Įkraunama...
Įkraunama...

Baldų gamintojai

QUOTE(Mistica @ 2014 01 18, 11:33)
o man mažiausią kainą pasiūlė būtent virtuvesbaldai4u.  biggrin.gif Kažkaip netikiu, kad visiems siūlantys mažiausią kainą, jums pasiūlė pačią didžiausią.

Pvz jie pasiūlė ~7000lt, kai tuo metu kiti NUO 15000lt. Skirtumas akivaizdus.  biggrin.gif

O sakykit, čia už MDF ar LMDP?
Atsakyti
QUOTE(*Juka* @ 2014 02 06, 16:13)
O sakykit, čia už MDF ar LMDP?

žinokit nežinau, ką jie paskaičiavo. Bet šalia kaimynas virtuvę darėsi iš MDF kitoj įmonėj, tai su BLUM mechanizmais kainavo 9000lt. Tai spėju šiti taip pat MDF paskaičiavo.
Atsakyti
QUOTE(Mistica @ 2014 02 06, 17:03)
žinokit nežinau, ką jie paskaičiavo. Bet šalia kaimynas virtuvę darėsi iš MDF kitoj įmonėj, tai su BLUM mechanizmais kainavo 9000lt. Tai spėju šiti taip pat MDF paskaičiavo.

O kiek metrų virtuvė jūsų? nes mūsų didelė, tai vieni paskaiciavo 16 600 LT (irgi su Blum mechanizmais). Čia už MDF
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Juka*: 06 vasario 2014 - 17:11
QUOTE(*Juka* @ 2014 02 06, 17:10)
O kiek metrų virtuvė jūsų? nes mūsų didelė, tai vieni paskaiciavo  16 600 LT (irgi su Blum mechanizmais). Čia už MDF

3.9m viena siena, paskui sieninė spinta ~1.9 ir dar metras užlenktas kur indaplovė bus ir spintelė.
Atsakyti
QUOTE(Mistica @ 2014 02 06, 17:22)
3.9m viena siena, paskui sieninė spinta ~1.9 ir dar metras užlenktas kur indaplovė bus ir spintelė.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistica @ 2014 02 06, 18:03)

svarbiausio dalyko ir nezinot biggrin.gif

NES.. man jie paskaiciavo irgi is pradziu patrauklia kaina. BET.. kai perklausiau, ar tikrai MDF - gavau neigiama atsakyma, kad skaiciavo su LMDP. Tai kai atsiunte su MDF - kaina pasidare kaip ir visu - nieko neissiskirianti.

Nors aiskiai buvau parasius, kad noriu is MDF! Tai kam tie vaiku zaidimai? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 02 06, 17:51)
svarbiausio dalyko ir nezinot biggrin.gif

NES.. man jie paskaiciavo irgi is pradziu patrauklia kaina. BET.. kai perklausiau, ar tikrai MDF - gavau neigiama atsakyma, kad skaiciavo su LMDP. Tai kai atsiunte su MDF - kaina pasidare kaip ir visu - nieko neissiskirianti.

Nors aiskiai buvau parasius, kad noriu is MDF! Tai kam tie vaiku zaidimai? doh.gif

O jūs greitai iš jų gavot atsakymą?
Atsakyti
QUOTE(*Juka* @ 2014 02 06, 18:53)
O jūs greitai iš jų gavot atsakymą?

Taip.
Atsakyti
Galėčiau rekomenduoti baldininką Klaipėdoje, www.svajoniubaldai.com, internetinis puslapis nelabi koks, klausiau kodėl neatnaujina, sako nėra tikslo, nes užsakymų turi/gauna per rekomendacijas, geras darbas kalba pats už save biggrin.gif mes visus baldus gaminsimės pas jį. Su kuo kalbėjom kam gamino, tai nusiskundimų niekas neturėjo, tai nznau, galvoju pasidalinti ir su jumis šita informacija, gal kam bus aktualu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal kuri galėtumėt rekomenduoti baldininką, kuris pagamintų tvirtą dviejų aukštų lovą vaikų kambariui?
Turim dabar komplektą, pirktą "rojaus balduose", tvirtas, geras, bet kad mano keturiolikmetis nebetelpa doh.gif Ištyso iki 1,90m beveik biggrin.gif
Draugė darė savo vyručiam - tokią fainą, metalizuotą gražiai, bet kontaktus prateriojo blink.gif internete nieko nerandu....tik tokias visai vaikiškas loveles dviaukštes...
Kambarys mažas- dvi atskiros lovos netilps...
Atsakyti
QUOTE(Jolita_G @ 2014 02 08, 17:30)
Sveikos,

Kambarys mažas- dvi atskiros lovos netilps...

O gal tiktu tas variantas, kai lova pasikelia dienai? Tik nakciai nuleidziama?
Nes tos vyras dviaukstej.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 02 08, 17:37)
O gal tiktu tas variantas, kai lova pasikelia dienai? Tik nakciai nuleidziama?
Nes tos vyras dviaukstej..  g.gif

Netilps schmoll.gif arba kambaryje tik lovos bus..... blink.gif blink.gif
Tai as galvoju, kad apacioj jis galtu miegoti, (ir dabar miega apatinej istraukiamoje lovoje...) o maziulis (desimtmetis smile.gif ) antrame aukte....tada prie kitos sienos tilptu rasomas stalas ir komoda arba nediduke spinta.
Atsakyti