QUOTE(ninkute @ 2012 09 24, 17:05)
Na, kokios Jūs greituolės. Riešuto knyga jau pašte. Sakykit, tai gal Jūs mokykloje turite galimybę sėsti prie interneto? O gal klasėje turite kompiuterius ir internetą? Aš tik namuose po darbo galiu prisėsti.
Papildyta:
Krikštynas spalio pabaigoje planuojame, bet nežinau ar suspėsime. Gal turite krikštynų scenarijų?
Organizavau pirmokų krikštynas gal prieš kokius 10 metų. Viskas buvo susieta su Ožio švente, piemenukais, na tokia šventė folklorinė gavosi, bet gana linksma. Dainavom dainas apie ožį, šokom šokius, vedantieji buvo apsirengę tautiniais drabužiais. O sujungiau šventes per mįslę "Baltos lankos, juodos avys, kas išmano, tas jas gano. Kas?" Šventės scenarijų turiu, bet mokykloj. Jeigu ką domina, galėsiu nuskanuoti rytoj.
Dabar mūsų mokykloje pirmokų mokytojos organizuoja Abėcėlės šventę arba "100 dienų mokykloje". Aš pastarąją rengiu ir tai būna pavasarį. Vienais metais parašiau scenarijų pagal įvykius klasėje, nes klasytė buvo nereali. Tai viena mokinė vaidino mokytoją, o kiti buvo mokiniai. Vaidino tuos nutikimus, kurie ir buvo vykę per pamoką. Su kitais mokiniais apjungiau tai, ką buvom išmokę per pamokas iki pavasario. Ir žinoma ateina į renginį ketvirtokai, kurie pasveikina, pirmokai pakartoja pasižadėjimus.
Man geriau patinka renginį su pirmokais organizuoti pavasarį. Jie jau labiau susitupėję būna, drąsesni.