finale gavom,nesiskundziam,gerai padaryta. Siūlyčiau tiesiai i gamyba skambinti Klaipėdoje jie randasi. Mes uz lova su spinteles sumokejom apie 2500. Bet ėmem papildomai patalynės dėžę.
Atsakyti
Tiek dėl klaikios kokybės, tiek dėl visiškai nekvalifikuoto ir nekompetetingo darbuotojų aptarnavimo siūlau vengti firmos "Gerų baldų fabrikas". Bus prarastas laikas, pinigai ir dar nervų gadinimas.
Atsakyti
[FONT=Arial][B]Sveiki, mano nuomone, patikimas baldu gamintojas TOMAS is Klaipedos. Nebrangininkas, malonus zmogelis. Jo darbai facebooke Vabalo baldai. biggrin.gif
Atsakyti