Įkraunama...
Įkraunama...

Baldų gamintojai

QUOTE(PUPA13 @ 2014 01 17, 10:22)
Butu ir man idomu suzinoti kaip kokybe baldu situ,nes pagal puslapi labai graziai atrodo.Man spyntos reiketu.

Žinokit peržvelgiau google ir patikrinau mokesčių inspekcijoj, kad šita įmonė kas pora ar kelis metus keičia statusus ir pavadinimus, o rašo, kad 12 metų dirba. Tai tiek gal ir dirba, bet su skirtingais pavadinimais. Tai kažkaip suabejojom, kad prireikus ką tvarkyti nerasim tuo pavadinimu, kurie suteikė garantiją. Mes jų atsisakėm.
Atsakyti
Vat kai tokios nesamones darosi uztat metus laiko ir neapsisprendziu kur spinta darytis.O dar ir near mirtinai butina tai taip ir tempasi guma verysad.gif
Atsakyti
nugis paskaitykit visas buvusias temas, tikrai nemažai yra gerų atsiliepimų apie gamintojus doh.gif Kiekvienam puslapy tas pats per tą patį, prašo visi parekomenduoti, o po baldų gamybos patys neateinam pagirt arba iškeikt gamintojų doh.gif
patikimi www.virtuvesbaldai4u.lt gamina ne tik Kaune ir ne tik virtuves.
Atsakyti
Gal kas susiduret ?

http://www.ofus.lt/
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2014 01 17, 16:31)
nugis paskaitykit visas buvusias temas, tikrai nemažai yra gerų atsiliepimų apie gamintojus  doh.gif Kiekvienam puslapy tas pats per tą patį, prašo visi parekomenduoti, o po baldų gamybos patys neateinam pagirt arba iškeikt gamintojų  doh.gif
patikimi www.virtuvesbaldai4u.lt gamina ne tik Kaune ir ne tik virtuves.

Skaitom tas temas, aš jau ir po kelis kartus perskaičiau, bet tų gerųjų baldininkų neatradau Kaune... Užtat žinau kurių tikrai nesirinkti smile.gif virtuvesbaldai4u – pas juos kainos iškeltos arba bent jau mums tokias paskaičiavo. Visi kiti t.y. 14 gamintojų tokias kainas siūlė jau su visais blumais ir t.t., o jie su paprastom plokštėm ir mechanizmais... Gerai, kad vyras buvęs baldininkas, tai susigaudo tokiuose dalykuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Išmanioji: 17 sausio 2014 - 16:58
QUOTE(Išmanioji @ 2014 01 17, 16:52)
Skaitom tas temas, aš jau ir po kelis kartus perskaičiau, bet tų gerųjų baldininkų neatradau Kaune... Užtat žinau kurių tikrai nesirinkti  smile.gif  virtuvesbaldai4u – pas juos kainos iškeltos arba bent jau mums tokias paskaičiavo. Visi kiti t.y. 14 gamintojų tokias kainas siūlė jau su visais blumais ir t.t., o jie su paprastom plokštėm ir mechanizmais... Gerai, kad vyras buvęs baldininkas, tai susigaudo tokiuose dalykuose.

Tai truputį tada jūsų nesuprantu biggrin.gif Bendravot su 15 baldų gamintojų ir neišsirenkat, o dar ir vyras buvęs baldžius? Kažkas man nesiriša biggrin.gif Taip ir sakykit, kad turit asmeninį interesą rolleyes.gif
Virtuvėsbaldai4you man buvo labiausiai suinteresuoti, nes labai greitai atsakė, kainą paskaičiavo mažiausią (garažinių neklausinėjau), pakonsultavo ko nežinojau, padarė magal mano kai kuriuos norus, neaiškino, kad tasar anas neįmanoma biggrin.gif Ir draugai pas juos darė, kainą taip pat vieną mažiausių pasiūlė, net ir su montavimu kitam mieste buvo pigiau, negu vietinių cool.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2014 01 17, 20:22)
Tai truputį tada jūsų nesuprantu  biggrin.gif Bendravot su 15 baldų gamintojų ir neišsirenkat, o dar ir vyras buvęs baldžius? Kažkas man nesiriša  biggrin.gif Taip ir sakykit, kad turit asmeninį interesą  rolleyes.gif
Virtuvėsbaldai4you man buvo labiausiai suinteresuoti, nes labai greitai atsakė, kainą paskaičiavo mažiausią (garažinių neklausinėjau), pakonsultavo ko nežinojau, padarė magal mano kai kuriuos norus, neaiškino, kad tasar anas neįmanoma  biggrin.gif Ir draugai pas juos darė, kainą taip pat vieną mažiausių pasiūlė, net ir su montavimu kitam mieste buvo pigiau, negu vietinių  cool.gif

