sveikinu visas su profesine švente. Svarbiausia - kantrybės viskam: vaikams, tėvams, kolegėms, triukšmui, kvapams ir visai švietimo sistemai.
QUOTE(Vildinga @ 2012 10 05, 07:59)
SU PROFESINE ŠVENTE, BRANGIOS KOLEGĖS.
VISAS VAIŠINU
Ir ne tik "Bohema" Pasirodo, kaip jau rašiau, kai kurios mokyklos gavo laiškutį su kvietimu atvykti į pasaulinio galiūnų čempionato pusfinalį Vilniuje Siemens arenoje. Turiu puikią sūnaus pradinių klasių mokytoją, kuri kvietimus dviem dienom NEMOKAMAI parūpino ir man
VISAS VAIŠINU
Ir ne tik "Bohema" Pasirodo, kaip jau rašiau, kai kurios mokyklos gavo laiškutį su kvietimu atvykti į pasaulinio galiūnų čempionato pusfinalį Vilniuje Siemens arenoje. Turiu puikią sūnaus pradinių klasių mokytoją, kuri kvietimus dviem dienom NEMOKAMAI parūpino ir man
Šaunu. Zuokas juk "leido" švęst visą savaitę.
O kokia ten programa? Kažkaip galiūnai visai nežavi manęs... Nebent bus suderinta su kokia koncertine programa?
Šarkka, įdomus vyriškis
Su mūsų gražia ir prasminga švente. Siunčiu į paštą sveikinimą - negaliu nepasidalinti prasmingais žodžiais.
sveikinu visas koleges su profesine švente. kantrybės ir didelio pasisekimo jūsų darbe
QUOTE(daivajazz @ 2012 09 28, 18:19)
Aš susirinkimus dariau su kavom ir arbatom toje laidoje, kur tėvai buvo kaip viena komanda. Tikrai nebuvo nejaukios tylos, bendravimas liedavosi per kraštus. Jie jau pabaigė dvylika, bet ir dabar su tais vaikais ir tėvais labai šiltai bendraujam.
Dar niekada nerašiau, bet skaitinėju visada... Aš darau su arbatėle, vieną kartą pabandžiau, o dabar patys tėvai atsineša savo kepto pyrago, arbatos... Šiltesnis bendravimas... Matyt, priklauso ir nuo tėvų...
Sveikinu visas su profesine švente Darbus telydi sėkmė, o mokinius, esančius šalia - geranoriškumas.
Nėra už ką, smagu, kad tiko
QUOTE(simba3 @ 2012 10 04, 17:03)
Mes irgi su vaikais Gyvunu diena minejom, viktorina surengem (ACIUUUUUU RITYTE ), poto saldainiu gavo, tai buvo patenkinti
Nėra už ką, smagu, kad tiko
Gal kartais jūsų klasėj mokinių tėveliai pristatinėjo savo profesijas? Kaip padėkojot tėveliams? Gal darėt padėkos raštus? Gal kokias dovanėles?
QUOTE(lutute1 @ 2012 10 05, 21:17)
Keliu taurę pieno už mūsų šventę, mūsų darbą, už mus - tokias nuostabias ir nepakartojamas PRADINUKES.
Šarkka,kaip gyvuojate?Kaip burbuliukas- juda,kruta? Jau greitai?
Šarkka,kaip gyvuojate?Kaip burbuliukas- juda,kruta? Jau greitai?
Kaip ir viskas puiku Burbuliukas- tikras bumbuliukas Bumsi kaip reikalas Finišo tiesioji jau matos