Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(ninkute @ 2012 09 23, 23:26)
Kaip pas jus mokykloje su pirmokų krikštynomis. Kokios tradicijos? Ar darote jiems šventę? Pas mus ketvirtokai krikštija pirmokus. Todėl jau mintys sukasi apie scenarijų. Gal kažką turite ir galite atsiųsti. Aš esu siuntusi į paštą savo scenarijų, bet nenoriu kartotis.

Ši šventė laukia ir manęs spalio pabaigoj. Jau peržiūrinėju viska ką turiu ir ką jūs siuntusios. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 09 23, 22:26)
Kaip pas jus mokykloje su pirmokų krikštynomis. Kokios tradicijos? Ar darote jiems šventę? Pas mus ketvirtokai krikštija pirmokus. Todėl jau mintys sukasi apie scenarijų. Gal kažką turite ir galite atsiųsti. Aš esu siuntusi į paštą savo scenarijų, bet nenoriu kartotis.

QUOTE(daivajazz @ 2012 09 24, 11:11)
Pas mus irgi ketvirtokai krikštija pirmokus. Manęs laukia šitas malonumas. Bet dar gyvenu kultūrinio ugdymo planu. Kai pabaigsiu tada kibsiu. gal bendrai kokių minčių pasirankiosim mirksiukas.gif
O kada pas jus krikštynos?

QUOTE(eda77 @ 2012 09 24, 12:32)
Ši šventė laukia ir manęs spalio pabaigoj. Jau peržiūrinėju viska ką turiu ir ką jūs siuntusios.  mirksiukas.gif

O man atrodo, (tai yra mano nuomonė) kad ši šventė neturi prasmės, ar bent jau tas pavadinimas - krikštynos - netinka. Aišku, kiek žmonių, tiek nuomonių.
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2012 09 23, 22:49)
Deja, ne. Mes dirbam su ,,Raktu"...

Sveikutės,
įmečiau į paštą pasaulio paž planą, tik nežinau ar tiks. Tik tokį teturiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inusia @ 2012 09 24, 15:17)
Sveikutės,
įmečiau į paštą pasaulio paž planą, tik nežinau ar tiks. Tik tokį teturiu  ax.gif

Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Na, kokios Jūs greituolės. Riešuto knyga jau pašte. Sakykit, tai gal Jūs mokykloje turite galimybę sėsti prie interneto? O gal klasėje turite kompiuterius ir internetą? Aš tik namuose po darbo galiu prisėsti.
Papildyta:
QUOTE(daivajazz @ 2012 09 24, 12:11)
O kada pas jus krikštynos?

Krikštynas spalio pabaigoje planuojame, bet nežinau ar suspėsime. Gal turite krikštynų scenarijų?
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 09 24, 18:05)
Sakykit, tai gal Jūs mokykloje turite galimybę sėsti prie interneto? O gal klasėje turite kompiuterius ir internetą? Aš tik namuose po darbo galiu prisėsti.

Turiu ir laiko mokykloj, ir kompiuterį klasėj, ir internetas yra mokykloj, bet jis manęs nepasiekia g.gif Tad tenka dirbti namie doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 09 24, 17:16)
Turiu ir laiko mokykloj, ir kompiuterį klasėj, ir internetas yra mokykloj, bet jis manęs nepasiekia.

Tai kuriuo metu galite sėsti mokykloj prie kompiuterio? Aš tris dienas turiu po 6 pamokas, po kurių sėdu prie sąsiuvinių ir permetu ką rytdienai pasiruošti, nors pamokoms ruošiuosi savaitei į priekį, bet padalomąją medžiagą susidėlioju. Gal aš nemoku dirbti, bet ir į namus dar dažnai nešuosi.
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2012 09 24, 00:33)
Sudomino medaliai smile.gif  Gal turi nufotografavus? Atsiųsk pasižiūrėti ax.gif
Papildyta:
Turiu, pasistengsiu nuskenuot 4u.gif

Medalių nufotografavus neturiu, bet turiu dokumentą. Įmesiu į paštą. Juos atspausdinu ant spalvoto popieriaus (popieriaus spalva pagal medalio spalvą) ir dar užklijuoju lipnią plačią juostelę arba senukuose yra pirkti toks lipnus permatomas popierius (tik jis brangokai išeina). Ir žinoma juostelę lipnia juostele priklijuoju iš kitos medalio formos.
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2012 09 24, 02:52)
Riešuto mokytojo knygos 1 dalis jau pašte  ax.gif
Ar reikia 2 ir 3 dalių?

