Įkraunama...
Įkraunama...

Lagaminai

Sveiki,

gal galėtumėte rekomenduoti lagaminų meistrą Vilniuje? 4u.gif Reikia sutaisyti/pakeisti ištraukiamą rankeną.
Atsakyti
Sveikos, gal kas parduodate lagaminą tinkantį wizzair nemokamo bagažo išmatavimams (42x32x25)? Reikia kuo skubiau, privalumai: medžiaginis su 4 ratukais. Tinka ir el.parduotuvės (bet kiek išnaršiau - tinkančio varianto dar neradau) smile.gif
Atsakyti
Gal kas patars, kokio dydžio rinktis lagaminus poilsinei kelionei? Ir kiek jų reikia? 2 suaugę, paauglys ir mažoji 5 m.Pirmą kartą visa šeima planuojam keliauti, tai iškilo kvailų klausimų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2017 02 26, 13:34)

Daivija, 26 Vas 2017 - 13:34, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Gal kas patars, kokio dydžio rinktis lagaminus poilsinei kelionei? Ir kiek jų reikia? 2 suaugę,  paauglys ir mažoji 5 m.Pirmą kartą visa šeima planuojam keliauti, tai iškilo kvailų klausimų  ax.gif

Gal kas patars, kokio dydžio rinktis lagaminus poilsinei kelionei? Ir kiek jų reikia? 2 suaugę,  paauglys ir mažoji 5 m.Pirmą kartą visa šeima planuojam keliauti, tai iškilo kvailų klausimų  ax.gif

Iš kur mums žinoti jūsų poreikius biggrin.gif
Susidėkit į krūvas ką vešitės ir matysite kiek lagaminų reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2017 02 26, 14:24)

Jofky, 26 Vas 2017 - 14:24, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Iš kur mums žinoti jūsų poreikius  biggrin.gif
Susidėkit į krūvas ką vešitės ir matysite kiek lagaminų reikia  biggrin.gif

Iš kur mums žinoti jūsų poreikius  biggrin.gif
Susidėkit į krūvas ką vešitės ir matysite kiek lagaminų reikia  biggrin.gif

Man įdomu, kaip patogiau: ar vienas didelis registruotas, ar keturi maži, ar dar kaip..
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2017 02 26, 14:29)

Daivija, 26 Vas 2017 - 14:29, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Man įdomu, kaip patogiau: ar vienas didelis registruotas, ar keturi maži, ar dar kaip..

Man patogiau, kai kiekvienas turi sau skirtą lagaminą ir ten tik jo daiktai 4u.gif
Nereik blaškytis ir kažko ieškoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2017 02 26, 14:35)

Jofky, 26 Vas 2017 - 14:35, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Man patogiau, kai kiekvienas turi sau skirtą lagaminą ir ten tik jo daiktai  4u.gif
Nereik blaškytis ir kažko ieškoti  4u.gif

Man patogiau, kai kiekvienas turi sau skirtą lagaminą ir ten tik jo daiktai  4u.gif
Nereik blaškytis ir kažko ieškoti  4u.gif

Ačiū 4u.gif Va šito atsakymo ir laukiau biggrin.gif

O tokių išmatavimų skaitosi rankinis bagažas?
Weight: 2.5kg
> Depth: 19.5cm
> Width: 38cm
> Height: 58cm
> Capacity: 34cm
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2017 02 26, 15:01)

Daivija, 26 Vas 2017 - 15:01, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Ačiū  4u.gif Va šito  atsakymo ir laukiau  biggrin.gif

Ačiū  4u.gif Va šito  atsakymo ir laukiau  biggrin.gif

Konkrečios, su kuria skrisite, aviakompanijos reikia žiūrėti išmatavimus 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, registruotas bagazas iki 15 kg. Patarkite, kokiu ismatavimu lagaminas turi buti.
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2017 02 26, 15:04)

Jofky, 26 Vas 2017 - 15:04, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Konkrečios, su kuria skrisite,  aviakompanijos reikia žiūrėti išmatavimus  4u.gif

Konkrečios, su kuria skrisite,  aviakompanijos reikia žiūrėti išmatavimus  4u.gif

Atsakyti
Ar issikise lagamino ratukai nenuluzta? Kokius geriau rinktis lagamino ratukus? unsure.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Sveiki,

galvoju nusipirkti naują lagaminą iš ebay. American tourister, kaip būtų su tuo garantiniu, jei kas nors sulūžtų ar t.t. ar ji man tvarkytų nemokamai ? Aš gi jokio čekio negaučiau, o šiems lagaminams yra taikoma 3metų tarptautinė garantija, tai kaip aš jiems turėčiau įrodyti, kad nepraėje tie 3 metai... ?

Atsakyti