Įkraunama...
Įkraunama...

Baldų gamintojai

QUOTE(vasaryte @ 2013 11 19, 00:11)
sveikos, mano vyras pats padare baldus vaiku kambariui. viska suprojektavo ir surinko. gavosi puikiai ir pinigeliu nemazai sutaupem, ir vaikam atrakcija.

Šaunuolis Jūsų vyras thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 19 lapkričio 2013 - 12:22
QUOTE(dirishka @ 2013 10 01, 08:53)
Sveiki, visi. Pažįstu Kaune vieną baldininką, kuris dirba kliento patogumui. Ne taip kaip kiti baldininkai tik dėl uždarbio ir su paruoštais šablonais, nes jiems taip patogiau, o jums sako jog taip geriau, o jūsų sumastymai negeri. Šis daro protingai, apgalvotai ir taip kaip jums norisi. Pasiūlo įvairius sprendimus, kas man patiko: nupaišo 3D spalvotą modelį pagal jūsų išrinktą plokštę. Taip žymiai vaizdingiau buvo pamatyti kaip atrodys busimas baldas. Neima pinigų už pristatymą, bent jau mums darė Kaune, ir užnesimas i aukštus nekainuoja, nors įmonės skaičiuoja net pravažiuotus km ir aukštus po 10lt uz kiekvieną baldą. Šis mąsto kitaip: jei uždarbiaut užnešimais ir atvežimais tai klientų nebus. Jam svarbu kokybė ir kliento nuomonė. Po prieškambario spintos pastatymo jis dar skambino ir klausė ar viskas gerai, ar nėra kokių kitokių norų ar nepasitenkinimų. Tokių baldininkų dar nemačiau. Jo baldų kaina nėra neįkandama. Bet gali pasiūlyti tiek labai pigius variantus, tiek su brangia ir kokybiška furnitūra. Jei kas susidomėjo tai jo e-paštas andrejus.smetanin@gmail.com ir tel 861226600 Andrejus. Labai patariu  mirksiukas.gif

4u.gif ačiū už rekomendacijas-jau stovi dvi jo pagamintos lovos mūsų dukrytėms thumbup.gif

rekomenduoju toliau thumbup.gif
Atsakyti
Labai kokybiškai ir nebrangiai gamina baldus ,rytoj imesiu lovytės foto kuria pagamino ,apačioje 160x200 viruje 90x200 wub.gif
8 603 48184 Vilrgis .Vilnius
Atsakyti
QUOTE(zaliake @ 2013 11 05, 16:51)
ten tarp projektų ir mano virtuvė yra, galėtų įsidėti ir pagamintų baldų foto. Virtuve aš jau atsidžiaugiau per du metus, nors iš pradžių vau kaip fainai buvo. O va svetainės baldais, tai dar neatslūgo džiaugsmas kaip jie dailiai pagaminti  blush2.gif galėčiau parodyti, tik nežinau kaip, nes kažkada anksčiau bandžiau įketi foto, tai neleido, nes per mažai žinučių parašius, o taip norėjosi pasigirti  lotuliukas.gif

Ar ta įmonė ir dizainerė Kaune dirba? Kiek maždaug Jums kainavo virtuvės baldai? Aš suprantu, bla bla ba, priklauso nuo medžiagų kokybės, baldų skaičiaus, bet preliminariai gal galite parašyti kokio dydžio jūsų virtuvė ir kiek jums kainavo? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cargo: 24 lapkričio 2013 - 16:24
QUOTE(NUTA @ 2013 11 03, 13:09)
Sveiki,

Noreciau rekomenduoti savo vyra, kaip puiku virtuviu gamintoja. Visi baldai musu name ir virtuves baldai giminaiciu namuose buvo suprojektuoti ir kokybiskai pagaminti mano vyru.Todel dabar ir jums noriu pasiulyti si virtuves gamintoja :-).
Atsiuskite jusu virtuves projekta ir mes paskaiciuosime kaina, kuri jus maloniai nustebins. Arba tiesiog virtuves ismatavimus ir jusu pageidavimu aprasyma, pasiulysim projekta su gamybos kaina.
Jei sudominau, parasykit AZ,.
Randames Vilniuje

noreciau foto, jo darbu.

QUOTE(Kikker @ 2013 11 22, 16:53)
Labai kokybiškai ir nebrangiai gamina baldus ,rytoj imesiu lovytės foto kuria pagamino ,apačioje 160x200 viruje 90x200  wub.gif
8 603 48184 Vilrgis  .Vilnius

laukiu foto, gal turi kur pats savo darbus rodo?
Atsakyti
Labai gražius baldelius vaikams ir tėvams gamina vat cia:

www.vaikovaikams.eu

Dirba su baldų dizaineriu, tad individualūs sprendimai galimi.
Jei norite tikrai geros kokybės medinio ir išskirtinio baldo- vat ten smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Cargo @ 2013 11 24, 17:23)
Ar ta įmonė ir dizainerė Kaune dirba? Kiek maždaug Jums kainavo virtuvės baldai? Aš suprantu, bla bla ba, priklauso nuo medžiagų kokybės, baldų skaičiaus, bet preliminariai gal galite parašyti kokio dydžio jūsų virtuvė ir kiek jums kainavo?  4u.gif

Taip, Kaune dirba čia. Virtuvės baldai kainavo apie 4500 (jei gerai pamenu), o dydis tai apie 3 metrus ir užsisuka, dar koks 1,20m. smile.gif
Atsakyti
Mums vaiku baldus pagamino UAB Jogreva. Kai mazdaug sutarem del projekto (pasake apytikslia kaina ir susitarem kad gaminsimes pas juos), sulaukiau labai daug naudingu patarimu kaip patobulinti lentynas, ka verta daryti ir ko ne. Po to padare 3D brezinius su spalvom. Na ir gamyba - kaip buvo parasyta sutarty ( berods 5 savaites) - tai tiek ir uztruko, gal net savaite anksciau viska sumontavo. Vaikai jau metus miega ant dviaukstes lovos, jokiu nusiskundimu, viskas super thumbup.gif
Rekomenduoju! smile.gif
Atsakyti
Butu gerai prie rekomendaciju pamatyti nuotraukas darbu, nes taip galima rekomenduot savo vyrus, draugus, gimines ir pan tik is solidarumo mirksiukas.gif
Kiek buvo prasyta foto, kazkodel nebuvo ideta. Man tokia rekomendacija be pavyzdziu kazkaip nelabai ax.gif
Atsakyti
Mielai ikelciau daug nuotrauku, bet kad neleidzia is interneto ar kompo sad.gif
Arba as nemoku ju i kokia tai svetaine talpint sad.gif
Atsakyti
QUOTE(voriukai @ 2013 12 05, 13:51)
Mielai ikelciau daug nuotrauku, bet kad neleidzia  is interneto ar kompo sad.gif
Arba as nemoku  ju i kokia tai svetaine talpint sad.gif

per radikal.ru/ fotki.com

nuotraukos nuoroda su pabaiga .jpg cia ikeliat per migtuka IMG
Atsakyti
Arba galite man i AZ parasyti, parasysiu savo pasta, ten persiusite ir sukelsiu visu foto.
Atsakyti