Įkraunama...
Įkraunama...

Baldų gamintojai

QUOTE(Gloom @ 2013 07 12, 21:34)
Sveikos, esu labai susižavėjusi Berry baldais, labai artimas stilius man jų siūlomo asortimento. Kažkin kaip jų kokybė? 4u.gif

O cia ne tiesiog didelis prekybos centros, kur ivairiu gamintoju baldai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dangus giedras @ 2013 07 13, 22:10)
O cia ne tiesiog didelis prekybos centros, kur ivairiu gamintoju baldai?  g.gif

Man atrodo, kad ne g.gif
Atsakyti
Taip, tikrai Berry baldai buve SBA baldai. Baldai tikrai neblogi, bet kazkaip kainos truputi ispustos (bent taip sake pazistamas baldininkas)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bagyra9: 14 liepos 2013 - 20:30
QUOTE(bagyra9 @ 2013 07 14, 21:28)
Taip, tikrai Berry baldai buve SBA baldai. Baldai tikrai neblogi, bet kazkaip kainos truputi ispustos (bent taip sake pazistamas baldininkas)

Paskaičiau internetiniame tinklapyje, tikrai taip. O dėl kainų, man kaip tik jos pasirodė,kad geros,atitinkančios jų siūlomą asortimentą, nepalyginsi su kokia eiline, kampine baldine, kurioje kainos tragiškos, o baldai tragiški smile.gif
Atsakyti
Na, kad tikrai. Kitur ieškojau tokių baldų, kokių man reikia, tai buvo ir pigiau, bet jau vaizdelis schmoll.gif nu kaip ir praeito amžiaus ( ne atikvariniai biggrin.gif , o tokie pasenę lyg ''modernūs'' kažkada buvę).
Atsakyti
Aukstos kokybes SBA balduose tikrai neieskociau, eiliniai lenku gaminiai, vos geresni uz Jysk asortimenta.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2013 07 15, 00:25)
Aukstos kokybes SBA balduose tikrai neieskociau, eiliniai lenku gaminiai, vos geresni uz Jysk asortimenta.

Silutes baldai irgi yra koncerno dalis...
Atsakyti
Vadinasi ir lietuviai taikydami i ten esanciu kainu kategorija gamina papigintus baldus. Kiek kartu ten vaikstinejau, kiek ieskojau korpusiniu baldu, tai nieko kokybisko neradau, popierines kantuotes ar kt trukumai. Odini kampa pirkau, atveze per puse perlauztu karkasu, po to ilgai keite, galutiniam variante naudojam, bet palyginus su anksciau turetais geru gamintoju baldais, tai oda prastoka ir lepi.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2013 07 15, 10:22)
Vadinasi ir lietuviai taikydami i ten esanciu kainu kategorija gamina papigintus baldus. Kiek kartu ten vaikstinejau, kiek ieskojau korpusiniu baldu, tai nieko kokybisko neradau, popierines kantuotes ar kt trukumai. Odini kampa pirkau, atveze per puse perlauztu karkasu, po to ilgai keite, galutiniam variante naudojam, bet palyginus su anksciau turetais geru gamintoju baldais, tai oda prastoka ir lepi.

O kokie tie geri gamintojai?
Atsakyti
Kiekvienam savi. Odinius baldus as lyginau su turetais skandinaviskais FinFani, tai SBA pirktiems toli grazu iki ju (tiek odos, tike mechanizmu prasme), nors kainu skirtumas minimalus.
Atsakyti
Sveiki, norėjau paklausti gal kas gali rekomenduoti vilniuje baldu / plokščių gamintoją, pas kurį galima užsakyti dažytas plokštes pagal pateiktus matmenis.

Atsakyti
QUOTE(Gloom @ 2013 07 14, 20:23)
Man atrodo, kad ne g.gif

Na, nezinau... Mano nuomone, tai ten prekybos centras, kuris turi n partneriu... g.gif

Norejau pirkti kedes is Berry... Sumokejau pinigus. Ir gerai, kad idemiai apziurejau pries imant is sandelio... Kokybe - tragiska, kedziu kojos 'nubege', apibraizytos... O is deziu trauke prie manes doh.gif Ir berods, tos kedes buvo lenkiskos...
Pavaiksciojus po pati prekybos centra, tikrai pamatai daug prastos kokybes, nekokybisku baldu uz gan didele kaina...

Kaip tik po remonto isirengineju buta, tai paieskojus... galima rasti daug puikiu baldu mazesnese parduotuvese... ax.gif
Atsakyti