Sveikos,
O gal kas rekomenduotų, kas gamina minkštus baldus? Mums reikia minkšto-kampo su miegama funkcija.
sveikos,gal ka zinot apie orvico projektai (vico baldai? )
QUOTE(indregu @ 2013 12 07, 12:40)
Sveikos,
O gal kas rekomenduotų, kas gamina minkštus baldus? Mums reikia minkšto-kampo su miegama funkcija.
UAB Gilaiva, mes is ten sakemes minksta kampa, su miegamu mechanizmu, taip pat is ten prieskambario baldus sakemes.
QUOTE(indregu @ 2013 12 07, 11:40)
Sveikos,
aš irgi žiūrinėju. gal kas turite ir galite pakomentuoti epinera kampą pinus8?
noriu susitikti su keliais baldžiais ir pasirinkti vienus. tačiau iškilo klausimas,kokie pagrindiniai kriterijai, klausimai turėtų būti iš mano pusės, kad pagelbėtų įvertinti kuris tinkamiausias:) į ką turėčiau atkreipti dėmesį?
ačiū
ačiū
Sveiki
Gal kas turite atsiliepimu apie sias imones?
Petrasiunu gaja
TG baldai
Joniskio baldai
Kazlu rudos baldai
Dekui
Gal kas turite atsiliepimu apie sias imones?
Petrasiunu gaja
TG baldai
Joniskio baldai
Kazlu rudos baldai
Dekui
QUOTE(vasaryte @ 2013 11 18, 23:11)
sveikos, mano vyras pats padare baldus vaiku kambariui. viska suprojektavo ir surinko. gavosi puikiai ir pinigeliu nemazai sutaupem, ir vaikam atrakcija.
O sakykit, kiek daugmaž kainuoja pačiam pasigaminti na, tarkim, lovą vaikų kambariui?
O jūs plokštes vežėt kur nors pjaustyti?
Patarkite, please, kur/kas Klaipėdoje kokybiškai gamina baldus, jeigu konkrečiai, klasikinio stilio virtuve is masivo....
Ar imanoma rasti?
Parekomenduokit, prasau, turbut geriau i AZ.
tik VOKE III nesiuliukit, bandziau pasisneketi su dizainere, atrode zalia zalia....Gal man taip pasirode
Bet zmogus ant "ne mano bangos"...
aciu
Ar imanoma rasti?
Parekomenduokit, prasau, turbut geriau i AZ.
tik VOKE III nesiuliukit, bandziau pasisneketi su dizainere, atrode zalia zalia....Gal man taip pasirode
Bet zmogus ant "ne mano bangos"...
aciu
QUOTE(indregu @ 2013 12 07, 11:40)
Sveikos,
prasau
QUOTE(muminukas @ 2013 12 18, 18:42)
Turim. Ciuzinys tikrai patogus. Tik pagalviu medziaga issirinkom per minskta, tai issiformuodavo jos, bet dabar perdare jas, tai viskas gerai.
Kas jums gamino vonios kambario baldus?