Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(domisodo @ 2012 10 03, 15:44)
Gal skirtingai? Pirmokams turėtų paprastesni būt. g.gif

Truputį skiriasi, tai ir palikau pašte smile.gif
Atsakyti
Gavau toki klausimuka doh.gif doh.gif
Ar gali mokytoja duoti savo mokiniams duoti tikrinti ju darbus (namu, klases). Cia ne tas variantas, kai vaikai atlieka uzduotis ir apsikeicia sasiuvinukais.Ir mokytoja pasake teveliam, kad ji neturi laiko tikrint namu darbu, del to duoda geriau besimokanciom mergaitem doh.gif ir tai yra nustatyta istatymiskai doh.gif doh.gif
Atsakyti
Siunčiu kvietimą entuziastėms, mėgstančioms dalyvauti konkursuose mirksiukas.gif
Naujas iTEC projekto ciklas:
https://sites.google...scenarijai/home
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 10 03, 15:46)
Gavau toki klausimuka doh.gif  doh.gif
Ar gali mokytoja duoti savo mokiniams duoti tikrinti ju darbus (namu, klases). Cia ne tas variantas, kai vaikai atlieka uzduotis ir apsikeicia sasiuvinukais.Ir mokytoja pasake teveliam, kad ji neturi laiko tikrint namu darbu, del to duoda geriau besimokanciom mergaitem doh.gif ir tai yra nustatyta istatymiskai doh.gif  doh.gif

Nu nerealiai sakyčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 10 03, 18:09)
Siunčiu kvietimą entuziastėms, mėgstančioms dalyvauti konkursuose mirksiukas.gif

Labukas, gal galite kas plačiau apie šį projektą g.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 10 03, 18:09)

Užsiregistravau, ačiukas, lutute 4u.gif
Dalyvavau I etape, bet kraustėmės ir klasėj interneto neturėjau, todėl nebaigiau. Gal dabar pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 10 03, 16:46)
Ar gali mokytoja duoti savo mokiniams duoti tikrinti ju darbus (namu, klases).

Dar tokio anekdoto negirdėjau. Kokiame įstatyme parašyta, gal gali ta mokytoja pakomentuoti.
Papildyta:
Peliuk, su tortadieniu!!!
Papildyta:
Sveikinimai iš vakaro, nes rytoj galiu ir nesuspėti.
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2012 10 03, 17:37)
Labukas, gal galite kas plačiau apie šį projektą g.gif

Čia truputį daugiau info:
http://portalas.emok...ujiena8039.aspx

Dalyvavau abiejuose cikluose. Vertinga patirtis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 10 03, 16:46)
Ar gali mokytoja duoti savo mokiniams duoti tikrinti ju darbus

Neteko girdėti, kad kas taip darytų. Kai mano dukra buvo mažesnė, prašydavo, kad leisčiau pataisyti mano mokinių sąsiuvinius. Tai kartais matematikos veiksmus leisdavau taisyti, bet ir tai paskui viską pati peržiūrėdavau.
Atsakyti
QUOTE(1aviada @ 2012 10 03, 19:41)
Neteko girdėti, kad kas taip darytų. Kai mano dukra buvo mažesnė, prašydavo, kad leisčiau pataisyti mano mokinių sąsiuvinius. Tai kartais matematikos veiksmus leisdavau taisyti, bet ir tai paskui viską pati peržiūrėdavau.

Kažkada pati kai mokiausi mokykloje, tai gal kokioj 6 klasėj biologijos mokytoja davė mūsų savarankiškus darbus taisyti vienai mūsų klasiokei, kuri buvo jos kaimynė. Ta klasiokė išsišiepusi paskui tyčiojosi iš manęs, kad gavau 3 (penkiabalėj sistemoj), o aš buvau tikra, kad taip būti negalėjo. Gavusi darbą patikrinau visus atsakymus su vadovėliu ir aišku, taisytoja pati blogai ištaisė. Tada pamenu mano mana irgi buvo nuėjusi pas tą mokytoją su pasipiktinimu, kaip taip gali būti, kad vaikai taiso darbus ir dar blogai ištaiso ir tik tada įvertino iš naujo mano darbą mirksiukas.gif . Va po tiek metų dar gyva nuoskauda dėl mokytojos aplaidumo...
Atsakyti
QUOTE(1aviada @ 2012 10 03, 18:41)

Aš taip pat leisdavau vaikams pabūti mokytojais, bet tik matematikos. Žinoma tiems, kurie nori, kurie greičiausiai atliko užduotis per pamoką arba gerai mokosi, dailiai rašo. Jiems leisdavau taisyti su žaliu šratinuku (pati aš taisau su raudonu). Ištaisę pasirašydavo, kad taisė, sakykim, Marija. Tas vaikas dar parašydavo ir pagyrimą arba žodį „Pasistenk“. Leisdavau į sąsiuvinį įklijuoti lipduką. Tačiau jie ne visiškai patys taiso sąsiuvinius, o paduodu vieną ištaisytą. Jie lygina draugų darbus, raštą ir vertina. Patikrindavau ir naujuosius matematikos mokytojus: šalia, jei nepastebėjo, praleido klaidą - ištaisydavau raudonai. Taip labiau atkreipia dėmesį ir į savo darbą. Tai darydavau nedažnai, bet vaikams labai patikdavo ir laukdavo, kada leisiu pabūti matematikos mokytojais. Iš esmės, tai čia panašus variantas, kai vaikai pasikeičia sąsiuviniais, kai įvertina suolo draugą ir taiso žiūrėdami į lentą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snaudale: 03 spalio 2012 - 19:06
QUOTE(simba3 @ 2012 10 03, 18:46)
Ar gali mokytoja duoti savo mokiniams duoti tikrinti ju darbus (namu, klases). Cia ne tas variantas, kai vaikai atlieka uzduotis ir apsikeicia sasiuvinukais.Ir mokytoja pasake teveliam, kad ji neturi laiko tikrint namu darbu, del to duoda geriau besimokanciom mergaitem doh.gif ir tai yra nustatyta istatymiskai doh.gif  doh.gif

Pamokos metu leidžiu susitikrinti pirmiems išsprendusiems poromis, radę neatitikimų, sprendžia , ginčijasi, rodo man galutinį variantą, o kad mokinys patikrino kitų darbus ir tai jau galutinis verdiktas..vargu bau biggrin.gif

Gimtadienių kaltininkėms tris kartus valio drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti