Įkraunama...
Įkraunama...

Lagaminai

QUOTE(dianita @ 2006 07 17, 11:45)
na nesakyk, tie plastikiniai kelis kg sveria, o medziaginiai apie 1 ne daugiau...

Turi linka kur ziurineji lagaminus? Kam pirkti is USA, jei pas mus yra visokiu, ir geru, ir labai geru ir prastu ?smile.gif

nu del to lagamino svorio, kazkaip nesusimasciau, spec namie paziuresiu keik mano medziaginis sveria mazdaug g.gif
o is usa noriu, nes ten samsinite pigiau nei pas mus
pvz cia tik labai bijau apsigauti unsure.gif

beje jo svoris : 15 LBS (kuo jie cia matuoja g.gif blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurynaa: 17 liepos 2006 - 11:57
Labai fainas thumbup.gif bet man atrodo cia nedidelis, kuri leistu pasiimti net su savimi.. reiketu issiaiskinti jo auksti ir ploti.. as ju matavimu irgi nesuprantu schmoll.gif jei cia didelis, tai uz tokia kaina butu pigiau grybu... bet itariu kad cia nedidukas....

O shipping rate idomu visoms salims tas pats, ar skirsis pvz siunciant i Lietuva? g.gif
Atsakyti
na kaina cia negalutine, deja, manau ji kils iki 130 $
ismatavimai tai tokie kaip ikertu: 54.5x 73.5x33 manau dydis vidutinis, kaip tik kad tilptu apie 20 kg g.gif o shippingas tai bus i LT brangesnis, spec paklausiau, ziuresim kiek uzsiples
Atsakyti
Neseniai nesupirkau Samsonite lagaminą su keturiais ratukais. Žonokit rekomenduoju, toks patogumas. Kai tik pamačiau šitą lagaminą iš karto įsimylėjau wub.gif , o jau kai pamačiau dar ir tos pačios serijos tašytę rankiniam bagažui, tai pirkau negalvodama, super daiktai smile.gif
Va toks va lagaminas http://www.samsonite...product=A68*077 ir būtent raudonas wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingeb: 18 liepos 2006 - 00:34
va va, as irgi apie 4 ratuku pagalvoju vis, man jie labai atrorodo patogus
beje, tavo nuorodoje atsidaro startinis samsonite puslapiukas, tai nelabai supratau, kuri tu isigijai, toki kaip juodas g.gif

tiesa, kur buvau imetus ebay nyoroda su lagaminu, tai pardavejas uz siuntima i lt uzsiparase.....nepatikesit ...... doh.gif doh.gif 150$
as va toki noreciau nupirkti MB su gimtadiniu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurynaa: 18 liepos 2006 - 08:42
paskambinau i kelioniu opera del samsonite pasiteirauti, tai man toki idomu dalyka papasakojo,kad europietiskas ir amerikietiskas samsonite skiriasi savo patvarumu g.gif visa laika galvojau,akd tai tik usa kompanija, pasirodo jos yra atsiskyre, nu geras
dabar visai pasimeciau, amerikietisko kaina vilioja, bet jei nepatvarus tai dovanai nelabai tiks doh.gif
Atsakyti
Mes pirkome ne patį brangiausią bet ir ne patį pigiausią tongue.gif Dėl patvarumo tai labai svarbu kad ratukai būtų įleisti, t.y. ne atviri o iš šonų su tokiom apsaugom kad nenulūžtų bevartant ir t.t. Mes pirkome Verage firmos lagaminą, jisai yra medžiaginis, su apsaugotais ratukais, įleidžiama rankena, praplatinimu ir t.t. Šiaip esame labai patenkinti juo, atrodo kad kokybė neprasta. Prie jo nusipirkom tokį mažesnį lagaminuką kosmetikai ar šiaip smulkmenom - kai veži lagaminą jį galima užsidėti ant rankenos o einant į lėktuvą pasiimti kaip rankinį bagažą.
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2006 07 18, 09:22)
va va, as irgi apie 4 ratuku pagalvoju vis, man jie labai atrorodo patogus
beje, tavo nuorodoje atsidaro startinis samsonite puslapiukas, tai nelabai supratau, kuri tu isigijai, toki kaip juodas  g.gif

Ai, tas Samsonite puslapis kažkoks truputi trenktas, aš tai dėjau nuorodą į lagaminą, bet jis kažkodėl atsidaro pradinis. Šiaip ir dar daugiau su juo problemų buvo norėjai įdėt linką į tašiuką, tai, nors linkai ir skirtingi, jis atidarydavo per abu arba lagaminą arba tašiuką. Tai va, jei vis dėlto smalsu kokį įsigyjau, tai nueik ten kur lagaminai ir penktam puslapy bus toks raudonas (didesnis).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingeb: 19 liepos 2006 - 14:00
fainas lagaminas isties, man raudona spalva tokia moteriska thumbup.gif

ar gali man kas nors pasakyti - yra skirtumas tarp europinio ir amerikietisko samsonite g.gif
Atsakyti
manau nera, kelioniu opera tiesiog suinteresuota siuo atveju girti europietiska varianta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2006 07 25, 14:24)
manau nera, kelioniu opera tiesiog suinteresuota siuo atveju girti europietiska varianta wink.gif

na ziuresim mirksiukas.gif kaip tas patvarumas, ka tik internetu nusipirkau, tik itartinai nuo kreditines pinigu ilgai nenuskaiciuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2006 05 10, 06:56)
Įdomu ar tai įprasta, kad keleivis norėtų pats iki lektuvo paimt lagamina ir ji atiduot prie lektuvo? Ar visos avialinijos leistų?

kai lektuvas mazesnis, pvz fokker 50, tai vadinamas "hand-luggage" bagazas nelabai telpa i virsutines lentynas, todel paima bagaza, uzdeda "delivery at aircraft" ir atsiimi islipus is lektuvo 4u.gif didesniuose lektuvuose "neatima" tongue.gif
ne "hand luggage" butina priduoti registruojantis bigsmile.gif

QUOTE(lanaa @ 2006 05 11, 11:51)
galima budavo uzlipus pasokinet -

su Samsonite yra daromi specialus tyrimai, berods net masina gali ant ju uzvaziuot ir nesulus smile.gif

QUOTE(Ingeb @ 2006 07 19, 13:58)
Ai, tas Samsonite puslapis kažkoks truputi trenktas, aš tai dėjau nuorodą į lagaminą, bet jis kažkodėl atsidaro pradinis. Šiaip ir dar daugiau su juo problemų buvo norėjai įdėt linką į tašiuką, tai, nors linkai ir skirtingi, jis atidarydavo per abu arba lagaminą arba tašiuką. Tai va, jei vis dėlto smalsu kokį įsigyjau, tai nueik ten kur lagaminai ir penktam puslapy bus toks raudonas (didesnis).

o sitas superinis, dizainas thumbup.gif
Samsonite wub.gif nors pritariu, kad jei keliones retos, neverta pirkti l.brangaus cool.gif
Atsakyti