Įkraunama...
Įkraunama...

Baldų gamintojai

Sveikos,

O gal kas rekomenduotų, kas gamina minkštus baldus? Mums reikia minkšto-kampo su miegama funkcija. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

norėjau paklausti, gal žinot ir galit rekomenduoti žmogų, kuris sujungtų stalviršį kampu be juostelių. Lauksiu rekomendacijų a/ž. Esame Vilniuje.
Atsakyti
sveikos,gal ka zinot apie orvico projektai (vico baldai? )
Atsakyti
QUOTE(indregu @ 2013 12 07, 12:40)
Sveikos,

O gal kas rekomenduotų, kas gamina minkštus baldus? Mums reikia minkšto-kampo su miegama funkcija.  4u.gif

UAB Gilaiva, mes is ten sakemes minksta kampa, su miegamu mechanizmu, taip pat is ten prieskambario baldus sakemes.
Atsakyti
QUOTE(indregu @ 2013 12 07, 11:40)
Sveikos,

O gal kas rekomenduotų, kas gamina minkštus baldus? Mums reikia minkšto-kampo su miegama funkcija.  4u.gif

aš irgi žiūrinėju. gal kas turite ir galite pakomentuoti epinera kampą pinus8?
Atsakyti
noriu susitikti su keliais baldžiais ir pasirinkti vienus. tačiau iškilo klausimas,kokie pagrindiniai kriterijai, klausimai turėtų būti iš mano pusės, kad pagelbėtų įvertinti kuris tinkamiausias:) į ką turėčiau atkreipti dėmesį?

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Gal turite patirties su UAB "Tarnas"? Iš nuotraukų lygtais nieko gaminiai atrodo, gal kas su jais bendravote? Ačiū už informaciją.
Atsakyti
Sveiki
Gal kas turite atsiliepimu apie sias imones?
Petrasiunu gaja
TG baldai
Joniskio baldai
Kazlu rudos baldai

Dekui
Atsakyti
Kiek kainuotu pagaminti panasius baldukus, tik gal stilius kitoks.. Bent jau mazdaug, kas yra normalu? g.gif Gal patartumet, kas graziai ir kokybiskai gamina vaiku baldus?

Dekui

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 03 sausio 2014 - 22:26
QUOTE(vasaryte @ 2013 11 18, 23:11)
sveikos, mano vyras pats padare baldus vaiku kambariui. viska suprojektavo ir surinko. gavosi puikiai ir pinigeliu nemazai sutaupem, ir vaikam atrakcija.

O sakykit, kiek daugmaž kainuoja pačiam pasigaminti na, tarkim, lovą vaikų kambariui?
O jūs plokštes vežėt kur nors pjaustyti?
Atsakyti
Patarkite, please, kur/kas Klaipėdoje kokybiškai gamina baldus, jeigu konkrečiai, klasikinio stilio virtuve is masivo....
Ar imanoma rasti? sad.gif
Parekomenduokit, prasau, turbut geriau i AZ. blush2.gif

tik VOKE III nesiuliukit, bandziau pasisneketi su dizainere, atrode zalia zalia....Gal man taip pasirode sad.gif
Bet zmogus ant "ne mano bangos"...

aciu
verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(indregu @ 2013 12 07, 11:40)
Sveikos,

prasau

QUOTE(muminukas @ 2013 12 18, 18:42)
aš irgi žiūrinėju. gal kas turite ir galite pakomentuoti epinera kampą pinus8?

Turim. Ciuzinys tikrai patogus. Tik pagalviu medziaga issirinkom per minskta, tai issiformuodavo jos, bet dabar perdare jas, tai viskas gerai.

Kas jums gamino vonios kambario baldus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 08 sausio 2014 - 11:09