Įkraunama...
Įkraunama...

Baldų gamintojai

Amelita, dėkui. o su mechanizmu nėra problemų?

mes vonios baldus pirkomės, nesigaminom. užsisakėm tiesiai iš Riva baldų, Raseinių r. nors jais ir Senukai prekiauja, iš jų tiesiai gerokai pigiau gavosi.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2013 12 18, 18:42)
aš irgi žiūrinėju. gal kas turite ir galite pakomentuoti epinera kampą pinus8?

Sedeti ant tokio tipo sofos tikrai nepatogu, ypac jei pagalves minkstokos.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2014 01 08, 15:28)

mes vonios baldus pirkomės, nesigaminom. užsisakėm tiesiai iš Riva baldų, Raseinių r. nors jais ir Senukai prekiauja, iš jų tiesiai gerokai pigiau gavosi.

Mechanizmas, ten issitraukiamas ant ratuku. Nera ten jokios aukstos matematikos. Viskas ten labai paprasta. smile.gif

QUOTE(naca @ 2014 01 08, 15:47)
Sedeti ant tokio tipo sofos tikrai  nepatogu, ypac jei pagalves minkstokos.

Musu dar kietokos, tai sedet patogu. Viska sutvarke savininkas Edvinas. Labai malonus zmogus. Kiek teko bendrauti. Labai rupestingas, jei kas negerai ar siaip iskilo klausimu, bendrauja, padeda, padaro geriau. Nereikia net cekio turet.
Atsakyti
QUOTE(Tizide @ 2014 01 02, 21:29)
Sveiki
Gal kas turite atsiliepimu apie sias imones?
Petrasiunu gaja
TG baldai
Joniskio baldai
Kazlu rudos baldai

Dekui

Pas mano tėvus stovi jau 8 metai virtuvės baldų komplektas "Petrasiunu gaja", jokiu priekaištų neturi, pati dabar renkuosi pas ką virtuvės baldus užsakinėti, tai dar svarstau ar pas juos, ar bandyt pas kitus... Nė karto neteko jokių detalių keisti. Apie Kazlų Rūdos baldus skaičiau gerų atsiliepimų SM "Kuriame virtuvę" temose.

Mane taip pat domina "TG baldai" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2014 01 08, 16:28)

Norėjau paklausti, ar baldus vonios kambariui užsakinėjote pagal savo išmatavimus, ar pagal jų siūlomus?
Atsakyti
QUOTE(Danguolė @ 2014 01 08, 21:16)
Norėjau paklausti, ar baldus vonios kambariui užsakinėjote pagal savo išmatavimus, ar pagal jų siūlomus?

viską jų.
Atsakyti
O man nepatiko Petrašiūnų gaja. Dizainerė visą laiką bendravimo susiraukus buvo, pasiūlymų jos nesulaukiau jokių, ką pati pabraižiau, tą padarė. Darbas ekonominės klasės.
Atsakyti
Tikrai kur nors čia gaminote virtuvės baldus iš MDF, mūsų virtuvė apie 5 metrus, gal gali pasakyti preliminarią kainą?
Taip pat noriu staliuko iš mdf, bet internete brangoki, galvoju gal pigiau ,kad pagamintų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilkės akis @ 2014 01 09, 13:24)
O man nepatiko Petrašiūnų gaja. Dizainerė visą laiką bendravimo susiraukus buvo, pasiūlymų jos nesulaukiau jokių, ką pati pabraižiau, tą padarė. Darbas ekonominės klasės.

Nežinau kaip dabar jie dirba, bet prieš 8 metus viskas buvo gerai arba tėvams labai pasisekė smile.gif

Gal turite kasnors atsiliepimų apie "Formeda" ir balduprojektas.lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilkės akis @ 2014 01 09, 14:24)

buvom ir mes ten, dizainere erika.
atsiliepimai tokie patys... del to ir nesigaminom ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Išmanioji @ 2014 01 09, 19:55)
Nežinau kaip dabar jie dirba, bet prieš 8 metus viskas buvo gerai arba tėvams labai pasisekė smile.gif

Gal turite kasnors atsiliepimų apie "Formeda" ir balduprojektas.lt  4u.gif

aš gaminausi balduprojekte 4u.gif dizainerė labai patiko, baldai irgi kokybiški, virtuvė stovi du metai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliake @ 2014 01 09, 22:57)
aš gaminausi balduprojekte  4u.gif dizainerė labai patiko, baldai irgi kokybiški, virtuvė stovi du metai  biggrin.gif

Dėkui 4u.gif, skaičiau jūsų senus postus, galvoju gal dar kas turi atsiliepimų 4u.gif kaip supratau ji iš senosios išėjo į dabartinę įmonę, tai įdomu kokia čia kokybė baldų g.gif
Atsakyti