Įkraunama...
Įkraunama...

Baldų gamintojai

QUOTE(Stella Maris @ 2014 06 28, 21:56)
Uzsuku parekomenduoti mfurniture.lt, likau labai patenkinta virtuves baldais, kolkas atrodo viskas super, tikiuosi ir ateity bus, ir kaina normali  mirksiukas.gif

ar galima nuotraukėlių?
Atsakyti
galiu pasiulyti Vilniuje gerus baldininkus,daro viska ,terminas 3-4 sav.,jeigu kam reikes atsiusiu foto baldu.
Atsakyti
QUOTE(boka @ 2014 07 02, 21:35)
galiu pasiulyti Vilniuje gerus baldininkus,daro viska ,terminas 3-4 sav.,jeigu kam reikes atsiusiu foto baldu.

norim, norim
Atsakyti
Rekomenduoju www.baldai4u.lt Mums gamino virtuvę. Esu patenkinta, nes gavau kokybišką virtuvę už normalią kainą.
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2014 07 17, 09:26)
Rekomenduoju www.baldai4u.lt Mums gamino virtuvę. Esu patenkinta, nes gavau kokybišką virtuvę už normalią kainą.

jeigu rekomenduojate, tai atsiųskite ir nuotraukų
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2014 07 17, 10:26)

Ir aš juos rekomenduoju smile.gif Darė mums ir mūsų draugams Vilniuje. Jųvirtuvės foto yra tinklapyje, o aš savo kažkada dėjau SM biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2014 07 17, 10:26)

QUOTE(juju @ 2014 07 17, 16:05)
jeigu rekomenduojate, tai atsiųskite ir nuotraukų

mano virtuvė iš baldai4u.lt
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2014 07 18, 08:38)
mano virtuvė iš baldai4u.lt

jeigu ne paslaptis kiek sumokėjote?
Atsakyti
QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2014 06 25, 21:35)
Gal kas turi patirties su Vaido baldais Kaune?

Prieš 5 metus mums gamino spintas, lovą, komodą, tai skųstis negaliu, kaina prieinama ir darbai tikrai kokybiškai atlikti, tik dar derinant buvo keli nesusikalbėjimai, tai lova gavosi ne visai taip kaip norėjau. Sieninė spinta puikiai sumontuota, atlaiko viską,niekas dar nesugriuvo smile.gif
Atsakyti
Gal kas ka girdejot apie DENDRUS ? smile.gif
Atsakyti
Sveiki visi! Gal kam teko pirkti siguldos balduose? Įdomi nuomonė, ar kokybė atitinka kainą? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sunnyyy37 @ 2014 07 30, 14:06)
Sveiki visi! Gal kam teko pirkti siguldos balduose? Įdomi nuomonė, ar kokybė atitinka kainą?  rolleyes.gif

Pries 8 metus dariausi virtuves baldus - kokybe gera. Taciau, dabar vel paieskose naujai virtuvei, siguldos kaina nenormali, neskaitant to, kad dabar mazesnes firmeles padaro gerai ir pvz dazo MDF ten kur sigulda. Kaina didesne 8000 lt, nei kiti. Pas garazinius neskaiciavau, bet turiu 8 pasiulymu, tos pacios medziagos, tas pats projektas doh.gif Net cekai (hanak skaiciavau), manau kokybe geresne uz sigulda ir tie pigesni doh.gif
Atsakyti