Prieš 13 metų dirbo, tai nereiškia, kad turi reikiamą įrangą. Nebent Jums atrodo, kad baldus galima rankom gaminti be jokių įrankių lotuliukas.gif
Taip turiu interesą išsirinkti patikimus baldininkus. Kainas žinau 15 įmonių, o kokybės deja ne. Mažiausią kainą pasiūlė Kazlų Rūdos baldai, didžiausią virtuvesbaldai4u. Kiti daugmaž panašias. Yra ką atmetėm, nes daug blogų atsiliepimų.

Gal Jūs turite interesų juos reklamuoti? Nes tik juos vienintelius minite g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Išmanioji: 17 sausio 2014 - 21:37
QUOTE(Išmanioji @ 2014 01 17, 21:36)
Prieš 13 metų dirbo, tai nereiškia, kad turi reikiamą įrangą. Nebent Jums atrodo, kad baldus galima rankom gaminti be jokių įrankių lotuliukas.gif
Taip turiu interesą išsirinkti patikimus baldininkus. Kainas žinau 15 įmonių, o kokybės deja ne. Mažiausią kainą pasiūlė Kazlų Rūdos baldai, didžiausią virtuvesbaldai4u. Kiti daugmaž panašias. Yra ką atmetėm, nes daug blogų atsiliepimų.

Gal Jūs turite interesų juos reklamuoti? Nes tik juos vienintelius minite  g.gif

Asmeninio neturiu biggrin.gif Jie man darė virtuvinį, darė draugams, ir dar kitus draugus pas juos pasiunčiau biggrin.gif O ar jie pasiliks - jų reikalas. Daugiau su baldžiais nesu susidūrus, yra vieni labai jau prabangią drabužinę paskaičiavo, tai šiandien vyras parsivežė plokštes ir su suktuku šiuo metu surinkinėja. Apie kitus irgi turiu įvairių nuomonių, toli gražu ne visi man atsakė į užklausas, kiti siūlė gerokai brangiau, treti panašiai, bet nesimatė noro iš jų pusės smile.gif O ant mano rekomenduotų gamintojų užtaikiau visiškai netyčia, važiuodama pro šalį ir absoliučiai be jokių rekomendacijų. Beje ne aš viena juos giriu, virtuvių temoj apie juos irgi geru žodžiu minėjo smile.gif
O šiaip su gamintojais kaip pasiseks, mano akimis man padarė gerai, kitam gal absoliučiai blogai. Tirėjau vieną rekomenduotą garažinį baldžių, tai pažįstama jį labai gyrė, o kitas peikė ir keikė, tad jį atmečiau smile.gif Taip pat keli garažinukai skaičiavo drabužines, tai visi atkrito po kelių susirašinėjimų, tiesiog jie nieko neatsakė, matomai turėjo daug užsakymų.
Atsakyti
QUOTE(Išmanioji @ 2014 01 17, 21:36)
Mažiausią kainą pasiūlė Kazlų Rūdos baldai, didžiausią virtuvesbaldai4u. Kiti daugmaž panašias. Yra ką atmetėm, nes daug blogų atsiliepimų.

Gal Jūs turite interesų juos reklamuoti? Nes tik juos vienintelius minite  g.gif

o man mažiausią kainą pasiūlė būtent virtuvesbaldai4u. biggrin.gif Kažkaip netikiu, kad visiems siūlantys mažiausią kainą, jums pasiūlė pačią didžiausią.

Pvz jie pasiūlė ~7000lt, kai tuo metu kiti NUO 15000lt. Skirtumas akivaizdus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2014 01 18, 00:13)
Asmeninio neturiu biggrin.gif Jie man darė virtuvinį, darė draugams, ir dar kitus draugus pas juos pasiunčiau  biggrin.gif O ar jie pasiliks - jų reikalas. Daugiau su baldžiais nesu susidūrus, yra vieni labai jau prabangią drabužinę paskaičiavo, tai šiandien vyras parsivežė plokštes ir su suktuku šiuo metu surinkinėja. Apie kitus irgi turiu įvairių nuomonių, toli gražu ne visi man atsakė į užklausas, kiti siūlė gerokai brangiau, treti panašiai, bet nesimatė noro iš jų pusės smile.gif O ant mano rekomenduotų gamintojų užtaikiau visiškai netyčia, važiuodama pro šalį ir absoliučiai be jokių rekomendacijų. Beje ne aš viena juos giriu, virtuvių temoj apie juos irgi geru žodžiu minėjo smile.gif
O šiaip su gamintojais kaip pasiseks, mano akimis man padarė gerai, kitam gal absoliučiai blogai. Tirėjau vieną rekomenduotą garažinį baldžių, tai pažįstama jį labai gyrė, o kitas peikė ir keikė, tad jį atmečiau smile.gif Taip pat keli garažinukai skaičiavo drabužines, tai visi atkrito po kelių susirašinėjimų, tiesiog jie nieko neatsakė, matomai turėjo daug užsakymų.

Na mums irgi ne visi atsakė. Gal reikia bandyti pas juos su projektuku nuvažiuoti ir kalbėti, gal el. laišku tokias kainas tik pasakė g.gif reiks vyrą išsiųsti į kelias atrinktas įmones. Pvz., pas vyro pažįstamą baldininką klausėm kainų (kažkur prie Babtų dirba), tai irgi nemažas užsikėlė biggrin.gif Dar galiu vienus paminėti 4kampai labai gražiai bendravo, išsamiai atsakė, kainas geras siūlo, bet SM forume paskaičiau labai daug blogų atsiliepimų, kai po nepilnai 1 ar 2 mėn. atsilupa baldai, tai ir iškart atmetu tokius.
Papildyta:
QUOTE(Mistica @ 2014 01 18, 11:33)
o man mažiausią kainą pasiūlė būtent virtuvesbaldai4u.  biggrin.gif Kažkaip netikiu, kad visiems siūlantys mažiausią kainą, jums pasiūlė pačią didžiausią.

Pvz jie pasiūlė ~7000lt, kai tuo metu kiti NUO 15000lt. Skirtumas akivaizdus.  biggrin.gif

Pas mus maža virtuvė, 3 metrai, tai jie mums pigiausią kainą 4200 paskaičiavo, bet čia be jokių "mandrumų", o visi kiti nuo 2200 iki 3800. Tiesa vieni 4500 paskaičiavo tik su visai blumais, brangiais fasadais, stalviršiu. Gal, kad spintelės viršutinės iki lubų, nes dauguma skaičiuoja tais vadinamais bėginiais metrais, o jie gal priklausomai nuo spintelių aukščio, nežinau bandau galvoti kodėl.

Tiesa, gal dar dėl to, kad mes prie Kauno gyvensim, tai atvežimą, dar kažką skaičiuoja kitaip g.gif

Na žinot susinervavau doh.gif kodėl tada mums brangiau siūlo, nei kitiems...parašysiu, kad peržiūrėtų kainą, gal kažką suklydo skaičiuodami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Išmanioji: 18 sausio 2014 - 11:48
Nu jooo brangokai, jei be jokiu mandrumu, bet i proto ribas tikrai dar ieina ax.gif . Bet siaip tai kaina visad pakyla tariantis issamiau, tai gal ir tie kiti susikeltu, o sie jau nebe. Nemanau, kad del to, kad toliau vezti schmoll.gif Gal tikrai reiktu perskaiciuoti, tiesiai sviesiai parasyti,kad nustebino, kad kiti tokias paskaiciavo, na kad paaiskintu kas ir kodel mirksiukas.gif .

Bandykit paskaiciuoti kaip jums iseitu su standartinemis spintelemis, ne tam kad pirktumet, bet tam kad susiorientuotumet. Kad ir is tos nuorodos, kur ikeliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 18 sausio 2014 - 12:11
Sveikos,
kalbat apie kainu palyginimus, bet manau visiskai negalima lyginti gamintoju preliminarias kainas nusiuntus savo uzklausa. Visi ivertina skirtingas kazkokias medziagas ir pan. Vieni viduj deda pigesne plokste, kiti visur vokiska... Atsiranda daugybe niuansu kas labai smarkiai itakoja kaina. Vieni raso minimalia - kiti maksimalia kaina ir pan.

Mes bendravom su 3 baldininkais, issirinkom Kazlu rudos baldus. Nors labai sunku issirinkti buvo tarp dvieju imoniu: TG pasirode siuolaikiskesni, su daugiau ideju ir pan... O kazlu rudos baldai - labiau praktiskesni, paprastesni. Kadangi zinojau ko noriu, pasirinkom pastaruosius. Nes suvokimas apie kainas smarkiai skyresi ir siaip nebuvo noras ikist kas brangiausia. Dizaino patarimu nelabai gavom, sake viskas ok ka as sakiau... tai nezinau ar del to kad as zinojau ko noriu, ar tikrai nenusisnekejau smile.gif) po keliu menesiu tikiuosi sugrisiu su atsiliepimai smile.gif
Atsakyti