Gite, tau dar reikia Riešuto mokytojo knygos 4 klasei? Kažkaip praslydo, kad prašei blush2.gif

Papildyta:
Čia 2 klasei dabar nusiunčiau ax.gif Jau sapnuoju blush2.gif

Dar reikia riešuto 4 klasei 1 dalies. Būčiau labai dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 09 24, 18:26)
Tai kuriuo metu galite sėsti mokykloj prie kompiuterio? Aš tris dienas turiu po 6 pamokas, po kurių sėdu prie sąsiuvinių ir permetu ką rytdienai pasiruošti, nors pamokoms ruošiuosi savaitei į priekį, bet padalomąją medžiagą susidėlioju. Gal aš nemoku dirbti, bet ir į namus dar dažnai nešuosi.

Aš turiu du kartus po 4 pamokas ir vieną langą. Bet... Tenka dirbti namie unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 09 24, 17:05)
Na, kokios Jūs greituolės.  Riešuto knyga jau pašte. Sakykit, tai gal Jūs mokykloje turite galimybę sėsti prie interneto? O gal klasėje turite kompiuterius ir internetą? Aš tik namuose po darbo galiu prisėsti.
Papildyta:

Krikštynas spalio pabaigoje planuojame, bet nežinau ar suspėsime. Gal turite krikštynų scenarijų?

Organizavau pirmokų krikštynas gal prieš kokius 10 metų. Viskas buvo susieta su Ožio švente, piemenukais, na tokia šventė folklorinė gavosi, bet gana linksma. Dainavom dainas apie ožį, šokom šokius, vedantieji buvo apsirengę tautiniais drabužiais. O sujungiau šventes per mįslę "Baltos lankos, juodos avys, kas išmano, tas jas gano. Kas?" Šventės scenarijų turiu, bet mokykloj. Jeigu ką domina, galėsiu nuskanuoti rytoj.
Dabar mūsų mokykloje pirmokų mokytojos organizuoja Abėcėlės šventę arba "100 dienų mokykloje". Aš pastarąją rengiu ir tai būna pavasarį. Vienais metais parašiau scenarijų pagal įvykius klasėje, nes klasytė buvo nereali. Tai viena mokinė vaidino mokytoją, o kiti buvo mokiniai. Vaidino tuos nutikimus, kurie ir buvo vykę per pamoką. Su kitais mokiniais apjungiau tai, ką buvom išmokę per pamokas iki pavasario. Ir žinoma ateina į renginį ketvirtokai, kurie pasveikina, pirmokai pakartoja pasižadėjimus.
Man geriau patinka renginį su pirmokais organizuoti pavasarį. Jie jau labiau susitupėję būna, drąsesni.
Atsakyti
[quote=ninkute,2012 09 24, 18:05]
Na, kokios Jūs greituolės. Riešuto knyga jau pašte. Sakykit, tai gal Jūs mokykloje turite galimybę sėsti prie interneto? O gal klasėje turite kompiuterius ir internetą? Aš tik namuose po darbo galiu prisėsti.
Papildyta:

[quote=ninkute,2012 09 24, 18:26]
[/quote]
Sąlygas turiu geras - naujas kompas, internetas. Dvi dienas dirbu iki pusės penkių, tai pasilieku po pamokų, kol dukra eina į būrelį, bet tik kokiai valandai. Per langus retai įeinu į klasę. Tai jau kai įeinu tai tokiu tempu sukuosi doh.gif visų darbų padaryti neišeina, bet namo irgi nebėr kur neštis, nes šeima ir taip manęs nemato. Todėl tikrai nėra viskas išblizginta, kažkas juk vis tiek nukenčia verysad.gif
Atsakyti