QUOTE(irisas @ 2014 01 18, 00:13)
Asmeninio neturiu
Jie man darė virtuvinį, darė draugams, ir dar kitus draugus pas juos pasiunčiau
O ar jie pasiliks - jų reikalas. Daugiau su baldžiais nesu susidūrus, yra vieni labai jau prabangią drabužinę paskaičiavo, tai šiandien vyras parsivežė plokštes ir su suktuku šiuo metu surinkinėja. Apie kitus irgi turiu įvairių nuomonių, toli gražu ne visi man atsakė į užklausas, kiti siūlė gerokai brangiau, treti panašiai, bet nesimatė noro iš jų pusės
O ant mano rekomenduotų gamintojų užtaikiau visiškai netyčia, važiuodama pro šalį ir absoliučiai be jokių rekomendacijų. Beje ne aš viena juos giriu, virtuvių temoj apie juos irgi geru žodžiu minėjo
O šiaip su gamintojais kaip pasiseks, mano akimis man padarė gerai, kitam gal absoliučiai blogai. Tirėjau vieną rekomenduotą garažinį baldžių, tai pažįstama jį labai gyrė, o kitas peikė ir keikė, tad jį atmečiau
Taip pat keli garažinukai skaičiavo drabužines, tai visi atkrito po kelių susirašinėjimų, tiesiog jie nieko neatsakė, matomai turėjo daug užsakymų.
Na mums irgi ne visi atsakė. Gal reikia bandyti pas juos su projektuku nuvažiuoti ir kalbėti, gal el. laišku tokias kainas tik pasakė
reiks vyrą išsiųsti į kelias atrinktas įmones. Pvz., pas vyro pažįstamą baldininką klausėm kainų (kažkur prie Babtų dirba), tai irgi nemažas užsikėlė
Dar galiu vienus paminėti 4kampai labai gražiai bendravo, išsamiai atsakė, kainas geras siūlo, bet SM forume paskaičiau labai daug blogų atsiliepimų, kai po nepilnai 1 ar 2 mėn. atsilupa baldai, tai ir iškart atmetu tokius.
Papildyta:
QUOTE(Mistica @ 2014 01 18, 11:33)
o man mažiausią kainą pasiūlė būtent virtuvesbaldai4u.
Kažkaip netikiu, kad visiems siūlantys mažiausią kainą, jums pasiūlė pačią didžiausią.
Pvz jie pasiūlė ~7000lt, kai tuo metu kiti NUO 15000lt. Skirtumas akivaizdus.
Pas mus maža virtuvė, 3 metrai, tai jie mums pigiausią kainą 4200 paskaičiavo, bet čia be jokių "mandrumų", o visi kiti nuo 2200 iki 3800. Tiesa vieni 4500 paskaičiavo tik su visai blumais, brangiais fasadais, stalviršiu. Gal, kad spintelės viršutinės iki lubų, nes dauguma skaičiuoja tais vadinamais bėginiais metrais, o jie gal priklausomai nuo spintelių aukščio, nežinau bandau galvoti kodėl.
Tiesa, gal dar dėl to, kad mes prie Kauno gyvensim, tai atvežimą, dar kažką skaičiuoja kitaip
Na žinot susinervavau
kodėl tada mums brangiau siūlo, nei kitiems...parašysiu, kad peržiūrėtų kainą, gal kažką suklydo skaičiuodami.